|
Post #11
06 Dec 2005, 00:17
ja wypowiem sie tak bo inaczej sie nie da bugow bylo od cholery i ciutek wiecej najwiecej ich sie pojawialo na 30+lvlach nie powiem interesowala mnie wersja 1.8 bo ciekawie sie zapowiadala choc granie od nowa juz ktorys raz to jest nudzace :/ ile razy mozna zaczynac od nowa? :/
|
|
Post #12
06 Dec 2005, 14:37
Jest super po wprowadzeniu emulatora:ok: , trudniej ale dużo lepiej. Jeśli tak bedzie dalej to mamy najlepszy serwer po bllizardzie:) Tak trzymać, macie dużego plusa za to że są stare postcie. 😊 :padam:
|
|
Post #13
09 Dec 2005, 18:52
Pierwsze moje wrażenia:
1. Trainerzy dalej uczą siebie. 2. dalej nie ma niektóruch przedmiotow tam gdzie powinny być. 3. nadal niektore zadania nie dzialają. 4. Ponownie kasacja postaci. Może ktos zauważył jakieś plusy bo ja tylko zauważylem to że można lepiej expić bo potworki daja więcej doświadczenia. Chyba nie o to chodziło. Ostatnio IPKISS się zarzekal, że nie bedzie żadnych cofek. kasacja to cofka do 1lvl oczywiscie o ile jeszcze komus się chce grać dalej. Ja osobiscie mam już chyba dosc. Wlaściwie po co to piszę przecież i tak nikt nie bierze pod uwage głosów użytkowników. |
|
Post #14
13 Dec 2005, 23:13
Bluźnisz... kto jak kto ale ket słucha opinii publicznej... (spoko laska i wogoole pogadac se mozna i takie tam inne) wiec nie mow tak jakbys trafił na turecki serwer i mowil ze cie nie słuchają! NIE ROZUMIESZ ZE GMY ROBIA CO W ICH MOCY ZEBY SIE NAM DOBRZE GRALO???? MAJO PELNE RECE ROBOTY I O DZIWO WŁASNE ŻYCIE!!!!!! (wszystkich zdziwionych tym stwierdzeniem odsyłam do pamietnego postu KEt "MG też człowiek")
PS: Ja stoje w obronie GM??? ehhh... starzeje sie |
|
Post #15
14 Dec 2005, 11:39
Haha ciapek to twoj z nielicznie sensownych postow az sam sie dziwie ze cos takiego napisales 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |