📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na bana i rozmowa z obywatelem Mrocznych Wrot
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 26 Jun 2006, 10:40
Ostatni na IRC odbylem rozmowe z pewnym obywatelem Mrocznych Wrót który niedawno dostal bana...
screeny z tej rozmowy:
screen1
screen2

Powinni sie zainteresowac tym wszyscy co graja na serwie... powazna sprawa... ja zrobilem co uwazalem za sluszne mozecie mnie wysmiac czy co tam chcecie... nie przyjac mnie na serwer albo cos innego jeszcze...

// no i spazylo oto przyklad na to czego nie robic 😊 znaczy nie wierzyc temu jak cie wkrecaja na forum
Post #2 26 Jun 2006, 10:50
Hmmm sam nie wiem co napisac....osobiscie nie lubie kapusi 😐
Post #3 26 Jun 2006, 11:09
jeśli to jest prawda, to.... aż się normalnie chce wziąć siekierę i zapytać o adres 😐
KEt
Post #4 26 Jun 2006, 11:12
nie wiem czy sie smiac czy plakac

Harti bezczelnie nabijal sie z goscia.... temat no comment zostawiam tylko dlatego abyscie mogli zobaczyc jak musicie uwazac , bo niektorzy niestety nie maja wyczucia kiedy sie z niego robi 😢

rece mi odpadly jak to zobaczylam i jeszcze cala chodze....
Post #5 26 Jun 2006, 11:18
Huummm... Temat zostawię bez komentarza, za to powiem, że masz nieprzyzwoite tło pulpitu! : lol:
Post #6 26 Jun 2006, 11:29
a swoją drogą, skoro już temat powstał. czy jest możliwe żeby ktokolwiek z graczy/GM miał fizyczny dostęp do serwera i coś przy tym mieszał?
KEt
Post #7 26 Jun 2006, 11:37
dobra jezeil juz jestesmy przy temacie , to jak teraz dziala serwer nie jest :

a) wina gm
B) wina graczy

Jest tylko i wylacznie wina osoby, ktora obecnie prowadzi kafe. Czy bezdie lepiej ? miejmy nadzieje... dla was graczy

GM robia wszystko aby bylo lepiej , eh przeczekajmy....
Post #8 26 Jun 2006, 11:37
Musze sie wam do czegos przyznac...to ja jestem serverowym zamulatorem...grasuje juz od miesiaca i dopiero teraz zostalem wykryty przez wspainalego napoleona:D:D jesli ktos chce mnie zlinczowac czy cos innego ciekawego zemna zrobic:P:P to zapraszam na priv to sie ustawimy:D:D

Komunokat: Zamulac serva bede do czwartku ...az nie minie mi ban:D:D zycze milego niegrania:D:D
Post #9 26 Jun 2006, 11:49
Koniec złamałem się. Juz nie wiem o co w tym chodzi
Post #10 26 Jun 2006, 11:57
Chodzi o JOKE, ktorego koles nie rozkminil....i podkablowal mnie na for:D na dodatek w zlym dziale..lol

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026