|
Post #1
02 Sep 2005, 16:30
Cze jestem demon gram Elfem Warriorem i wlasnei zalozylem gildie! Nasza gildia ma tylko 7 osub i nie potrzba nam wiecej wiec prose nei zglaszac sie na ochotnikuw.
|
|
Post #2
02 Sep 2005, 19:47
Demon tu robisz blad. Do gildi przyjmuj, ale ludzi sprawdzonych no i oczywiscie nie za duzo zeby nie zrobila sie to The Lightbringers:P Postaw na forum wymaganie itd. mowie ci:P
POZDRO To tylko rada, sam zrobisz (zrobicie) jak bedziecie uwazali 😀:D:D |
|
Post #3
02 Sep 2005, 19:51
To znaczy jak znam kogos to przyjmuje nei ta k jak lightb bo tam to 55 osub i inic sie nei dzialo a u nas juz sa takie turnieje male i eventa teraz bedziemy robic takze COOl
|
|
Post #4
02 Sep 2005, 19:52
Zrob se tak z 10 osob i surowy regulamin (zostanie ten kto go bedzie przestrzegal).
Albo zrob nabor tak 20 osob i polowe wywalisz po kilku dniach... za byle co jak ci sie cos nie spodoba to kick... troche brutalne ale skuteczne do stworzenia dobrego klanu... Pozdro ps. pisalem tego posta w tym samym czasie (powinien byc o jeden do gory 😊) |
|
Post #5
02 Sep 2005, 19:54
To jak ktos chce do gildi to niech tu pisze ale bedzie surowo!!!!!!!! I nie kazdego przyjem
|
|
Post #6
03 Sep 2005, 13:27
jako oficer Servants of the darkness proponuje starozytynm wojownikom starcie o ktore bedzie mialo na celu wylonic pozycje gildii na serwie... dziekuje za uwage...
|
|
Post #7
03 Sep 2005, 13:34
To znaczy turniej pomiedzy giladiami??
My narazie mamy slaaabych zawodnikuw ja mam najwyzszy lvl 38 takze niski aleskorzystamy tak miejwiecej za tydzien poniewz naszego moaga nie ma takze narazie nie ale za tydzein cemu nie |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |