|
Post #1
31 Aug 2006, 09:53
QUOTE Nasi bohaterzy Odmienia się bohaterowie... jak ja nie lubie takiego stwierdzenia :/ jak w książeczkach dla dzieci :/I co ten stary gnom tam robił? Jeśli długo siedział to dlaczego nie wyszedł skoro potrafił? I dlaczego wcześniej go nie powiesili skorą Onelę mili powiesić od razu następnego dnia? A jeśli nie siedział długo to dlaczego mówi, że BYŁ królem zlodziei? Przeciez dalej jest dobry... |
|
Post #2
31 Aug 2006, 10:00
QUOTE(Thorsten @ Aug 31 2006, 10:53 AM) Odmienia się bohaterowie... jak ja nie lubie takiego stwierdzenia :/ jak w książeczkach dla dzieci :/ I co ten stary gnom tam robił? Jeśli długo siedział to dlaczego nie wyszedł skoro potrafił? I dlaczego wcześniej go nie powiesili skorą Onelę mili powiesić od razu następnego dnia? A jeśli nie siedział długo to dlaczego mówi, że BYŁ królem zlodziei? Przeciez dalej jest dobry... [right][snapback]22613[/snapback][/right] ok zmieniam na bohaterowie. Ja tez nie lubie ale wole to od powtorzen 😊 A teraz odpowiedzi na pytania 😛 stary gnom tam siedzial XD bo nie mial nic innego do roboty. Dlaczego nie wyszedł? Bo nie mial spinki we wlosach:P Nie powiesili go bo dostal dozywocie a nie kare smierci 😊 no i to chyba odpowiedz na kolejne pytania no bo siedzac w wiezieniu nie mozna byc krolem zlodziei rzecz logiczna 😊 |
|
Post #3
31 Aug 2006, 10:07
🤔
Buahahahahahahahahahah xD Dlaczego więc stary złodziej dostaje dożywocie, a mloda adeptka kare śmierci? Powinni jej co najwyżej obciąć ręce, wieszało się dopiero za kradzież czegoś tak cennego jak koń. Skoro gnom nie chciał wychodzić to dlaczego to zrobił? A do ucieczki mógł użyć czegoś innego... np. kości. |
|
Post #4
31 Aug 2006, 10:18
stary zlodziej dostal dozywocie zeby mogl sie pomeczyc bo nic mu nie udowodnili korupcja w sondzie (5 złotych monet zdziala wszystko)
a nasza biedna onela okradla waznego polityka i ta sama droga (5 zlotych monet [drogi ten sedzia]) zostala skazana na smierc na szubienicy gnom nie niechcial wychodzic tylko nie mial jak a moze po prostu uznal ze juz jest za stary na takie zabawy i woli odpoczac ale jak go gowniara wkurzyla to sie wzial za siebie ciekawe skad mial wziasc te kosc? wyciagnac soobie z palca ktory jest najmniejsza koscia? i tak grubsza od spinki do wlosow wiec by sie nie zmiescil do dziurki od klucza po za tym kosci nie da sie wyginac natomiast drucik tak 😊 |
|
Post #5
31 Aug 2006, 10:25
OK, to mi wystarczy.
Jeszcze tak co do tej kości... To zamki kiedyś były troszkę większe i ja raczej obawiałbym się o działanie cienkiego drucika jak kości... Kość mogła być z jedzenia, poprzedniego rezydenta celi lub w ostateczności z palca (kości w palcach wcale nie sa najmniejsze - najmniejsze sa kosteczki słuchowe w uchu 😛) Dla chcącego nic trudnego. Nie wierzę żeby największy złodziej w mieście nie był przygotowany na możliwość schwytania go i osadzenia w lochu. To jednak nie tyczy sie już twojej postaci, więc możemy to pominąć. |
|
Post #6
31 Aug 2006, 10:31
Powiem jedno:
Hahahaha^^ |
|
Post #7
31 Aug 2006, 12:04
QUOTE(Thorsten @ Aug 31 2006, 11:25 AM) OK, to mi wystarczy. Jeszcze tak co do tej kości... To zamki kiedyś były troszkę większe i ja raczej obawiałbym się o działanie cienkiego drucika jak kości... Kość mogła być z jedzenia, poprzedniego rezydenta celi lub w ostateczności z palca (kości w palcach wcale nie sa najmniejsze - najmniejsze sa kosteczki słuchowe w uchu 😛) Dla chcącego nic trudnego. Nie wierzę żeby największy złodziej w mieście nie był przygotowany na możliwość schwytania go i osadzenia w lochu. To jednak nie tyczy sie już twojej postaci, więc możemy to pominąć. [right][snapback]22618[/snapback][/right] Powodzenia w otwieraniu zamka miniaturowa koscia z ucha ktora jest mniejsza od opuszki twojego palca 😛 zawsze ktos popelnia blad wazne ze meleh mial chociarz zloto zeby przekupic sedziego 😊 |
|
Post #8
31 Aug 2006, 12:18
A czy ja mowilem o otwieraniu kosteczkami sluchowymi? Wiem jakie mają wymiary ==' boze... (ech... kobiety 😛) Chodzilo mi raczej o to ze zamki byly raczej duze i malo subtelne więc kość by sie nadawala calkiem niezle... Tyko taka grubsza nie 3 mm z ucha :/
|
|
Post #9
31 Aug 2006, 12:20
ale caly czas mowisz o sredniowieczu a onela mieszka w swiecie warcrafta (mechaniczne kurczaki itp) wiec wyobraz sobie ze to byly pancerne drzwi z zamkiem wielkosci takiej ze nadal sie tylko drucik
|
|
Post #10
31 Aug 2006, 12:24
Ależ oczywiśćie, że nie mówię o średniowieczu (czy inne epoce świata realnego), ale o jakichkolwiek realiach fantasy... Ty w końcu tylko loch w jakimś nieznaczącym mieście, a nie najtajniesza szkatułka genialnego konstruktora... A ty z kolei jesteś zwyczajnym złodziejaszkiem, a nie super niebezpiecznym magiem-mordercą.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |