|
Post #1
31 Jan 2006, 11:08
Mam taki problem, gdy sie zaloguje to w czasie gry są naste pujace rzeczy:
1) unkow enity 2) goła postać 3) zamiast itemów w plecaku znaki zapytania 4) nie mogę podjąć żadnej iterakcji z npctami Inne spotrzeżenia : 1) dzieje sie tak nie trylko na mw ale też na innym serwerze 2) usuwanie folderów wtf i wbd oraz repair nie pomagaja 3) do w czoraj wieczór było dobrze zaczęło mi się tak robić gdzieś koło 19.30i twra tak do teraz 4) nie wyskakuje error 132, ale objawy są podobne 5) próbowałem odejść w jak najdalsze miejsce i sie wylogować= nic 6) próbowałem podejść do ściany dać widok z oczu postaci i się wylogować = nic POMOCY !!! DLACZEGO TAK JEST ??? JAK MOŻNA ZARADZIĆ ?? :rozpacz: |
|
Post #2
31 Jan 2006, 12:33
Reinstal WoWa. (jak to nie pomoze zawsze mozna zrobic reinstal systemu 😀 )
|
|
Post #3
31 Jan 2006, 13:05
Zrobiłem reinstal i nic. :rozpacz: Poprawka działa tylko są fajne pigi np270000, ale działa 😀
|
|
Post #4
31 Jan 2006, 13:12
Moze masz coz z systemem (np. wirus obciaza Ci lacze?? )
|
|
Post #5
31 Jan 2006, 13:37
Nie wiem chyba nie. Chociaż wszystko jest możliwe, ale nie sądze żeby tak było :zdegustowany:
|
|
Post #6
31 Jan 2006, 13:51
[quote=Karedrel]Nie wiem chyba nie. Chociaż wszystko jest możliwe, ale nie sądze żeby tak było :zdegustowany:[/quote]
jezeli zawsze wszystko gralo a teraz cos sie dzieje i do tego te pingi + 132 i to co mowisz wskazuja 1) albo problemy z grafika 2) albo obciazone na maxa lacze 3) lub komp sprawdz czy cos ci kompa nie zmula , do obserwacji procesow ( i killowania ) polecam fast defrag pro , a do przegladniecia co tam masz hijack jest wystarczajacy ( do diagnozy i identyfikacji wpisow) 😀 |
|
Post #7
31 Jan 2006, 13:53
Dzieki Ket poprubuje 😊
|
|
Post #8
31 Jan 2006, 13:57
Wirki mogą zamulać łącze. Sprawdz też czy w firewallem wszystko ok. Spinguj serwer z wiersza poleceń tj. win+R i cmd i wpisz ping adres_serwera. Oblookaj czy przypadkiem czegoś nie zasysasz osiołkiem albo z sieci torrent. NAjlepiej zaistaluj dobrego firewalla który będzie kontrolował programy łączące sie z netem, w tym też wirki. najszybciej outpost firewall, mały i skuteczny. I napisz czy masz servicepacka 2 do WinaXP, i jakie masz łącze. {u mojego kumpla na neo128 nawet gadulec przeszkadzał w graniu}.
W ostateczności zmień providera i całego kompa, w końcu czego nie robi się dla wowa. |
|
Post #9
31 Jan 2006, 14:02
Mam 2 service packa do xp, nie sorbe nic przez torrenta. Ket jak poznam że jest to wir?? zrobi to sam program??
|
|
Post #10
31 Jan 2006, 14:35
sciagnij hijacka i wyslij mi plik txt ktory stworzy przegladne ( nie jestem expertem ale u siebie rozne gowna w ten sposob znalazlam 😀 )
a co do procesow to juz ty musisz wiedziec co masz na kompie i co powinno dzialac |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |