📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Przejście na 1.8.1-FAQ
« Wróć do forum  •  14 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 12 Nov 2005, 13:36
Q: Co się dzieje z serwem?
A: IPKISS konfiguruje go. Dlatego serwer będzie wyłączany co jakiś czas. Wszystkiego dowiesz sie na IRCu.
Q: Dlaczego ubyło mi lvli? Gdzie moja postać?
A: Wróciliśmy do stanu sprzed tygodnia.(Patrz data napisania postu-7 dni 😊 ) Niestety postacie tez mogly zniknąć. Teraz, gdy serwer jest konfigurowany "cofki" będą częste do stanu z poprzedniego "World save".
Q: Kiedy będzie można grać normalnie?
A: Jak IPKISS skonczy konfiguracje.
Q: Czemu AddOns-y nie działają?
A: Nie działają, gdyż Emulator(Serwer) nie pozwala na ich uzywanie. Najlepiej by bylo gdyby spisać topic z nazwami niedziałających addonsow (ALE DOKŁADNYMI NAZWAMI)
Post #2 12 Nov 2005, 14:37
z przed tygodnia? w sobote ( tydzien temu ) mialem 28 lvl ( pod koniec dnia 30 ) a mam 23... cos chyba nie tak... i ostatnie pytanie do FAQ - czy bedzie ten oczekiwany reset po naprawieniu bledow i zaprowadzeniu ladu na serverze? pytanie kierowane do MW team
Post #3 12 Nov 2005, 17:22
Reset tylko jeśli serwer będzie w 100% sprawny
Post #4 12 Nov 2005, 19:46
nie wiem czy to pisac tu ale zwracam sie z prosba o naprawienie trapow
dla huntera i rozwiazanie problemu pozegnania zwierzaczka.

[ Dodano: 2005-11-12, 21:57 ]
i gdy klikam aby wyuczyc sie minor of aginity to gosciu cos tam robi i nie uczy mnie skilla i trace kase

[ Dodano: 2005-11-12, 23:23 ]
problem two
nie moge oddac questa mountainerowi wallbangowi ,gdyz gdy klikam na niego 2 razy to nie wyswietla sie okno rozmowy mimo iz jest nad nim zloty znak zapytanie i nie moge wziasc questa od mountainera glangenclawa z tej samej przeczyny help me!!
Post #5 13 Nov 2005, 06:39
Ipkis czyli jednak jest nadzieja na reset?

a co do wyżej to jest kilka questów których npc nie chcą zagadać ( może mają zły humor? )
Post #6 13 Nov 2005, 12:17
do ludzi nie chetnych warto dodac terz magistrate bluntnose rowniez nie chce gadac o quescie mimo irz ma wykrzyknik nad glowa zolty.
Post #7 13 Nov 2005, 12:27
QUOTE(Elvynnel)
z przed tygodnia? w sobote ( tydzien temu ) mialem 28 lvl ( pod koniec dnia 30 ) a mam 23... cos chyba nie tak... i ostatnie pytanie do FAQ - czy bedzie ten oczekiwany reset po naprawieniu bledow i zaprowadzeniu ladu na serverze? pytanie kierowane do MW team

jak bys czytał info z portalu to bys wiedział że były wgrane savey z przed tygodnia

[ Dodano: 2005-11-13, 13:27 ]
QUOTE(Elvynnel)

jak bys czytał info z portalu to bys wiedział że były wgrane savey z przed tygodnia a reset pewnie nastąpi.
Post #8 13 Nov 2005, 12:46
jak byś dokładnie czytał to byś widział że TYDZIEN TEMU miałem 28 lvl a jak wszedlem do gry to mialem 23... czyli raczej nie tydzien.

a z tym ze pewnie nastąpi to mnie pocieszyłeś bo bardzo tego chce ale jak Ipkis napisał : po naprawieniu błędów...
moge sam szukać błędów i wszystkie jakie znajde wypisywać w jakims temacie
Post #9 13 Nov 2005, 13:02
i tosamo co przedtem dla mipsiego w deprum train w stromwind
i pogadac z Valstagiem Ironjawem o tym ze zabilem wszyskie orki
Post #10 14 Nov 2005, 13:18
QUOTE(Elvynnel)
jak byś dokładnie czytał to byś widział że TYDZIEN TEMU miałem 28 lvl a jak wszedlem do gry to mialem 23... czyli raczej nie tydzien.

a z tym ze pewnie nastąpi to mnie pocieszyłeś bo bardzo tego chce ale jak Ipkis napisał : po naprawieniu błędów...  
moge sam szukać błędów i wszystkie jakie znajde wypisywać w jakims temacie

nie ma takiej mozliwosci save został wczytany z przed tygodnia i nie jest to możliwe że jedna postac jest z przed tygodnia a druga z przed 10 wiec cus musiałes pomylic 😮k:

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026