📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Troche wyja¶nieñ.
« Wróć do forum  •  35 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #21 31 Aug 2006, 19:26
1 Mala kultura ( moze i nei wypada szefa opierdzielac ) wchodzisz do jakis ludzi , przedstawiasz sie , a nie robisz wielkie zamieszanie ( syf moim zdaniem , wiekszy nz ja robilem kiedykolwiek )
2 Spokojnie , ludzie wpadaja w panieke , nie wiedza co sie dzieje , Vegetacja ?
Poprostu ktos chce zrobic radykalne zmiany , wszystko wyjeb*ć i wrzucic , hmm cos jak by obalanie starej wladzy , rewolucja ( ... ) wszystko na nowo , po co wiecej pytać ?
3 najbardziej mi szkoda ze trace kumpli , wpadlem na serv juz troche czasu temu , Sprawdzialem Lesa , Koze i troche innej wiary , Spotkalem Ket , hartiego < toma , Versusa , Nexa 😉 Nuzi , Raffas , cholera , zbyt wiele by wymieniac , w kazdym razie szkoda mi ze stracimy z wiekszoscia z nich kontakt , to co nas łączylo , bylo takim ogniwem , pęknie , i kazdy pujdzie w swoja strone , a to co nam ostanie to wspomnienie , po tym jak kiedys bylo , wspolne chwile , i jedna kropka , boo niej kazde zdanie juz bedzie inne , inni ludzi , inny klimat , inny smiech , inne przekrety , nawet ( macie , i nie marudzicie ) inny Spam . . .
4 Admin - nie sluchaj co beda pier*lic na mnie inni , oni sie nei znaja , a marudza z przyzwyczajenia ( z tego co zrobilem na for przez pierwsze 2 tygodnie )
5 no nic , mozliwe ze ja tez bede mykal z serva jak wszscy kumple pujda , chociaz nie chcial bym . . . no ale co :/
6 Tamten serv to tez kklimatyczny ?
7 jakie sa jego parametry ( ram , procek , lacze ... etc )
8 Powodzenia w nowej Erze " Mrocznych Wrot "
Post #22 31 Aug 2006, 19:30
Na pewno troche graczy może odejść ale jest to ryzyko w liczone w poprawienie stanu tego serwera.. Wytrzymaliście kiedyś bez serwera gdy skończyła się umowa na łącze to i teraz wytrzymacie. Dla przypomnienia roześle wam mailing. Potrzebuje kontakt do ludzi którzy wcześniej zajmowali sie serwerem.

Klimat serwera zostanie a wręcz przeciwnie zrobi się jeszcze lepszy!!!

Proszę o otwarcie tematu gdzie będziecie wpisywać swoje propozycje na nazwę serwera. Tylko nie gadajcie tam. Bo widze ze gadanie to wam najlepiej idzie 😊
Post #23 31 Aug 2006, 19:30
pomylka
Post #24 31 Aug 2006, 19:40
1 Cześć Datrex jestem Dodi.
2 Normalne 😊 W końcu ten serwer jest waszym światem. Ale taki tutaj gnój za przeproszeniem sie zrobił, że nie będę tego tolerował.
3 Nom pewnie spoko ludzie.
4 Spoko. Niech mi ktoś napisze tylko na PW coś o Xeno i reszcie burłactwa ?
5 😀 jak będziesz wracał gorąco Cie przywitam 😀
6 Tak będzie klimat
7 Na razie znam łacze. Wiecej niż 10Mb/s- Komputer składam.
8 Dzięki i do zobaczenia w grze!
Post #25 31 Aug 2006, 19:41
QUOTE(Szary @ Aug 31 2006, 07:30 PM)
ej podoba mi sie ten admin...
a) wali wprost
b) nie chowa sie
c) jest cholernie konkretny
pozdro ci ;]

a i jeszcze pytanko czy za te 2 miesiace bedziesz miał czas na serwer czy tak jak zick czy Ipkiss bedziesz wpadał raz na dłuuugi czas? ;]
[right][snapback]22682[/snapback][/right]

Dzięki.
Znajdę kogoś kto bedzie pełnił tą funkce prawidłowo.
Post #26 31 Aug 2006, 19:46
ej podoba mi sie ten admin...
a) wali wprost
b) nie chowa sie
c) jest cholernie konkretny
pozdro ci ;]

a i jeszcze pytanko czy za te 2 miesiace bedziesz miał czas na serwer czy tak jak zick czy Ipkiss bedziesz wpadał raz na dłuuugi czas? ;]

to ja to napisalem... sory nie wylogowalem sie z konta brata ;/
Post #27 31 Aug 2006, 19:47
Ale nie wiem po co "vegetowac" skoro mozna przez te 60 dni ustalic chwilowych gmow... No ale coz, nie mnie sadzic, tak czy tak ciesze sie, ze ktos chce zrobic porzadek i to konkretny...
Post #28 31 Aug 2006, 20:18
W sumie to nic takiego złego się nie stało. Server bedzie nadal działał wieć wszyscy zarejestrowani użytkownicy będą mogli dalej z niego korzystać. Nowi jeśli im zależy to poczekają te 2 miesiące, a jeśli nie chca czekać to znaczy, że im na grze tutaj nie zależało, a takich ludzi nam nie potrzeba ;p
Post #29 31 Aug 2006, 20:25
No dobra dobra, zmany zmianami ale co ze skasowanymi kontami?
Najpierw czesc osob stracila konta dzieki Tomowi... Dzis rano kolejna czesc nikt niewie za co i dlaczego... Regulamin zawsze przestrzegalem i staralem sie grac uczciewie a tu nagle niemam konta... Moze mi ktos wyjasnic o co tu chodzi? Bo ja juz sie troche poglubilem...
Post #30 31 Aug 2006, 20:37
Mnie na szczęście udało się zachować swoje, ale faktycznie sporo osób nie może wejść na swoje. Zick mówił, że wszystkie konta wrócą, ale teraz to Dodi ma tutaj powahh 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026