📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

(Nowa Nazwa Serwera
« Wróć do forum  •  10 post(ów) w temacie
Post #1 31 Aug 2006, 19:37
Moja propozycja to : Nowa Ziemia 🙂
: Czysty Lad 🙄

CODE

Dodi  

Ziemia Obiecana ?

cos w tym stylu
Post #2 31 Aug 2006, 19:45
Ziemia Obiecana ?
Post #3 31 Aug 2006, 19:45
A moja: North Star
Czemu? Bo gwiazdy wyznaczają podróżnym drogę, ku lepszemu...

Jorengen
Post #4 31 Aug 2006, 19:48
jak ma byc tak jak Dodi obiecuje to:

Utopia

p.s. pozdro for marianzix

EDIT: w razie jakby ktos nie wiedzial

Utopia - utwór przedstawiający idealny ustrój polityczny, funkcjonujący na zasadach sprawiedliwości, solidarności i równości obywateli. Pierwsze utopie powstały już w starożytności (np. Państwo Platona).
Post #5 31 Aug 2006, 19:50
Pijany Goblin ^^

A tak powaznie... hmmm, Neverland
Post #6 31 Aug 2006, 20:06
serwer Ziemia Obiecana juz istanial gralam tam ale teraz go nie ma w sumie jestem za Ziemia Obiecana
Post #7 31 Aug 2006, 20:24
Mroczne Wrota to jednak uniwersalna nazwa i cieżko będzie się od niej odzwyczaić. Napewno wiele osób nadal będzie korzystało z tej nazwy. Ja chyba też 😊

No ale jeśli już to może : Plains of Havoc (chociaż tutaj CIP Soft mógłby się czepiać 😛 ) albo jeśli to polski server to w sumie ta Ziemia Obiecana nie jest zła 😊
Post #8 31 Aug 2006, 20:58
Ziemia demona
Mroczny świt
Poranek Mroku
Brmy Ciemnosci ; )

Świat Datrexa 😀
Enter the Durex 😀

PS wybierzcie nazwe , ale wątpie zeby ktoras kolwi k wam podpasowala , Ziemia Obiecana jest nie zła , nawet bardzo dobra , ale taka zmiana kliamtu z MROCZNYCH wrot , na Ziemie Obiecana ; D w koncu to now y serv ; D bedzie . . .

P S

mam juz netka . . . .

Dodi - Łącz posty 😉

EDIT
w poprzednim temace ktos tam ( srry ale nie pamietam a lookac mi si enie chce ) ma racje , bynajmniej dla mnie szkoda ze MW ma przejsc w Zapomnienie , moze na nowym for dac SUBfor Mroczne Wrota ? czuje ze mnei duzo z nim ( tym servem ) łączy , i szkoda zeby to odeszlo poprostu w zapomnienie , a co dopiero ludzi ktorzy graja rok ?
Post #9 31 Aug 2006, 21:01
Ziemia Obiecana - był taki server, więc nie dawajmy "ściąganej" nazwy.
Post #10 31 Aug 2006, 21:13
Osobiscie uwazam ze wcale niepotrzebna nam nowa nazwa, ale jesli juz to moja propozycja:

Wzgórze Strażników (lub eng. Sentinels Hill)

Potem moze dopisze więcej

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026