|
Post #1
30 Aug 2006, 19:17
Czasami ktos potrzebuje pomocy, niezawsze jest jakis GM online wiec pomuc mogl by inny gracz(w miare jego mozliwosci)... Ten kanal sie przydaje lecz GMowie powinni zaczac egzekwowac od graczy zeby tam niespamowali.
|
|
Post #2
30 Aug 2006, 19:25
Wiec moze powstac kanal tylko dla pomocy a nie dla pogaduszek...Tylko do pomocy!!
O zyciu codziennym... Moim zdaniem to bylaby najlepsza opcja.... |
|
Post #3
30 Aug 2006, 19:27
Gdy occ bylo twozone jego zamiarem byla tylko pomoc techniczna ale gracze zrobili sobie z tego czat...
|
|
Post #4
30 Aug 2006, 20:18
occ to kanal do pogaduszek
juz dawno kazdy to wie kazdy gracz potrzebuje pogaduszek dzieki temu swiat zyje nie tylko przy spotkaniach pierszego stopnia na servie nikt juz dawno niegzekwuje tego kanalu jako .....tym czym mial byc na poczatku pomoc techniczna ? |
|
Post #5
30 Aug 2006, 21:06
Wg mnie tez cos trzeba zrobic z tym kanałem bo ludzie tam non stop gadają a pozniej jak sie spotkają w grze to stoja i patrza na siebie, a jak do tego zamiast w grze gadaja na occ to eh :/
Choc ostatnio jak w IF slyszałem rozmowy Versusa z paroma osobami na sayu to sie zdziwilem czy mi kanał occ zaczeło pisać na biało czy co ;/ |
|
Post #6
30 Aug 2006, 21:24
QUOTE nikt juz dawno niegzekwuje tego kanalu jako .....tym czym mial byc na poczatku pomoc techniczna ? Wiec trzeba bedzie zaczac i po sprawie... Np. Nie ma prowadzenia rozmow po za pomoca...... 3 upomnienia 🙂 A jak ktos sobie chce urzadzic pogaduszki..to niech sobie zalozy prywatny kanal.. 😛 |
|
Post #7
31 Aug 2006, 06:35
co wyscie sie uwzieli na OCC jest po to zeby nie byl klimatyczny z definicji.. nie?
a jak wam przeszkadza nie kaze nikt z niego korzystac, i zawsze mozna odpiac sie od kanalu proste... |
|
Post #8
31 Aug 2006, 06:36
Teraz zaczęliście się kłócić o OCC, ale i tak tam ludzie będą siedzieć (łącznie ze mną). Chodzi mi tylko o te przekleństwa, a nie o to, czy OCC ma być czy nie, bo Panward dostał bana za przeklinanie, dobrze by było, żeby wiedział ile następnym razem może klnąć.
|
|
Post #9
31 Aug 2006, 06:49
to nie prosciej WOGLE NIE KLNĄĆ
- chyba nie ma co juz tu dodawac... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |