|
Post #11
28 Aug 2005, 20:09
Niewiem co wy widzicie takiego trudnego w graniu lotrzykiem.Jak narazie idzie mi cały czas dobrze i nawet często jak chodzę w party z magiem to zamiast warrirora więc niewiem co wy za problemy macie. A tak poza tym do tej energii ona się i tak wali szczerze mówiąc. na początku miałem 3 na sekundę regeneracji a potem mi spadło do 2 i mam już tak na stałe.
I by się przydało, żeby POISONS zaczęło działać. Żadnej trucizny się nie da zrobić :/ |
|
Post #12
28 Aug 2005, 20:44
Wiadomo, że granie roguem na tym serwerze jest trudne ponieważ energia zbyt powoli sie regeneruje to fakt. Na wszystkich innych serwerach jest to 5 na sekundę. Postać rogua 50 poziomu w starciu z magiem tego samego poziomu pada jak mucha. A propos energi to wystarczy porownać klase wariora gdzie zamiast energi mamy rage nie jest to zupelnie to samo ale chodzi o to ze walcząc wariorem w jednej walce uzywamy minimum 10 kombosow co grajac roguem jest obecnie niemozliwe. Pomijam fakt ze w tej profesji nie dziala 60% rzeczy jak chocby trucizny czy niektore ciosy, to chociaz niech ta energia sie szybciej regeneruje, bo w obecnej sytuacji gra roguem nie ma sensu. Ale czy kogos to w ogóle obchodzi?
|
|
Post #13
29 Aug 2005, 13:00
Niby już miała być energia do 3 na sekundę ale na późniejszych i tak się psuje i spada do 2 na sekundę a czasami nawet jeden.
Po raz 3 już zaczynać od nowa nie będzie. Ostatnio zmieniłem właśnie dla energii a i tak sie zrąbała. :| |
|
Post #14
29 Aug 2005, 21:05
Przylączam się do tego 5/1s sam gram roguem.
|
|
Post #15
31 Aug 2005, 18:09
Oto kolejne skille które nie działają tak jak powinny:
1) Sinister Strike - zadaje tylko obrażenia od skilla bez normalnych obrażeń od broni, przez co ten skill to marnotrastwo pieniędzy. 2)Ambush - na ranku 3 piszę, że powinien zadawać 250% obrażeń od broni + 125 od skilla tymczasem łącznie zadaję około 80 :| 3)Rupture - nie zadaje ani takich obrażeń jak jest napisane ani nie trwa tyle czasu co jest napisane. :? 4) Riposte - nie zadaje ani obrażeń ani nie rozbraja przeciwnika. 5)Sap - podobnież miał ogłuszyć przeciwnika na 25s tymczasem przeciwnik szczęśliwy po dostaniu tym skillem gonił nadal mojego uciekającego kumpla. Ogłuszeni raczej nie umieją za kimś biegać. :roll: 6) Feint - sam niewiem co to ma być. Ma niby sprawić, żeby potwór nie chciał cię gonić, ale cóż potwór lata za tobą przez cały czas mimo tego skilla. 7) Poisons - ten skill już był zgłaszany ale jescze nie udało się go naprawić jakoś. Można próbować w nieskończoność a i tak nie uda się stworzenie trucizny. Ponadto poziom tego skilla wyświetla się jak nienormalny np. 5497/2 lub 14720/0 itp. :cry: |
|
Post #16
06 Sep 2005, 19:43
A ENERGIA DALEJ NIE DZIAŁA!!!!
I co z tą energią? Miało być 5 na sekundę a tym czasem regeneruje sie w tempie 3 lub 4. Moja sugestia jest taka aby zwiekszyc regeneracje energii złodzieja do 10 a w koncu i tak zostanie w okolicach 8. Skoro polowa umiejętności nie działa to nadróbmy to chociaz tą energią bo roguem nie da sie grac. LICZE NA JAKIS ODZEW ZE STRONY ADMINÓW!!!!! |
|
Post #17
06 Sep 2005, 19:49
Ja wcale nie mam problemów. Mi się energia regeneruje 5/na sekunde i potrafie zrobic najsilniejszego cobosa. Na levelku 7 zabiłam 10lv elite i zuzyłam tylko jedną miksture leczniczą. Nie wiem jakie wy macie problemy graniem rougem.
|
|
Post #18
06 Sep 2005, 20:39
no tylko taki ze co kilka lvli wartosc regeneracji energii spada :?
|
|
Post #19
08 Sep 2005, 19:58
eee tam energia 3/4 to już dobrze. Ja gram i jakoś sobię radzę. Moim zdaniem to najważniejsze co teraz jest do naprawy u rogue jest skill poisons. według mnie gdyby ten skill działał rogue stałby się o wiele silniejszy. 😊 Tyle,że póki co nie działa i chyba nikt go nie umie naprawić :?
[ Dodano: 2005-11-10, 20:37 ] Nie można się nauczyć skilla Hemorrhage na rank 1.Nie ma go żaden trener. http://wow.allakhazam.com/db/spell.html?wspell=16511 |
|
Post #20
16 Nov 2005, 16:07
Czy kiedys trucizny beda dzialac?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |