📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problemy z serwerem - lagg i awaryjne wyłączenie
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 22 Jun 2006, 20:33
Wiem Wiem Wiem wale moze i SPAMA no ale wiele osob chce sie dowiedziec
a ze mi sie nuDzi to napisz 😉

Wiec od tego jak serv " padl " i " wrocil " jest straszny lagg
niewiecie czym to jest spowodowane i kiedy wszystko wroci do normy ?

usznowanie dla GM ale wiele osob zadaje t e pytanie
Post #2 23 Jun 2006, 06:13
boze maczesz jak nie bedzie lagow to nie bedzie GM owie nie maja na to wplywu....
Post #3 23 Jun 2006, 10:17
w zasadzie to juz ich prawie nie ma... ale to nie wina GM, tak juz czasem jest ze lacze zamula czy ktos cos robi/sciaga...
Post #4 24 Jun 2006, 18:58
Ale to jest straszna lipa! Zaczęły się wakacje a tu grać nie można! LUDZIE zróbcie coś bo nam ludzie uciekają na inne serwery! Tak nie może być! Od dobrych 3-4 dni nic nie można zrobić... Jeśli to jest tylko sprawa ściągania plików, to przecież zawsze można ten problem jakoś rozwiązać...dyplomatycznie... Ktoś ją przecież po to wymyślił...
KEt
Post #5 24 Jun 2006, 19:39
a przejdz sie do kafe i moze ten pan cie zrozumie sleep.gif' ( tylko ze nastepnego dnia stracimy serwer )

rozmawialm dwa dni temu z Ipkissem jak faktycznie wyglada sprawa kafe , serwera i osoby ktora teraz sprawuje rzady nad serwerem ( strikte fizycznie - komp )

poweim tak NIE MAMY ABSOLUTNIE WPLYWU CO SIE DZIEJE TAM NA KOMPIE i tyle, rozowo nie jest, gdybysmy mogli lagow by nie bylo

😢
Post #6 24 Jun 2006, 19:49
niech to ....... hmmm to jest problem.... server stoi w kafejce, a każdy ma prawo ta z kompa korzystać. Jeśli będzie dalej coś ściągał to lagi nie przejdą , tylko się zastanawiam dlaczego akurat teraz ssa coś a kiedyś nie ssał. No i kiedyś chyba juz ściągnie to co chce nie ?? 😳
Post #7 24 Jun 2006, 20:37
dajie adres , moze bede przechodzil iedys obok . . .
Post #8 24 Jun 2006, 21:00
To co Datrex, może wspólna wyprawa na bossa? 😛
Ja zamieniam w owce, a ty z toporka przez łeb 😀

Już to widzę:

Wtem za krzaka wyłonił się ork. "Cholera! Ten parszywy mag znowu się spóźnia. Będę musiał nauczyć go dobrych manier" Pomyślał Datrex. Nagle nad jego głową coś błysnęło, huknęło i zmaterializowała się postać pewnego maga. "Psiaaa maaaaać!!! Znowu źle skalibrowałem portal! To przez te lagi!" Wrzasnęła, po czym runęła wprost na głowę orka. To co się wydarzyło kilka chwil później, narrator przemilczy, ponieważ sam zawstydził się tym co usłyszał... I tak wyprawa spaliła na panewce..."

Post #9 25 Jun 2006, 04:21
Hmmmm ja to widze inaczej ( sorry za offtop) :

Jak wejdziecie do tego bossa, to chcac wejść do miejsca w krórym się znajduje/ kafejki.
Zatrzyma was instant 😀 HAHA

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026