📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Jak Usunąć Patch..., szybko latwo i bezproblemowo :P
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 18 Sep 2005, 10:15
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #2 18 Sep 2005, 15:37
N.O.TMG super że opisałeś dokładnie jak zunpatchowac WoWa.Ale jest jusz opisane jak zunpatchować w dziale DOWNLOAD.^^
Post #3 18 Sep 2005, 16:11
ups.. trudno sie mówi w 2 miejscach bedzie bardziej widoczny 😛

, ale chociaz sa jeszcze linki do v.1.6 EnuS & EngB 😛
Post #4 18 Sep 2005, 16:17
Ta informacja sie napewno przyda 😊 sam sie zastanawialem jak cofnac pacha bez przeinstalowywania gry 😊. To teraz jestesmy przygotowani na zejscie do pacha 1.5.0 😊 spowrotem 😊
Post #5 18 Sep 2005, 16:54
N.O.TMG zreszto dobrze że opsaiłeś bo w dziale DOWNLOAD jest pomoeszane a tu jest niepomieszane tylko wszystko ladnie widoczne 😊
Post #6 18 Sep 2005, 17:22
To bylo moim głownym założeniem ... 😀

Rożny "element" jest na Forum a z tym to chyba niemowlak nie miał by problemów 😛
Post #7 19 Sep 2005, 19:05
Czy to czym mam wersje us czy gb wplywa na cos? Np jezeli bede mial us a serwer bedzie w gb bede mogl normalnie bez zadnych komplikacji sie zalogowac czy musza one byc zgodne???
Post #8 20 Sep 2005, 04:52
Wersja ENUS od ENGB rozni sie tylko i wylacznie tlumaczeniem!!! No i potem trzeba inne patche wink.gif ale dla servera nie ma roznicy ktora sciagniesz (oczywiscie priva).

To jest opinia z innego Fora na ten temat...Nie wiem jak nie którzy mogą mowić , że Us lepiej chodzi jak One miedzy sobą rożnią sie wyłącznie tłumaczeniem .!!!(nie krzycze !!!! 😀 )

Mały opis:

EnGB-GB=Great Britain (v.z tłumaczeniem Angielskim)."en" to chyba każdy wie co to moze znaczyć
EnUS-US=United States...(Usa)[v.z tłumaczeniem Amerykańskim). "en" tak jak w przykladzie 1

Sa jeszcze versjie :

deDE-Niemiecka..
frFR-Francuzka..
itd.
Post #9 20 Sep 2005, 18:07
Dobrze nie krzycz 😛 czyli to znaczy ze dla prywatnego serwa wzystko jedno ktora mam 😀 Dzieki

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026