📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

LAURA - CZITER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Wróć do forum  •  82 post(ów) w temacie 1 2 3 9
Post #1 26 Jul 2005, 13:35
Laura jest cziterem jak kazdy kto gra juz wie.Wykorzystuje błędy do zdobywania poziomów i nie zgłasza ich na forum.
Expienie expieniem ,ale oszustwo i olewanie calegop systemu to lekka przesada.Sam niejednokrotnie meczylem się przez bugi jak i wielu innych graczy,którzy tak jak ja zgłaszją je na forum czy tez w grze.Ja i Leczo wielokrotnie zgłaszlismy Ravenowi podczas gry i likwidowane były na bierząco.
Wielu z nas zarywa wiele godzin po to żeby zrobic lvl i nie wykorzystuje błędów na swoją korzyśc , ale Laura nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z godziny na godzine poziomy jej skaczą jak licznik energi elektrycznej z podłączoną farelką.
Więc ja z taką prośbą kto byłby za tym,żeby dac jej pożądną nauczkę ,a nie jak to admini wymyślili każdy może ją ścigac i zabic (troche nie fer nie uważacie -GM )
Wątpie ,ze jakiś szarak z mniejszym poziomem da jej rade sam na sam,jeżeli ona tak lvl stuka. KONIEC FRENDLY FIRE DLA LAURY TO ZA MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja proponuje zabrac jej przynajmniej 15 poziomów . W KOŃCU ŁATWO PRZYSZŁO ,ŁATWO POSZŁO.

JEŻELI DALEJ CZITUJE TO DAŁBYM JEJ BANA NA STAŁE . MYŚLE,ŻE KAŻDY POZADNY GRACZ SIĘ ZE MNĄ ZGADZA , A JEŚLI NIE TO PROSZĘ GM O 30 POZIOMÓW DLA WSZYSTKICH --- NO BO CZEMU NIE . JEŻELI PSUC ZABAWE TO NA CAŁEGO

PISZCE CZY JESTEŚCIE ZA CZY PRZECIW
BAN CZY POZIOMY

NARRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[fade:471c109d91][/fade:471c109d91]
Post #2 26 Jul 2005, 13:56
oszustom mowimy nie --- wg mnie kasacja postaci
Post #3 26 Jul 2005, 14:23
Najpierw prosze mi napisać jakie bugi ona wykorzystuje, może uda nam sie je usunąć.
Post #4 26 Jul 2005, 14:25
Nie zbym nie lubil cziterow... :roll: Ja rozumiem zeby Laura sie dzielila swoimi "sposobami" na levele 😊 Gildia magów która zalozyla to gildia cziterow? Tzn jakie sa jej idee? Skoro admini toleruja Laure i jej czity i nic nie zrobili to moze czity dla wszystkich? Proponuje napisac nowe skrypy tak zeby kazda postac miala zajebiste czity 😀

A TAK NA POWAZNIE TO ZGADZAM SIE Z KOLEGAMI WYZEJ... JAKAS SPRAWIEDLIWOSC MUSI BYC... TO NIE ZAZDROSC O LEVELE TYLKO CHEC GRANIA NA POZIOMIE I PRZEDNIEJ ZABAWY, KTORA POSTAC TAKA JAK LAURA POTRAFI ZRUJNOWAC...

[ Dodano: 2005-07-26, 16:30 ]
Raven, gdyby ona sie podzielila tymi czitami to bysmy napisali 😊 Jest admin ktory napisal cos alla "bugi maga zostana w tym tygodniu naprawione, laura to cziter i od tej pory kazdy ma prawa ja zabic"
Post #5 26 Jul 2005, 15:40
Wchodze zaraz do gry i zorbie z nią porządek, albo powie jak czituje albo dostanie lvldown (min. 10lvli)
Post #6 26 Jul 2005, 15:54
QUOTE(Orilander)
Laura jest cziterem jak kazdy kto gra juz wie.Wykorzystuje błędy do zdobywania poziomów i nie zgłasza ich na forum.    
Expienie expieniem ,ale oszustwo i olewanie calegop systemu to lekka przesada.Sam niejednokrotnie meczylem się przez bugi jak i wielu innych graczy,którzy tak jak ja zgłaszją je na forum czy tez w grze.Ja i Leczo wielokrotnie zgłaszlismy Ravenowi podczas gry i likwidowane były na bierząco.
Wielu z nas zarywa wiele godzin po to żeby zrobic lvl i nie wykorzystuje błędów na swoją korzyśc , ale Laura nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Z godziny na godzine poziomy jej skaczą jak licznik energi elektrycznej z podłączoną farelką.
Więc ja z taką prośbą kto byłby za tym,żeby dac jej pożądną nauczkę ,a nie jak to admini wymyślili każdy może ją ścigac i zabic   (troche nie fer nie uważacie  -GM  )
Wątpie ,ze jakiś szarak z mniejszym poziomem da jej rade sam na sam,jeżeli ona tak lvl stuka.  KONIEC  FRENDLY FIRE DLA LAURY TO ZA MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ja proponuje zabrac jej przynajmniej 15 poziomów . W KOŃCU ŁATWO PRZYSZŁO ,ŁATWO POSZŁO.

JEŻELI DALEJ CZITUJE TO DAŁBYM JEJ BANA NA STAŁE  . MYŚLE,ŻE KAŻDY POZADNY GRACZ SIĘ ZE MNĄ ZGADZA  ,  A JEŚLI NIE TO PROSZĘ GM O 30 POZIOMÓW DLA WSZYSTKICH ---  NO BO CZEMU NIE .  JEŻELI PSUC ZABAWE TO NA CAŁEGO              

PISZCE CZY JESTEŚCIE ZA CZY PRZECIW  
BAN CZY POZIOMY  

NARRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[fade:465f2deecf][/fade:465f2deecf]

hmmm cziter bardzo interesujaca sprawa moze i uzywam bogoch ale nie moja wina ze nie zostaja naprawione moj bog jest zgloszony juz od poczatku powstania serwera poniewaz istnieje na wielu serwerach ale niewiadomo jak sie da go naprawic wiec nie jest to moja wina gram bo gram ale jezeli inne bogi a jeden bog nie moze zostac napeawiony lub blad gry to jest to nie moja "nasza wina" niewiem czym sie denerwujesz poniewasz ja nie zabijam nikogo i nie strasze tylko chodz ei zwiedzam swiat a jezeli nie tolerujesz teog to sam powiem Nara bo ja nie biore udzialow w roznych konkursach ja gram dla siebie a nie dla was by byc lepszym odwa zi miec lepsza postac to chyba wyrozumiale.....
Post #7 26 Jul 2005, 16:46
Laura czyli granie dla przyjenosci to jest wykozystywanie czitow? WG ciebie to jest wtedy najlepsza postac? Wyraznie widac ze nie zalezy Ci na naprawieniu tego bo mi np nie chcialas(-les) powiedziec na czym polegaja, kiedy sie spytalem o nie :roll: Wiec jesli tak ma wygladac gra dla przyjemnosci to ja dziekuje :wink: Poza tym jeden z adminow zwrocil uwage "laura to cziter"... wiec wybacz 8)
Post #8 26 Jul 2005, 17:34
heh lvle może sobie stukać ale nie bedzie mieć najlepszej postaci bo licza sie też umiejętności , co z postaci na wysokim lvlu skoro nie umie sie wykorzystać w 200% tego czym dysponuje 😛 (na forzen wow sobie graj skoro chcesz tylko lvle nabijać tam sa swietne warunki do tego )
Post #9 26 Jul 2005, 18:04
:roll: wywinal nam joke'a :wink:
Post #10 26 Jul 2005, 18:08
BO co mam mowic Sulin tobie o bogo bys tez wykorzystywal bog polega na czarze a narazie nie ma jak go naprawic szukamy i szumay skrypta nowego ale niema go nigdzy wiec po co mam mowic na glos jak i tak kazdy z magow go wykorzystuje a wy sie domnie czepiacie haha no maprawde ale ludzie teraz to jest zalosne kazdy mag ma teog samego moga i kazdy mag jest cziterem 😊
« Wróć do forum 1 2 3 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026