📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

NOWA WERSJA SERWERA
« Wróć do forum  •  87 post(ów) w temacie 1 7 8 9
Post #81 02 Oct 2005, 18:13
Co do tych królików... Ich nie da się praktycznie zabić... 😛 Cały czas Dodge lub Miss... ale już sobie poradziłem 😀.
Post #82 03 Oct 2005, 09:49
6 stron jest, więc wszystkich nie czxytalem...
Nie da sie grac na wyzszych poziomach magiem. Na poczatku wszystko cacy, 2 fireballe i zombie = trup. Problem zaczyna sie od ok. 9/10 poziomu. Na nich nie daje sie zabijac stworow z tym samym poziomem bez rezurekcji!!! A najgorsze to jak stwor walnie kritikala. Wtedy nawet polowy hp mu sie nie da zdjac. Teraz mam 12 poziom i nadal nie moge zrobic niektorych q, gdzie jest duzo czerwonych, albo poziom moba do zabicia jest wiekszy choc o 1 lvl.
Poza tym nie dzialaja bat handlerzy :zdegustowany:
Ogólnie kiszka po 2 dniach gry. (kiszki nie ma na starcie) :rozpacz:

Aha, i nie mówiąc o pokręconych napisach (tam gdzie pokazują się nazwy kanałów po przejściu do nowej strefy) to jest to pasztet.

Eee a może to wina mojej nieudanej aktualizacji do 1.7.0 (z błędem). NIe wiem w końcu ~~. Jak tak to proszę to olac.
Post #83 03 Oct 2005, 10:37
Mam wrazenia podobne do poprzednika ..nie da sie grac na lvl 14 szamanem zrobilem wszystkie dzialajace questy i zostaly nowe czerwone (znaczysie poziom trudnosci duzy) do robienia ewentualnie w teamie. Stwory sa za silne zadaja zamocne ciosy albo postac ma zaslaby moze aramor , stwor na rownozednym poziomie jest bardzo truny do pokonania a juz lewel wyzej prawie wcale a 2 lewele to zabija .Wiem ze to troche placzliwie brzmi ale po stronie hordy nikt niegra i niema z kim teamu zrobic , ale nawet to sa za mocne . Pozatym jak przybylo zwierzat to powinno sie zmniejszyc szybkosc respawnow , bo jak czlowiek chce szobie wyciac gdzies glebiej wejscie to niema nawet czasu zeby sie uleczyc nie mowiac o bezpiecznym wycofaniu > Pozatym maly w porownaiu do poprzedniego drop i xp (no xp moze i nie najgorsze chociaz jak sie czlowiek szarpnie na bosa to oczekuje sowitej nagrody) ale pieniedzy to sie zbiera jak w zyciu , ledwo na czary starcza na zbroje juz niebardzo a na nauke zawodow to juz szkoda wydawac zawalszcza ze trzeba zabierac a to z powodow powyzszych niebezpieczne i w rezultacie nie oplacalne ....suma sumarum serwer obecnie wyglada jak symulacja swiata rpg a mnie osobiscie chodzi o bajke , przygode a nie ciezka prace jak zabieje elite czy rare to chce zdobyc cos fajnego a nie jak mi sie 3 razy pod rzad zadrzylo ze raze wyrzucil mniej niz kazdy przecietny szarak...APELUJE O ZMINY ..NIECH TO BEDZIE ZABAWA NIE SYMULACJA... to nie serwer z 300 osobami gdzie sie robi party i bawi tu czesto jak sie 3 zejdzie to tlum .Obecna sytuacja odstrasza ludzi odchodza na inne serwery.. a nie oto chodzi chyba . Prosze kolegow innych o wyrazenie swojej opini .-------------------------------------------------------------------------------------------------------

przyklad do tego co pislaem wczesniej : mam w hordzie 15lvl ide wykonac quest jest goblin 18lvl podchodze i dostaje dwa ciosy 479 i 493 ...smierc . No to przeciez nie wyprawa na kazzaka tylko prosty quest . Przykladow mozna mnozyc , moze na Alianckiej stronie fajnie sie da grac w gropie ale nie w Hordzie . Czemu nie moze byc ustawoiona sila potworow jak przedtem ?
Post #84 03 Oct 2005, 11:02
zgadzam się i popieram zwłaszcza z tą symulacja świata (WoW to nie gra D&D, a i nawet w niej jest dużo prościej). kasy i zabawy mało, zachodu dużo (chlip)

questy można robic, gdy ma się większy poziom od wroga, ale powstaje pytanko jak nabic ten level (na czym - jak questów już nie ma - na mobach??)

Jest wielki NEED na silniejsze czary

Całe szczęście, że potwory nie uganiają się tak za słabszymi (uszkodzonyą postacią)😊

Ponadto ryby pływają po powietrzu tam, gdzie jest sylvanas (w undercity w apothecarrium)
Post #85 04 Oct 2005, 08:36
Jesli ma byc bardziej realistycznie i trudnej to powinno sie wrocic do poczatkowej ilosci potworow . Kiedy bylo ich mniej bylo trudniej ale bardziej klimatycznie . Obecnie jest dziwny tlok wilki chodza z krowami i owcami , lwy i chieny ocieraja sie o gazele i zyrafy . Bedzie mniej trzeba bedzie sie nabiegac ale zyska klimat .

Za duzo obrazen krytycznych zadaja potwory , sam bym chcial w co walke zadawac 2-3 krytyki . PROSZE KOLEGOW I KOLERZANKI O PISANIE NA TEMAT ZA I PRZECIW NOWYM USTAWIENIOM !
Post #86 05 Oct 2005, 09:58
Tak to fakt strasznie zle sie gra profesjami magicznymi ktore musza wydawac strasnzie duzo pieniedzy na wode czary i inne rzeczy potrzebne do gry ! Mysalem ze poczatek byl zle ale teraz widze ze wcale nie jest lepiej exp za q nie jest za duzo a jak juz ma sie q z elite to ich sie nie da wykonac bo trwa to mniej wiecje kilka sekund i juz jestem w swiatynie i biegne po cialo 😊 trzeba cos z tym zorbic niech bedzie klimat ale pozwolcie nam grac !
KEt
Post #87 05 Oct 2005, 12:22
eh ludzie wypisujcie bledy juz w odpowiednich dzialach a nie w tym poscie!!!!
« Wróć do forum 1 7 8 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026