📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5577
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 27 Jun 2006, 08:26
ale to to samo konto..

dobra mniejsza nie wiem o co chodzi
Post #12 27 Jun 2006, 09:52
hmm nie myslalem raczej o przywodcy Bractwa Cieni no ale trudno nich Ci bedzie z tego co pamietam na samym poczatku o ile sie nie myle pomagalem wam dajac ekwpiunek no ale moge sie mylic ....

Zreszta era tego maga na tym swicie dobiegla juz konca...

i znow nie zmienilem konta:( sorry

to Pisalem ja czyli MAG

a to -
  te mag nie pisz na moim koncie ..tongue.gif

Z KOMPLETNYM BRAKIEM SZACUNECZKU
JONTEK-TERRORYSTA

pisal Jontek terrorysta czyli moj brat

Za mlodys panoczku zeby nas kojarzyc my chyba moge tak powiedziec Stara gwardia MW jestesmy hehe...

Post #13 27 Jun 2006, 11:05
Ja tam znam jednego jontka i tye 😀 za dużo mieszania, ale dzieki za wyjaśnienia. Mecie osobne nicki teraz więc ok 😀

Moze i stara, ale jak nie gracie to nie znam....
Post #14 27 Jun 2006, 14:39
Elvynnel to się podniecał, że jest najlepszym magiem:D On ma 22lvl, więc najlepszy to chyba nie jest?😛
Post #15 27 Jun 2006, 18:05
no jak ja konczylem gre mialem 63 a taka jedna nawet 70 i co z tego jak on jak dziewczynka uciekal. Zreszta stare dobre Epickie dzieje koniec nastal tych czasow:P
KEt
Post #16 27 Jun 2006, 19:28
Akavir a moze cos hmm z innej beczki ? 😀

Ogr ? Goblin ? albo bardziej ekscentryczne kotowate? krolik ? ( no tu bys musial miec opiekuna 😉 )

nooo kwestia do przemyslenia i zobacz jakie mozliwosci kreacji postaci 😊 a Kecik juz o Ciebie zadba ^^ ( bez skojarzen , tak pisze zeby sie ubezpieczyc i nie mam skojarzen )
Post #17 27 Jun 2006, 20:37
Hehe, albo po prostu nie tylko exp, może jakieś pogaduchy, eventy?
Post #18 27 Jun 2006, 20:43
Hehe ktos mnie wolal? Akavir powiem ci tyle ze masz przorabana... Czasen najbardziej przemyslana postac robi sie po chwili nudna bo jest tak przemyslana ze juz niczym nie zaskakuje... Ja proponuje nie robic schematycznej, ukierunkowanej postaci... Zrob sobie cos bardzo zwariowanego chaotycznego zeby moc robic na co masz ochote w danej chwili i co ci tylko przyjdzie do glowy w danym momencie... Wtedy zawsze bedziesz sam siebie zaskakiwal swoim zachowaniem... Nagle ataki depresji... Niepowstrzymana wscieklosc... wyzywanie sie psychicznie na kazdej spotkanej postaci... Robienie sobie jaj... nikt nigdy nie bedzie wiedzial co zrobisz... ba sam nie bedziesz wiedzial przez co nie znudzisz sie tak szybko jak ukierunkowana postacia z zarysowanymi celami...

2 opcja to zrobic sobie postac z rozdwojeniem jazni... niech postac ma 2 lub wiecej osobowosci, niech ta druga dochodzi do glosu zawsze w najmneij odpowiednim momencie... ty bedziesz wiedzial co i jak... ale dla innych bedziesz niesamowita zagadka... Ta niewiedza innych bedzie ci sprawiala duza radosc podczas gry... Np kiedy rzucisz sie na przycaciol w czasie walki... albo pojdziesz do kogos jako dyplomata i po 10 minutach sopkojnej rozmowy, kiedy juz bedziecie dochodzic do porozumienia... przystawisz mu niespodziewanie noz do gardla albo zaczniejsz na niego wrzeszczec i wyjdziesz

Postacie bardzo zroznicowane psychologicznie na dluzej cie przytrzymaja przy nich... Mam nadzieje ze pomoglem choc troszke...

PS. Ja zazwyczaj dochodzilem do poziomu 20-25 i zmienialem postac... Kiedy zrobilem sobie Venee (postac z kosmosu - powinien gdzies tu byc jeszcze opis) to doszedlem do poziomu 32... pozniej przestalem grac ale gdybym gral dalej z pewnoscia pogralbym nia dluzej... Bo byla inna i ludzie o niej niewiele wiedzieli...

I jeszcze taka rada... kolo 26 lvl grania mialem cos takiego ze nie chcialo mi sie robic juz zadan moja Venea... nawet potworkow mi sie nie chcialo zabijac... mialem ten poziom przez 2 tygodnie... i przez ten czas zeby urozmaicic sobie gre chodzilem i szukalem ksiazek w wowie... nawet niektore czytalem... chodzilem na ryby... zaczepialem ludzi... Bylo fajnie... Az w oncu przyszla ochota na robienie znow zadan i chodzenia w grupie wiec i lvl znow zaczas isc do gory...

Nie rezygnuj pochopnie z postaci... zmien na jakis chas styl gry... zrob kilka innych rzeczy niz robilez zazwyczaj... Powinno pomoc... a jesli nie to zrob sobie postac na zasadzie opisanej na poczatki tego postu...

I znow sie rozpisalem a mialo byc krotko i zwiezle...
Pozdrawiam, Leman.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026