|
Post #1
02 Sep 2005, 20:41
Mam pytanie do GM'ów, adminów itd. itp. [tych co mają "MOC" edytowania]...
Mianowicie, czy nie dałoby się zrobić NPC, który resetowałby talenty [nigdzie nie zauważyłem takiej opcji], ponieważ jak zostało wspomniane wcześniej niektóre z nich w ogóle nie działają [a co za tym idzie jeśli ktoś chciał sprawdzić, czy dany talent działa, to dziękuję stracił pan cenny punkt]... Czemu to piszę? Bo uważam, że jeżeli talenty nie mogą zostać naprawione, to gracze powinni dostać chociaż możliwość cofnięcia nieporządanych zmian... Jeżeli powiedziałem [napisałem] coś nie tak to przepraszam... Jeżeli gdzieś się pomyliłem, to poprawcie mnie... Jeżeli zostałem wysłuchany to dziękuję... Pozdrawiam!!! |
|
Post #2
02 Sep 2005, 21:54
talenty nie dzialaja wiec nie ma co cofac
|
|
Post #3
02 Sep 2005, 23:36
dzialaja tylko te , z ktorych dostajemy jakis czar , to wszystko, wiec wg mnie mozna sobie zaplanowac jak dac zeby cos uzyskac z tego.....
|
|
Post #4
03 Sep 2005, 09:33
tlko co mają zrobić ci, co się pomylili [nie kliknęli tego co trzeba] bądź [tak jak ja] od początku planowali inna ścieżkę rozwoju, a tu nagle okazuje się, że nic z tego... I co takie osoby mają zrobić?
|
|
Post #5
03 Sep 2005, 10:02
live is brutal
|
|
Post #6
03 Sep 2005, 11:52
dokladnie tak
|
|
Post #7
03 Sep 2005, 12:42
Z tego co pamietam na orginalnym sewerze w wiekszych miastach mozna bylo zresetowac talenty za cene chyba 1g (jak sie chcialo 2 raz to 2g 3raz 4g itd) Ale tu i tak niejest to wazne bo talenty niedzialaja (chyba ze o czyms niewiem)
|
|
Post #8
14 Sep 2005, 10:14
Wydaje mi sie ze talenty jeszcze dlugo nie beda dzialaly. Moze jak wejdziemy na 1.6.0 to część zacznie dzialac. Pozatym masz tutaj taki duzy poziom ze zdolasz dodac do wszystkich talentow punkty.
|
|
Post #9
17 Sep 2005, 11:43
Muszę was rozczarować.Nawet jak server będzie na 1.6.0 to i tak znakomita większość talentów będzie bezużyteczna.Wem,bo sam u siebie na kompie mam 2 emulatory 1.6.0.
Ludmilla ,where are you? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |