|
Post #11
15 Nov 2005, 07:10
Heh właśnie sobie skojarzyłem. Mam świadka od kiedy jest cofka :
1. jeszcze w październiku ( ostatni dzień ) grałem i wylogowałem się w Stormwind ze słowami naustach :"no to do zobaczenia Paul po świętach" 2. pamiętam dokładnie w którym miejscu się wylogowałem wtedy i gdy wróciłem po paru dniach zalogowałem się tam. Miałem 23 lvl. 3. dziwnym zbiegiem okoliczności po cofce zalogowałem się DOKŁADNIE tam. hmm... jakieś wnioski? w sobotę ( przed cofką czyli 5.11.05r ) rano miałem 28 lvl i koledzy widzieli jak wymęczyłem 30 lvl. WSZYSTKO wskazuje na to że cofka była 2 tygodnie jeszcze mam przykład jak koleżanka ( Eowina ) straciła postać a miała na 30 lvlu. Czy zrobiła by to w tydzień? ja wątpie. |
|
Post #12
15 Nov 2005, 21:50
Po 1 ostrzeżenie bo rozmowa nie na temat
A teraz odpowiem ze by nie było balaganu: Dokładnie to wygląda tak, że save mógł mieć tydzień i 2 dni. Na 100% nie miał 2 tygodni i nie więcej niż 9 dni. |
|
Post #13
18 Nov 2005, 23:54
znalazlem kolejny blad - nad kreasnoludem w valley of the kings o imieniu captain rugelfuss jets wykrzyknik zloty, czyli ze moge przyjac od niego questa ale gdy go zagaduje on mowi you already have a task for me. Nie powinien tak mowic, gdyz nie robie dla niego zadnego questa.
[ Dodano: 2005-11-19, 14:36 ] w loch modan brak 14 levelowych dark iron dwarves |
|
Post #14
04 Jan 2006, 13:56
Witajcie,
Po 1 nie piszcie tutaj co nie działa z questów... do tego jest specjalny dział! Co do servera to ja postanowiłem wrócić i zanim zrobimy reset, server musi być jak to powiedział IPKISS w 100% sprawny. Oznacza to również brak (lub gruntowne zmniejszenie ilości) bugów dzięki którym możemy oszukiwać w grze. Jako, że wróciłem - gdy tylko będzie można zajrzę do plików serwerka i zacznę naprawę wkładając w nią całe moje zimne serce... My (team MW) tym razem weźmiemy się za to wręcz "zawodowo". Mamy nadzieję, że docenicie nasze działanie... P.S oczywiście błedy Emulatora nie zostaną naprawione, gdyż nie jest to możliwe. ale cała reszta tak. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |