|
Post #1
31 Aug 2006, 19:37
Moja propozycja to : Nowa Ziemia 🙂
: Czysty Lad 🙄 CODE Dodi Ziemia Obiecana ? cos w tym stylu |
|
Post #2
31 Aug 2006, 19:45
Ziemia Obiecana ?
|
|
Post #3
31 Aug 2006, 19:45
A moja: North Star
Czemu? Bo gwiazdy wyznaczają podróżnym drogę, ku lepszemu... Jorengen |
|
Post #4
31 Aug 2006, 19:48
jak ma byc tak jak Dodi obiecuje to:
Utopia p.s. pozdro for marianzix EDIT: w razie jakby ktos nie wiedzial Utopia - utwór przedstawiający idealny ustrój polityczny, funkcjonujący na zasadach sprawiedliwości, solidarności i równości obywateli. Pierwsze utopie powstały już w starożytności (np. Państwo Platona). |
|
Post #5
31 Aug 2006, 19:50
Pijany Goblin ^^
A tak powaznie... hmmm, Neverland |
|
Post #6
31 Aug 2006, 20:06
serwer Ziemia Obiecana juz istanial gralam tam ale teraz go nie ma w sumie jestem za Ziemia Obiecana
|
|
Post #7
31 Aug 2006, 20:24
Mroczne Wrota to jednak uniwersalna nazwa i cieżko będzie się od niej odzwyczaić. Napewno wiele osób nadal będzie korzystało z tej nazwy. Ja chyba też 😊
No ale jeśli już to może : Plains of Havoc (chociaż tutaj CIP Soft mógłby się czepiać 😛 ) albo jeśli to polski server to w sumie ta Ziemia Obiecana nie jest zła 😊 |
|
Post #8
31 Aug 2006, 20:58
Ziemia demona
Mroczny świt Poranek Mroku Brmy Ciemnosci ; ) Świat Datrexa 😀 Enter the Durex 😀 PS wybierzcie nazwe , ale wątpie zeby ktoras kolwi k wam podpasowala , Ziemia Obiecana jest nie zła , nawet bardzo dobra , ale taka zmiana kliamtu z MROCZNYCH wrot , na Ziemie Obiecana ; D w koncu to now y serv ; D bedzie . . . P S mam juz netka . . . . Dodi - Łącz posty 😉 EDIT w poprzednim temace ktos tam ( srry ale nie pamietam a lookac mi si enie chce ) ma racje , bynajmniej dla mnie szkoda ze MW ma przejsc w Zapomnienie , moze na nowym for dac SUBfor Mroczne Wrota ? czuje ze mnei duzo z nim ( tym servem ) łączy , i szkoda zeby to odeszlo poprostu w zapomnienie , a co dopiero ludzi ktorzy graja rok ? |
|
Post #9
31 Aug 2006, 21:01
Ziemia Obiecana - był taki server, więc nie dawajmy "ściąganej" nazwy.
|
|
Post #10
31 Aug 2006, 21:13
Osobiscie uwazam ze wcale niepotrzebna nam nowa nazwa, ale jesli juz to moja propozycja:
Wzgórze Strażników (lub eng. Sentinels Hill) Potem moze dopisze więcej |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |