|
Post #11
26 Jul 2005, 05:42
Usunięte firebolty z:
Kobold Vermin Kobold Geomacer Kobold Miner Zmniejszony na Rank1 Firebolt u: Defias Pillager |
|
Post #12
26 Jul 2005, 06:01
Ogunaro Wolfrunner - zmienione facion na Orgrimmar
Christopher Drakul - poprawione flagsy na 768 Krumn - poprawione flagsy na 768 |
|
Post #13
26 Jul 2005, 13:39
Naprawione wszystkie banki na ziemiach Hordy. NPC(ci których znalazłem) nie odchodzą zbyt daleko od rozmówcy, więc ze spokojem można przeczytać quest zanim się go zaakceptuje. Jeżeli jacyś jeszcze nie działają - proszę na PW.
Teraz zajmuję się Diablo Stonem, oraz Laziphusem(stable master w Gadgetzan). |
|
Post #14
27 Jul 2005, 16:40
No tez cos nie cos zrobilem 😛 ... Przywrócony Innkeeper w Stromwin 😀
|
|
Post #15
29 Jul 2005, 23:53
Jeśli jakieś stworki chodzą, a trzeba od nich brać quest albo coś kupić, to je zatrzymujcie, aby stały w miejscu. .paralyse a potem .save
To chyba najbardziej denerwujący bug. Taka drobna rada dla słabszych GM! |
|
Post #16
30 Jul 2005, 22:06
Postawilem portale w Dranassus do Stromwind i W Undercity do Thuinderbuff ... potem jeszcze postawie do Ogrimmaru ...
:mrgreen: :mrgreen: |
|
Post #17
01 Aug 2005, 14:16
Zeppeliny dzialaja, lecz nadal sa w fazie testow, jezeli znajdziecie jakies niesprawnosci ich dotyczace, to piszcie do mnie na PW na forum, lub w grze poprzez komende: /w darkzaxx
|
|
Post #18
06 Aug 2005, 20:45
Przygotowałem kolejny WIELKI UPDATE do emula. Później napisze co w nim zostało zawarte.
!!! WAŻNE !!! - PROSZE WSZYSTKICH SGM KTORZY OD CZASU WGRANIA OBECNEJ WERSJI EMULA ROBILI JAKIES ZMIANY Z SKRYPTACH ZEBY DO MNIE NAPISALI CO DOKLADNIE ZMIENILI. PONIEWAZ NAD UPDATEM PRACOWALEM DLUZSZY CZAS WIEC NIE BEDZIE W NIM ZAWARTYCH FIXÓW INNYCH GMOW. DLATEGO NAPISZCIE MI CO ZMIENILISCIE TO DOLACZE TO DO UPDATE'U EMULA. Z LUDMILLA SIE NARAZIE WSTRZYMAMY. BO JEST Z NIA TROCHE PROBLEMOW, A REWELAJCI NIE WPROWADZA (PRZYNAJMNIEJ W OBECNEJ WERSJI). |
|
Post #19
22 Feb 2006, 17:32
Chciałem podziękować za naprawe (u druida) Travel form, działa prawidłowo pozatym, że czasem zwykłe moby gdy cię gonią dostają z nikąd też 40 % szybkości i doganiają po pewnym czasie:) Ale to się zdarza dość rzadko.
|
|
Post #20
22 Feb 2006, 20:41
jak milo usłyszeć coś fajnego nie tylko narzekania...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |