📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Listy Gończe
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 03 Feb 2006, 09:59
Zobaczymy 😀
Post #12 03 Feb 2006, 12:54
Doszły mych uszu ostatnio niepokojące wieśc jakoby jeden ze Starożytnych imieniem Takcos w sposób obrzydliwy i podtępny zabił mojego adjutanta Pana Fericka. Wiem o co poszło. Wiem jak walka wyglądała - Ferick wszystko mi wyjawił. Niezgodym z prawami Psów jest odbieranie im prawa do zdobywania majątku. Nie ważne czy to wojna czy napad na bank! I tak zarabiamy na przemocy i nieszczęści innych.
Członek AW Takcos sam jest sobie winny, że przebywał w tym czasie na trenie napdanego banku, że wolał życiem niż złotem zpłacić oraz temu, że elfem się urodził. Tutaj nadmienić trzeba, że moja Dłoń darzy szczególną niechęcią ową rasę.
Tak więc wysówam te oto żądania:
1. Żądam oficjanych przeprosin za uśmiercenie Ferick w chwili, gdy ten już złożył broń.
2. Rekompensaty w złocie w wysokości 10 sztuk za poniesione rany.
3. Wydania nam winowajcy na tortury oraz egzekucję w ramach pomsty śmierci wysokiego rangą Psa.

W wypadku nie spełniea powyższych żądań w ciągu tygodnia. Psy Wojny podejmą działania zbrojne względem członków Starożytnych Wojowników.

Dysponuję również materiałami obciążającymi gracza Takcosa w oczach prawa ustalonego przez regulamin a egzekwowanego przez GM-ów, a których treść stanowi prawdziwą przyczynę powstałych między naszymi gildiami niesnasek.

Pozdrawaim i czekam na odpowiedź.
Z poważaniem
Kapitan Psów Wojny Thorsten Gavallard
Post #13 03 Feb 2006, 14:07
Obwieszczenie

Wszem i wobec obwieszczam, a przede wszystkim Tobie przywódco całej tej chałastry, iż za znieważanie moich poddanych, co równoznaczne jest ze znieważeniem całego zakonu, rzadam, aby niejaki Takcos i Lifroot złożyli publiczne przeprosiny za swe czyny i ponieśli kare chłosty (bądź inna podobnej wagi). Daje na to 3 księżyce! Jeśli to nie nastąpi rozpocznę otwartą wojnę z waszą grupą, czego nie życzyłbym nikomu.
Post #14 03 Feb 2006, 15:07
Po 1 Panie Thorstenie, gracz Takcos zostal ukarany przez nas, ale skontaktuje sie z Toba w grze i ustalimy godna kare. Co do obwieszczenia Pana Rendfalla rozumiem O Takcosie lecz nie posadzaj mojego przyjaciela liferoota o to ze tam byl, poniewaz byl wtedy w Doskwood.

Oficjalnie przepraszam za czyny mojej Gildi a co do kary to skontaktuje sie.

Pozdrawiam
Post #15 03 Feb 2006, 16:04
Nie byłem osobiście przy tym, ale doniesiono mi że Liferoot również jest w to zamieszany... czekam na wieści
Post #16 03 Feb 2006, 16:07
Nie bylo cie to nie oskarzaj!!
Post #17 03 Feb 2006, 16:37
Liferoota zaatakowali w banku na pomoc przyszedl Santiago a potem ja Liferoot uciekl i zostalismy we dwoch. I nie bede nikogo przepraszal bo nei mam za co. A kare niech zaplaci gnom winny za to cale zamieszanie (Fercik i Jontek) . Albo nas przeprosicie albo bedzie wojna !
Post #18 03 Feb 2006, 16:39
Zakapturzona posatć podbiega szybko zostawia wiadomść i znika w Cieniu. Notka głosi: " Za zniewagę członków Bractwa i kalania dobrego imienia wysokiego rodu elfów oraz spisokowanie z Nieumarłymi zostajecie uznani przez Bractwo za zdrajców przymierza. A śmierć naszych przyjaciół zostanie pomoszczona."
Post #19 03 Feb 2006, 16:52
Jezuuuu spokoj to byla ankieta a z reszta nei widziecie jej nie ma!!! Ogladajcie to forum!!
Post #20 03 Feb 2006, 19:14
Haha Gnom nawet jakby byl winny to wolaby zeby mu zgolic brode i zostaiwc nagiego na wysminie nizby mila sie unizyc i kogos przeprosic zbyt dumna to rasa !

Po 1 Liferot nawet nie potrafi sie bawic tak fajnie odgrywalismy role zlodzieji i napad na bank a ten sknera nawet srebnika nie dal ! mimo iz wczesniej ja gnom mimo iz czuje niechec do elfow dalem mu mtaerialy dla krawca ! Tu nie chodzilo to zeby komus stala sie krzywda czy zeby ktos zginlo chcelismy zrobi cos fajnego i prosze poruszylismy caly server cale przymierze ! i jestem z tego cholernie dumny

Po 2 Tackosie chodzi o zasady dobrze wiedziales ze magowie wiele ci na pvp nie moga zrobic bo czary nie dzialaja to lalsimy cie kijamy i za bardzo nie obrywales... Ale jak wszedl Lorak i powiedzial ze koniec tego koniec walki przymierza opuscilem bron i stanolem kolo niego i tylko czekalem kiedys przestaniesz mnie bic tym sowim mloteczkiem ! Ale wytrwale czekalem az skonczysz ty wolales zabic gnoma by zostac okrytym chwala tym samym okryles sie hanba zabijajac bezbronnego ! I staniesz przed sadem za swe czyny i staniesz takze przed moim wlasnym sadem ! I nie daruje ci tej obrazy na jakom sie szarpnoles bo zaiste jest zbyt wielka !

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026