📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Wybór
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 03 Dec 2005, 15:14
Witam, przed wami stoi wybór nowej ery Mrocznych Wrót.

Odbędzie się w niedzielę wieczorem (4-12-06).

Jak wiecie obecny emulator jest taki, jaki jest. Wiele questów nie działa. Wielu questów nie da się zrobić, niektóre da się, ale nie można odebrać nagrody - stracony czas. Gryphon itp masterzy są niekiedy dziwni. Z większością skilli jest problem. Poczty nie ma w ogóle.

Nowy emulator wnosi ze sobą znaczne zmiany w świecie gry. Podniesiony i lepiej obliczany XP za moby i questy. Stwory elitarne dają elitarne dropy i doświadczenie. Działający w pełni system honorowych punktów. Oraz możliwość wysyłania poczty, z załączeniem pieniędzy. Stwarza możliwość uruchomienia aukcji - lub inaczej osobistych sklepów graczy, gdzie mogą wystawiać swoje przedmioty na sprzedaż. Wiele questów działa. Nawet wszystkie, za wyjątkiem odłączonych jeszcze na każdym emulatorze questów powiązanych z summoningiem. Działa więcej spelli i skilli. Jest ogólnie dużo lepszy i mniej konfliktowy. Działa więcej talentów i efektów czarów również. Dopuszcza także wiele nowych addonów.
Niestety wiąże się to, z wynikającym z konfliktów między emulatorami, ryzykiem utracenia POSTACI - nie KONT.

- proszę o opinie i pytania i uwagi tu poniżej...

więcej info oraz ankieta http://wow.page4u.pl/viewtopic.php?p=6396#6396
Post #2 03 Dec 2005, 15:53
Czy będzie włączony player versus player?? jakie jest ryzyko utraty postaci?
Post #3 03 Dec 2005, 16:31
Jezeli sa take zmiany jak napisales too jestem za nowym :hyhy:
Post #4 03 Dec 2005, 16:36
jak najbardziej za 😮k: bo na co komu ułona postać
Post #5 03 Dec 2005, 17:02
Ciekawe kto bedzie przeciw 😀
Post #6 03 Dec 2005, 17:10
nie zabardzo zrozumiałem ale tak czy siak jestem za
"nowa era" to znaczy nowy emu z cofką czy z restetem?
Post #7 03 Dec 2005, 17:57
W 100% za nowa era mrocznych wrot. Podobno ma sie grac cudownie wiec bylbym w stanie poswiecic kazda postac!
HAIL!
Post #8 03 Dec 2005, 19:52
Mi sie podoba :hyhy: jestem za ale mam pytanie wersja 1.8.1 zostaje czy zmiana bedzie ????
Post #9 04 Dec 2005, 17:13
eh... znowu? poczekajcie z tym dopuki se ramow nie kupie!! ^^ ... Walic postacie... jak kont nie stracimy to jestem zaaa...
mam jedno pytanko co z druidem beda przemiany?
i... z rogue beda trucizny?
Post #10 04 Dec 2005, 22:46
W 2006?? To az rok mamy czekac? No nie! :hyhy:

JESTEM ZA :hurra:

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026