📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5661
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 22 Jun 2006, 07:50
Całkiem całkiem, ale BAAAAARDZOOOOO brakuje akapitow 😊 Ciekawa historia, którą czytałoby się o wiele lepiej z nimi.
Post #2 22 Jun 2006, 09:35
Dlaczego "piszesz" już trzecią postać? Jedna nie wystarczy?

[center]TAK[/center]

Znowu dobre opowiadanie. Szkoda tylko, że trzecie. Błędów jak zwykle niewiele. Ezekiel, skąd ja znam to imię? Pamiętam to imię (może z jakiegoś filmu), gdzie ktoś wołał "Ezekielu! Ezekielu!" (to tak P.S.).Masz moje "tak", tylko nie zmieniaj już postaci 😛

Nathaniel wyszedł z wozu żeby się rozejrzeć i zobaczył niedźwiedzia dojadającego woźnice...
Lit.- woźnicę

że zmienił się garść popiołu na dnie leja po wybuchy,
Lit.- wybuchu
Post #3 23 Jun 2006, 05:33
Widze że oprócz posteruku na strażnicy ortografii prowadzisz też kartoteki poszczególnych postaci? 😀 Tak naprawde to nie mogę sie zdecydować na jedną konkretną postać ale teraz już trudno-nie zmienie postaci choćby nie wiem co 😠 . Tak wogle to dzięki 😊
Post #4 23 Jun 2006, 07:01
Pixar, co do imienia...

W Biblii jeden z proroków miał na imię Ezechiel. "Ezekiel" to drobna przeróbka. Może właśnie w tym kontekście słyszałeś to imię? 😉

Dla ciekawostki powiem, że prorok Ezechiel poisuje łącznie cztery spotkania z tajemnicza maszyną ltającą. Są one stosunkowo dokładne i, jeśli przyjąć hipotezę, że nie są wyssane z palca lub urojone w mistycznym, bądź religijnym transie, można przypuszczać, iż biblijny prorok widział UFO 😉

To taka bajeczka dla wierzących, co nie zmienia faktu, że naukowcy próbowali zrekonstruować opisane przez Ezechiela maszyny...

I samo opowiadanie...

Kolejne dobre przedstawienie postaci w twoim wykonaniu. Poza tym, że brakuje akapitów, wszystko jest poprawne, ciekawe i nie mam temu nic do zarzucenia.

Choć zamiast pisac kolejne postacie, mógłbyś w końcu pograć 😉
Post #5 23 Jun 2006, 09:27
Nie, nie, nie! 😛 już wiem skąd. W "Osadzie" i "Strasznym Filmie 4" jest Ezekiel. Tylko w "Osadzie" to jest bardziej rozwinięta postać, a w "Strasznym Filmie 4" to zwykły daun 😛 A dlatego mi się kojarzy bo przedwczoraj oglądałem "Straszny Film 4" i tam ta babka ślepa krzyczała "Ezekielu, Ezekielu!":P

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026