|
Post #11
18 Feb 2006, 13:14
Blizzard stworzyl to bo na globcu nie ma klimatu 😛 Ot co!
|
|
hotshot
|
Post #12
18 Feb 2006, 13:24
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #13
20 Feb 2006, 14:46
ELFY RLZ!!!!!!!! nie powiem,że nie lubie Krasnolódów- wydają się bardzo klimatyczni. Jesli chodzi o horde to jedynie szanse mają trolle chodz biegają jak szmaty:) i za to nie przepadam za nimi:)
|
|
Post #14
21 Feb 2006, 08:25
Biegają jak szmaty? To Ty widziałeś kiedyś biegającą szmatę? Bardzo chybione porównanie...
Sam głosowałem na krasnoludy ponieważ wg. mnie to graficznie najlepiej wykreowana rasa... Od razu urzekła mnie szczególowość ich potężnych ramion - widać zawęźlenie każdego mięśnia i każdą żyłę przechodzącą po skórą... Na drugim miejscu są gnomy, których wygląd już zdradza ich ekscentryczną naturę... Z ludźmi to się Blizzard nie postarał - powinna to być najbardziej różnorodna rasa, a oni wszyscy wyglądają tak samo - wysocy, przypakowani... brakuje tylko dresu i bejzbola 😛 O elfach to już nic nie powiem... Wyglądają jak troglodyci z rękami do kolan. Tarcą całą swoją subtelność znaną ze światów fantasy... O Hordzie zdania wyrobionego nie mam - każda rasa jest na swój sposób ciekawa i w każdej coś mi się podoba... Jedbyny słaby punkt postaci hordziarzy to ich kobiety (ktoś już kiedyś o tym wspominał). Wyglądają śmiesznie, a nie groźnie. Pisałem, ktróra rasa z wyglądy podoba mi się najbardziej. Dotąd grałem tylko człowiekiem i krasnoludem - tym drugim gra się zdecydowanie ciekawiej. POstać nie-ludzka daje większe pole do popisu jeśli chodzi o jej odgrywanie. |
|
Post #15
01 Mar 2006, 16:05
QUOTE A widzial ktos kiedys na MW Taurenke , Gnomke , Krasnoludke?? bo ja nie ....... hehe ciekawe czemu nikt nimi nie gra ?? A ja to co? 😛 Krasnoludką gram, choć istotnie rzadko w MW bywam. Ostatnio myślałam o byciu elfką druidką 😛 urzekły mnie te kotki 😀 |
|
Post #16
05 Mar 2006, 18:25
Tauren być najlepszy tauren jeden cios i po wroga
|
|
Post #17
06 Mar 2006, 01:22
Elfy, elfy i jescze raz elfy!!!!!
czsem też Ludzie wg. mnie najbardziej dopracowane rasy no moze jeszcze rasa Orków. bo o reszcie to nie ma nawet co wspominac (taureni wygladaja jak krowy z reklamy milki) |
|
Post #18
15 Mar 2006, 11:14
Elfy wylądają jak potwory z tymi rękami poniżej pasa, ale to kwestia upodobań 😛
|
|
Post #19
15 Mar 2006, 13:13
elfy są do banii, lubie elfy kreowane w swiecie fantazy ale to co jest w wowie nijak mi ich przypomina to jakies skrzyzowanie królika z dresem pochodzenia chinsko japonskiego 😛
Moje ulubione rasy w wowie to krasnoludy, orki i trupy, uwarzam ze są najlepiej dopracowane graficznie i klimatycznie 😎 |
|
Post #20
15 Mar 2006, 18:43
Orkowie , urodzeni wojownicy 😀 silni , pakerki , groznie wyglodajacy , STRIGHT and HONOUR !!!
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |