📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Nowy emulator
« Wróć do forum  •  36 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #11 06 Dec 2005, 15:35
hmm ja jestem srednio zadowolony

* nie działa armor znów (wspomniany duzy dmg jest kwesita ujemnej absorbcji)
* nadal spora czesc questow nie działa (nie bede tu wymienial bo znalazlem takich 6 czy 7 juz)
* solid shoty sprzedawane po 1 szt (!!!) za 3 sp? :szok:
* w Ogrimmar nie da sie ustawić u Innkeepera "domu" bo tylko sprzedaje
* nadal nie dziala dom aukcyjny
* nic sie nie poprawiło przy petach, ani umiejetnosciach huntera
* drop z elit jest żaden, a zycia maja chyba troszke zbyt duzo, skoro na 35 lvl z elita ok 22 lvl musze sie nameczyc... a elita na 25 lvl mnie pokonuje (jesli sie nie lecze)

moge pochwalic ze wyeliminowano bug w ktorym niektore NPC nie gadaly albo nie chcialy dac wiecej niz 1 questa, ale jeszcze duzo pracy zeby ten emu dopieścić.
Post #12 06 Dec 2005, 15:49
[b]Armor działa.. doskonale bez błędów.. problem w tym że wy nie wiecie jak to sie kręci.. a może ktoś wie... jestem ciekaw...

ale dziala.....

co do elite widze ze macie podzielone zdania... jeden mowi ze zalatwia 22 a drugi nie... jeden ze drop jest :hurra: a drugi ze :dobani: .... wiec tego nie czaje....
Post #13 06 Dec 2005, 16:05
SIĘ CIESZYŁEM A TU NIC!! :kwasny:
Wszystkie błędy jakie miałem są nadal więc wkurzony sam usunołem postać i... pirwszy quest związany z oddaniem paczki nie działa!

A co mi nie działało? Ano gdy sie broń wkłada do slotu off-hand to jej obrażenia się niedodają, nie dziala Hunter's Mark, ani Aspekt of Hawk.

Nie wiem co o tym myśleć ale wiem jedno. JESTEM ZAWIEDZIONY!!

Tylko grę zacząłem od nowa a tu już błąd z questem. Katastrofa!!

Gram hunterem, taurenem.
Post #14 06 Dec 2005, 16:16
Gift questy są Wyłączone

Off-hand - ludzie co kompilują emu dla 1.9.0 pracują nad tym... co nawet nie znaczy ze w 1.9 zacznie działać...
Post #15 06 Dec 2005, 16:26
Armor dziala potwierdzam...
-Elite maja za maly dmg... zwykly mob na 20 levelu ma taki sam dmg co elit na 20 levelu
-Zwykle moby maja chyba za duzy drop, takie mam przynajmniej odczucie, dzialaja questy ktore nie dzialaly, nie wiem ile ale oddalem 1 quest ktory wczesniej nie moglem oddac...
-dzialaja stable masterzy to o czyms znaczy 😊

Jestem pozytywnie nastawiony do tego emu juz mi sie podoba...

Nie wiem skad u graczy taki pesymizm... chyba za duzo sie spodziewali 😛

Pozdrawiam...
Post #16 06 Dec 2005, 16:36
Taaaaaa armor dziala POPRAWNIE ....... 😊 😊 😊 to chyba jest to jedyna rzecz która chciałbym zeby nie działała 😛 😛 😛
Post #17 06 Dec 2005, 16:58
co ja mogę napisać?
z tego co słyszałem ,część questów u Elfów nadal nie działa.
Aury u paladyna działają.
ja ogólnie nie narzakam, jest dobrze

a do tych co marudzą przesłanie "nie marudź na swój serwer bo zawsze możesz grać na gorszym"

pozdrawiam
Charr
Post #18 06 Dec 2005, 17:10
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #19 06 Dec 2005, 17:49
no wlasnie zrobcie cos z questami co trzeba cos zbierac bo poki co mialem takich 2 i sie nie dalo ich wykonac.ale z tym expem to nawet fajnie,bo nawet przy 5 dzialajacych questach ktore wypelnilem osiagnalem poziom 4 [i pol] zaczynajac od poczatku.dawno nie zaczynalem od poczatku ale mi sie wydaje ze duzo expa sie dostaje za questy 😮k:
Post #20 06 Dec 2005, 20:10
potwierdzam nie dzialaja zadne questy zbierackie...

hmmm to chyba nie elity sa za slabe tylko zwykle moby za mocne... skoro mam 26 lvl i zwykly mob na 38 mi zadaje po 200 dmg :szok: i zmiata mnie dostlownie na kilka strzalow, to ja mowie ze cos jest nie tak...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026