📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Dziwna sprawa
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 05 Sep 2005, 20:07
Niewiem co się dzieję ale z dnia na dzień jest coraz mniej NPC w każdej lokacji. Znika coraz więcej sprzedawców,gryphon masterów itp.

Jeśli ktoś się bawi w wyrzynanie sprzedawców to przestańcie bo to nie jest wcale zabawne. :?

Błagam niech ktoś coś z tym zrobi bo niedługo wszyscy NPC znikną. :cry:
Post #2 05 Sep 2005, 20:11
jak na razie ta sytuacja raczej nie ulegnie poprawie, ja od 5 czy 6 dni przy każdym logowaniu mam unknowna ... i nie zanosi się na to, żeby zaczęło działać ... 😢
Post #3 06 Sep 2005, 18:35
Ja znalazłam kilka npc( Przykro mi ale nie pamiętam ich imion)

Sprzedawcy broni w north shire
Kapitana w goldshire
Kapitana(nie jestem pewna, czy to był kapitan) na koniu w stormwind.
Jak znajde nastepnych npc to dopisze.
Post #4 06 Sep 2005, 18:40
Tomo... wspolczucia...

Pomyslmy WSZYSCY dzisiaj dobrze o koncie Toma... Pomyslmy ze od jutra NIE ma z nim problemow... Moze potega podswiadomosci cos zdziala ;o)

Co do tych ncp... Moze eventowy szpieg zaczal ich zabijac??? To byloby ciekawe i przemyslane posuniecie ze strony GM jesli byloby to z powodu braku zainteresowania szpiegiem...
Jesli nie jest to pomysl GM tylko zabawa dowcipnego gracza to gorzej... (evetualnie dalem pomysl na przyszlosc...)

BTW Ktos znalazl tego szpiega? Czy event trwa?
Post #5 06 Sep 2005, 18:46
ej bo w końcu wszystkie zasługi będą przypisywane wam 😛 :mrgreen:
Post #6 06 Sep 2005, 20:09
Tez to zauwazylem ... w miare ich znikania staramy sie je idnawiac ... ale nie zawsze wiemy gdzie znikly wiec bylbym wdzieczny jak byscie mogli piasc na froum albo PM okalizacje i nazwe brakujacego NCPa albo podczas gry jak zobaczycie Gma ...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026