|
Post #1
11 Sep 2005, 21:07
Witam wszystkich.
[size=14]Prowadze kursy dla GMow w stopniu podstawowym i rozszerzonym. [size=12]Stopien podstawowy to umiejetnosci HGM(Help Game Master). Zalicza sie do nich m.in: - opisanie komend - opisanie stawiania NPCow - odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania przez graczy - inne ciekawe możliwosci, mozliwe do dokonywania w grze za pomoca komend. [size=12]Stopien rozszerzony to umiejetnosci SGM(Script Game Master). Zalicza sie do nich m.in: - znajomosc wszelkich wartości w plikach: a) creatures.scp 😎 items.scp c) spellcost.scp d) loottemplates.scp e) clsses.scp f) quests.scp(do tego kilka plikow wymaganych do edycji i tworzenia questów) g) gameobjects.scp - znajomosc naliczania XP, dzialania AI(sztucznej inteligencji) potworów, naliczania pieniedzy ze zwyklych potworkow i elitarnych. Pozdrowienia dla Was wszystkich. Mam nadzieje, ze ktos sie zglosi. Nawet jezeli znasz juz wiekszosc tych komend, plikow i tak warto sobie wsystko odswiezyc. |
|
Post #2
12 Sep 2005, 09:42
Jak wróce to ja sie załape na kurs 😀. A tak poza tym to dobry pomysł.
|
|
Post #3
01 Oct 2005, 08:28
ja tam caly czas cierpliwie czekam Raven 😛 na kurs eh :padam:
poza tym wracaj szybko 😀 |
|
Post #4
28 Dec 2005, 21:31
hmm może ja tez bym sie doksztaucił w tym skryptowaniu ... kiedy zaczynamy ?? 😀 :zawstydzony:
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |