|
Post #1
27 Jun 2006, 18:59
Nazwa misji: The Bloodsail Buccaneers
Gdzie: Stranglethorn Vale Dokładnie: Wild Coast (chyba Coast- w każdym razie zaraz na wschód od Booty Bay) Od kogo: Fleet Master Seahorn O co chodzi: Odszukać trzech przywódców piratów i ich zabić. Błąd: Nie dam rady ich zabić, mają napisany tylko lvl i PvP, nie mają żadnej organizacji podpisanej, są na zielono i nijak nie dam rady zaatakować ani jednego. Link do dokładnego opisu zadania: Bloodsail Buccaneers |
|
Post #2
27 Jun 2006, 19:32
z tego co widze to oni maja prawidlowe faction
wejdz w profil gracza ( P ) , potem przelacz na zakladke honoru i tam masz nastawienie do BLOODSAIL BUCCANERS zaznacz AT WAR i po klopocie 😊 // edit 😊 nie doczytalam co napisales , wlacz pvp ( i najlepiej popros kogos o pomoc bo na pvp wiadomo co niedziala ) |
|
Post #3
28 Jun 2006, 06:27
Aha, dzięki.
|
|
Post #4
28 Jun 2006, 10:37
Sorry za double posta, ale chcę żeby był widoczny. Fleet Master Firallon to jeden z tych przywódców. Nawet jak włączam PvP to nie dam rady go zaatakować. Pewnie dlatego, że ma jakiś quest nad głową. Ten problem rozwiązałem tak, że włączyłem Battle Stance i zaatakowałem go z łuku, on się na mnie rzucił, zaatakowałem go skillem wojownika, przez co automatycznie go atakowałem. Ale chyba tylko wojownik może rozwiązać problem, inne profesje nie będą go mogły zaatakować czy zabić.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |