|
Post #21
17 Sep 2005, 14:26
ejj No... ja przeszukałem Thunder Buff i Orgimmar i nie znalazlem ani 1 peta do kupienia !!!
Wy all gracie Aliance? Czyżby wyszlo na to ze Horda nie posiada petow do zakupu !!!? |
|
Post #22
19 Sep 2005, 15:04
Jest gdzies podobno w Booty Buy. Jesli dobrze pamietam tam I Alinci i Horda moze kupować
|
|
Post #23
19 Sep 2005, 16:37
A czy w zwiazku z tym ze weszlo teraz nowe emu - bedzie dzialalo juz tame beast ?
|
|
Post #24
19 Sep 2005, 16:41
na v.1.6 dalej Tame Beast nie działa ... moze v.1.7 coś zmienii...
|
|
Post #25
20 Sep 2005, 05:28
Miejmy nadzieje że tak. Gra Hunterem bez jego podstawowej umiejętności to DUŻY minus:( Wiem żę oswajanie w 1.7 działa bo widziałem u kumpla:)
|
|
Post #26
29 Nov 2005, 20:14
Robie up tematu bo jestem zainteresowany umiejętnościami działającymi 😊
|
|
Post #27
08 Dec 2005, 16:51
Ano, fajne by było gdyby było napisne które umiejętności działają, a które nie. To ułatwiłoby życie.
|
|
Post #28
03 Feb 2006, 19:25
a ja mam takie pytanie ? czemu nie dziala ten auto shot czy cos takiego... chyba hunter powinien sam strzelac z luku a nie non stop trzeba naciskac zeby zadzialal...;/ a co do oswajania zwierzat juz mozna 😛 😀 😀 😀
|
|
Post #29
12 Feb 2006, 01:57
Cóż...
Autoshot nie działał na żadnym serwie na jakim grałem... Widocznie taka jego natura, że na piratach ciężko się edytuje/uruchamia plik za to odpowiedni. ja mam pytanie, bo co nie działa każy hunter wie, a jak mg nie wiedzą, przedstawię wyczerpujący raport w tej sprawie 😛 Dlaczego hunter nie może używać tarczy? Ja jako Troll-hunter mam zdolność, że dodaje mi ileś tam procent szans na block, dlaczego wiec nie mogę nauczyć się skilla, hm? kaprys gm'ów? Moja sugestia jest taka, wyciągnięta też z innych serwerów gzdie było to standartem. Hunter powinien mieć tarczę, a umiejętność "mail" powinna być niewyobrażalnie droga. Na innych serwerach zbiera się na nią jak na kodo, raptora czy inne badziewie 😊 pozdrawiam Sedit |
|
Post #30
12 Feb 2006, 03:16
Na globalu mail jest dopiero od 40 levelu... ale hunter i tarcza? nie, tego nigdzie nie ma (tj. na globalu) bo przcież to nie jest wojownik, pozatym nie jest stworzony do walki w zwarciu ale do walki dystansowej...
czy aby napewno to jest sznasa na block? może na unik? ale jeżeli faktycznie na block to jest to bug. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |