|
Post #21
06 Dec 2005, 20:16
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #22
06 Dec 2005, 20:18
Armor dziala na takiej podstawie ze:
wlaczasz inventory czyli domyslny C i najezdzasz myszka na napis ARMOR tam pisze na dole ile ci absorbuje % i co lvl sie zmniejsza bo trza miec coraz wiecej armoru proste nie?? ahha nie dziala qest u ludzi 1 Wolves Across The Border:D:D:D:D:D |
|
Post #23
07 Dec 2005, 11:00
Tak demon to jest fakt ze % absorbcji staje sie co raz mniejszy i działa jak powinien jak juz było wczesniej wspomniane ... i to ze dobrze by było miec co raz wiekszy armor z lvlu na lvl ... ale JAK go mozna miec skoro NPC sprzedaja itemy z bardzo małym armorem za kosmiczne ceny a loot z elit i ze zwykłych mobów jest jaki jest (nie bede tego tematu rozdrapywał bo wszyscy wiedza o czym mówie chyba ;])
|
|
Post #24
07 Dec 2005, 14:37
Zbierz grupe i idz gdzies nie ma problemu ja juz kilka wypadow mialem z kimplami z gildi i mielismy swietne itemy
|
|
Post #25
07 Dec 2005, 14:59
No to chyba masz zarazbiste szczesnie albo wiesz gdzie sa dobre dropy bo ja mam szczerze mówiac (nie bójmy sie tego słowa) $*(%*&% itemy z elit 😊 😊 😊
|
|
Post #26
08 Dec 2005, 10:36
i co tyle :|
? |
|
Post #27
08 Dec 2005, 18:20
Nie wiem jakim cudem wydaje sie wam ze elity sa za slabe. :/
Sluchajcie tej opowiesci: Pewnego razu na Swiecie byl sobie krasnolud imieniem Thorsten, zwiedzal ten swiat z nielada posiweceniem i doczekal sie 30 lvl. W Deadmines robil co chcial i malo kto odwazyl sie go tam zaczepic. Przywodce oprychow (lvl 23 elite) chwytal za pysk i patroszyl az sie krew kaskadami po statku lala. Ale potem nastaly czasy ciezkie Nowa Era zwane. Nie spodziewajacy sie niczego bohater dla rozrywki zapragnal zabic pare ogrow (zadanie mercenaries w loch modan)- 16 lvl elite to dla niego nie problem. Ale tu sie pomylil. Rzucily sie na niego bestie i malo glowy tam nie polozyl. Na szczescie chyze ma nogi choc krotkie - uciekl oprawcom. I tak historia sie konczy. Ocencie sami |
|
Post #28
08 Dec 2005, 18:42
niedawno poziom elit zostal podniesiony [nawet do przesady] ale teraz bez mikstur sie nie wybieraj na nie.bylem za ulepszeniem ich ale teraz widze ze sa za bardzo ulepszone.no wiec nie wiem jak to bedzie ale powinno sie troche obnizyc poziom trudnosci elitarnych stworow.tak brzmi moje zdanie a co mg'mowie z tym zrobia zalezy tylko i wylacznie od nich.
|
|
Post #29
08 Dec 2005, 19:24
no tak kazdy kto gral wczesniej zauwazy ze moby zwykle sa silniejsze ja majac 14 lvl musze sie mocno nameczyc zeby zabic 14 lvlowego moba nie wiem jak z elite bo tylko 1 tluklem mial 13 lvl i z kolega bilem (zginelem koles prawie tez 18lvl ma). Ale nie to mnie trapi, jak dobrze zauwazylem jest wiekrzy exp wspulczuje tym co maja powyrzej lvl 20 bo gdyby grali od nowa mieli by wyzszy i moze by sie tera nie meczyli .
Qlest z dropu dzialaja bynajmniej mi (i narazie wszystkie dzialaja co mam) Moim zdaniem moby sa zbyt podkrecone ale dzieki temu gra jest trudniejsza 😊 Ale gratuluje za wlozony wysilek (najwieksza zaleta serwera jest gdy GM reaguje natychmiastowo na zgloszenia graczy o bugach, a tu wlasnie tak jest i dlatego mi sie tu podoba 😀 😀 😀 😀 |
|
Post #30
09 Dec 2005, 14:10
ponawiam prośbę o to aby sprzedawcy sprzedawali SOLID SHOT (naboje do strzelby) po 200 SZTUK... bo przy obecnej cenie (3srebra za 1 szt) zeby kupic 200 musze wygdac... 6 złota. :przestraszony: dla huntera to spore oslabienie
jesli chodzi o moby to... zwykle... odrobine za mocne... wg mnie sa mniejwiecej tak silne jakby tym z poprzedniego emulatora dodac 5 poziomow elity... hmm... zeby na 40 lvl... nie moc samodzielnie zabic elity na 28 lvl to jest to pewna przesada... pozatym chyba znow jest pomieszane w aggro... poprzednio elity o 10 lvl mniejsze mnie juz nie atakowaly a teraz atakuja nawet o 12 lvl mniejsze [ Dodano: 2005-12-10, 10:06 ] hmm jest jakas przerwa techniczna albo cos? bo sie od 2 dni nie moge wogole zalogowac na serwer [ Dodano: 2005-12-10, 10:25 ] hmm czy jest jakas przerwa techniczna albo coś? bo nie moge sie od 2 dni zalogowac na serwer... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |