|
Post #1
13 Jun 2006, 15:16
Hm. Brak opisu postaci, charakterystyki. Z dialogu można co nieco się dowiedzieć ale to bardzo mało. A tak pozatym jak będziesz chciała odgrywać swoją postać w WoWie?? Też będziesz mówić na dwa charaktery ??
|
|
Post #2
13 Jun 2006, 15:32
W sumie ciekawa historia. A właściwie dialog.
Stosunkowo oryginalne przedstawienie się. Reczywiście, niewiele wiem o wygladzie, za to można sporo wywnioskować o charakterze postaci. Umarły palladyn, śmierć w świątyni. Właściwie UD nie muszą (albo wrecz nie powinni) pamiętać zbyt wiele z poprzedniego żywota... Ten dialog miedzy dwoma stronsmi można rozwiązać w sposób dość prosty. Nie koniecznie odgrywając go za każdym razem, choć byłoby to ciekawe i warte zobaczenia doświadczenie. Otóż jasna część duszy przegrała z kretesam, a naszego umarlaka prowadzi wyłącznie mroczna natura... Jeśli dodasz coś więcej o wyglądzie (nie wiem jak to zrobisz, ale patrząc na sam pomysł mam pewność, że dasz radę), będę zdecydowanie na TAK! To naprawdę dobre opowiadanie, nawet bez szcegułów estetycznych 😉 BTW: Tyr to bóg z Forgotten Ralms 😊 |
|
Post #3
13 Jun 2006, 17:23
[center]TAK[/center]
Ciekawe opowiadanie, dość odważnie poprowadzone wprowadzając dialog... i to ze samym sobą😊 Jak mały, sssssyczący kolega Smeagol, czy jak kto woli Gollum z Władcy Pierścieni. Szkoda, że jak tu mówią nie ma opisu wyglądu, który pasowałoby wprowadzić, moja rada to po dialogu dodać coś w stylu "Akavir, wstając z zimnej posadzki, swoim powolnym krokiem ruszył ku wyjściu, zarzucając kaptur na swoje X włosy...". Masz kilka błędów ortograficznych, dużo błędów typu o jedną kropkę za mało", nie ma "spacji" itp. Popraw to, a masz moje "tak". QUOTE więc trzeba Cie było zmusić... Lit.- cięQUOTE We wnątrz świątyni było mnóstwo kultystów... Ort.- WewnątrzQUOTE oni poprostu.. Ort.- po prostuQUOTE Zakosztowałeś w smaku krwi dużo przed naszym narodzeniem.. Styl.- długoQUOTE Teraz jesteś częścią całego nowego porzątku. Ort.- porządkuQUOTE Widzę że wraca nam świerzość.. Ort.- świeżośćQUOTE pocharatane przez sumienie, Ort.- poharataneQUOTE Czyźbyśmy byli... Lit.- Czyżbyśmy |
|
Post #4
13 Jun 2006, 17:49
To chyba wszystko co mogę napisać nie zmieniając tekstu-opisy narracyjne albo 3-io osobowe mi tu nie pasują-sorry. Ale przecież tak ma być - nietypowo i inaczej- tak czy siak chyba skończyłem:P
|
|
Post #5
13 Jun 2006, 18:06
Ok, ale wklej to do Worda i popraw wszystkie byki, edytując posta z opowiadaniem.
|
|
Post #6
13 Jun 2006, 20:29
Byłem pewnien że poprawiłem wszystkie błędy..no cóż teraz to już NAPEWNO wszystko:D
|
|
Post #7
13 Jun 2006, 21:20
no fajnie, na super text, opowiadanko,historyjke czy co to tam moze byc sie nadaje 😊 , pisac umiesz... masz pomysl , ale... ja po przeczytaniu chce wiedziec co to za postac, jak narazie wiem tylko tyle ze to nieumarly tak? moze schizofrenik? albo faktycznie jest to dialog 😀, czyi na upartego mam zalazek charakteru... tegoz nieumalego ale? nic poza tym...
zastanow sie nad tym i dopisz ( albo wplec albo zupelnie niezaleznie pod opowiadaniem ) jak to zrobisz zapraszam na irc |
|
Post #8
14 Jun 2006, 16:50
odowiadanie rzeczywiscie przyprawilo mnie o dreszcze;] mysle ze jak sznowni GM przyjma moja postac i jej tragiczna historie to napewno jako nieumarli zostaniemy swietnymi kompadre!;] tylko poprawie ortografie bo z Ta u mnie cienko
|
|
Post #9
14 Jun 2006, 20:44
historia mnie sie podobie
(btw mialem z podobnym patentem... ;D pamieta ktos currare?? xD) ale pixar... jak ktos nie uznaje pisowni "CIE" itd. przez wileka litere nie musi... chyba, ze to jest wymagane. |
|
Post #10
15 Jun 2006, 06:39
No, tak, właściwię tak, ale chodziło mi bardziej o to brakujące "ę".
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |