📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Mag
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 28 Jul 2005, 05:05
Co działa a co nie ... będziemy was informować, Post będzie edytowany
Post #2 19 Aug 2005, 14:24
Chciałbym zgłosić, że w magu nie działa czar Blizard i Mana shield!!! Narazie tylko tyle zauważyłem, ale jak cos jeszcze zauważe to dam znać😀.
Xel
Post #3 21 Aug 2005, 09:24
Nie działa zaklęcie "polymorph" - przeciwnicy dalej mnie atakuja. I nie moge dodawac w talentach pkt. do "Impact". Do reszty ktore mam juz mozliwosc rozwijac pkt.dodaja sie normalnie (przynajmnij te do ktorych je dawalem)
Post #4 21 Aug 2005, 14:30
Właśnie jest coś takiego, że rzeczywiście nie działa polymorph, a do tego wszystkie talenty, które ma wyuczone mag to żadna nie działa tylko są zaznaczone i tyle nie zmienia to nic. i moglibyście się pośpieszyć z tymi naprawami postaci moglibyścvie np. codziennie przez jakiś czas wyłączyć serwer aby naprawić te wszystkie bugi bo to jest naprawde wkurzające.
Post #5 21 Aug 2005, 15:10
Uwazam ze najwiekszym problemem maga jest to ze nie dzialaja Criticale z czarow !! za kazdym razem uderzam za tyle ile jest napisane nigdy nie zaliczylo mi criticala.
Xel
Post #6 21 Aug 2005, 15:47
Nie czemu - talenty chyba niektore dzialaja ? Np ten od szybszego FB albo zeby fire imapct mial mniejszy cooldown ? Tak mi sie zdaje chociaz przy zakleciach czas sie nie zmienil. I fakt: co prawda trafiam czasami wyzej niz jest napisane ale to chyba nie krytyk ? Nie pamietaj jakichs strasznych obrazen od zaklec ale mysalem ze jestem moze za slaby 😛
Post #7 23 Aug 2005, 13:32
frost armor chyba tez nie dziala... rzucam to zaklecie a armor zostaje na takim samym poziomie :shock:
Post #8 23 Aug 2005, 18:09
frost armor dziala. A co do talentow to nie dzialaja u kazdej klasy
Post #9 24 Aug 2005, 13:30
po uzyciu frost armor zazuc se arcane intelect to na 100% sie doda armor
Xel
Post #10 31 Aug 2005, 12:35
Jak stoi sprawa z talentami ? Ostatnio nie grałem więc nie wiem. Mam zatrzymane trochę pkt. więc warto wiedzieć zanim się je wyda 😊

Co do frost armora to u mnie na pewno działał. Ale nie wiem czy z arcane intelect czy nie bo zawsze obydwa rzucam 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026