📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 6305
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 31 Aug 2006, 08:36
Czyli jak to będzie teraz wyglądać?

Opisy ocenia ileś tam ludzi którzy zostali do tego powołani. Oceniają na tak lub na nie.
I teraz ile TAK potrzeba żeby opis przeszedł? i Czy np jeżeli będą to trzy odp na TAK które dają prawo przejścia opisu. To czy NIE zmniejszy tę liczbę o jeden i taki opis przejsc juz nie może bo ma 3 na TAK 1 na NIE - czyli czy NIE znosi TAK? (cholera jak by był plus i minus może byśce skapowali szybciej a mi łatwiej by sie pisało:P)

dalej jak opis przejdzie co dalej się z jego właścicielm stanie (nie musze mówić że Opis może być zerżnięty albo gracz który jednk już sam go napisał nie koniecznie będzie wiedział jak odgrywać postać.)

na sam koniec kniecznie trzeba sprawdzić jak dany osobnik wczuwa się w postać dotego zatrudnił bym zaufanych graczy z pozycja GM do inwigilacji. Może to być grupa pomocników przy eventach o których wspominałem w tym temacie:
http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=6283

acha no i resety wiadomo że potem wszyscy chcą konta i w ogóle czyli rekrutacja miała by sporo roboty. Może zaoszczędzić im pracy i stworzyć liste już grającyh (mówie o obecnej sytaucji) którzy dosali by konto od ręki. Taka osoba nie może po resecie zmienić postaci i jej opis musi wrócić do działu postacie żeby nie było tłumaczeń "był ale po resecie został wywalony" no i weryfikacja osób teraz grających bo trzeba to troszke pozamiatać.
czekam na odpowiedzi albo dyskusje na IRCu (jednak ze wzgłedu na to że nie mam czasu na to wtedy co i Wy pisze posta na ten temat i co o tym myśłe.)

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026