|
Post #1
02 Sep 2005, 17:28
Od paru dni mam pewien problem. Mianowicie z każdym dniem malała ilość miejsc, w których można się było wylogować, aż się takie miejsca wyczerpały - gdziekolwiek się wyloguję, to mam Unknown entity, a co za tym idzie w części przypadków mam też 132# i nie tylko mnie dotknął ten problem. W związku z tym mam pytanie: czym może to być spowodowane ? (od razu mówię, że rozwiązania wypisane przez Darkzaxxa niestety nie skutkowały w moim przypadku)
Będę wdzięczny za zwrócenie uwagi na ten problem. |
|
Post #2
02 Sep 2005, 19:05
sproboj zajrzec na strone blizzarda
ze swojej strony polecam wykasowanie zawartosci katalogu WDB i WTF oraz calego katalogu INTERFACE ( jezeli masz jakies addons to zostaw ten katalog ), po zastosowaniu sie do tych rozwiazan od bizza i przestrzeganiu zasad wspomnianych przez Darkzaxa - generalna zasada to nie wylogowywac sie w miastach, i najlepiej przed ta czynnoscia robic widok z oczu i w ziemie - nie mam juz ....narazie tego problemu ( a po wykasowaniu katalogu WDB , mozesz nie moc uzywac klawiatury po paru pierwszych logowaniach, ale spoko myszka dziala, wystarczy ze po zalogowaniu znowu sie wylogujesz i bedzie oks ) jakby co pisz na GG albo PW |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |