|
Post #21
06 Sep 2005, 08:23
:idea: Niestety przybyłem w nieodpowiednim momencie pod Mroczne Wrota, gdy trwała walka o klucz i otwarcie Mrocznych Wróty dla nowo przybyłych.
Miałem to szczęście dostać konto na innym serwerze, więc nie muszę już czekać tutaj 😂 Niech moje konto posłuży dobrze jakiemuś prawdziwemu wojownikowi... A jeśli ktoś bardzo chce niech wyśle maila to powiem gdzie są wolne miejsca... :idea: |
|
Post #22
06 Sep 2005, 17:37
Cadogan ciebie o nic nie oskarżam ani sam nie jestem taki ze nei pomoge. A wręcz przeciwnie chociaż że mam w sumie niskoi lvl na innym serwwie bo 14 to pomoglem w podbiciu lvl questach juz z 5 graczom a czesto rozdawalem im przedmioty ktore sam moglym sprzedac za calkiem ladna sumke, a jednak tego nie zrobilem bo wolalem pomoc tym chlopakom (bądź dziewóchom) w zrobieniu gry w WoW nie tylko bezmyśnego bicia po nosie potworków ale również i przyjemności z tego że można tu spotkać miłych i przyjaznych ludzi.
A z reszta tak jak Blade Master ( a raczej BM tak jak ja bo ja mu dalem serwa)gram na innym serwerze (od dluzszego czasu) i nie zamierzam robic komus laski zeby mial przyjemnosc czytania moich prosb o konto itd |
|
Post #23
06 Sep 2005, 17:42
Bosze swiety, przestancie juz te bezsensowne rozmowy, nie chcesz nie graj zmuszal ktos? Nie! Wiec nie rozumiem czemu takie posty. Poza tym Boron zastanowilabym sie nad sensownoscia twojego postu i nad jego poziomem intelektualnym.
Zamykam ten temat. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |