|
Post #21
16 Mar 2006, 07:29
Chyba raczej Strength and Honor 🙂
|
|
Post #22
16 Mar 2006, 20:36
Mowicie, że nie spotkaliscie Gnomki,Taurenki,Krasnoludki. Ja kiedyś spotkałem w Winterspring Gnomke na 55 lvlu. Nie była to mgKEt ale zapomniałem jak miała na imię.Kiedyś też spotkałem Taurenke na 12 lvlu. Ale myśle ze to była "chwilowa" postac.
|
|
Post #23
19 Mar 2006, 15:34
A ja lubię Trolle, wysokie, zgarbione, olewający sposób siadania, urzekający /flex, niepakerski, bardziej cwaniacki. Sposób przedstawienia Trolli w WoWie właśnie jest dla mnie taki cwaniacki, kozaczki poprostu 😊 . I to ich zawadiackie prostowanie się, długie uszy, taka karykatura Elfa, z tym, że wyższa i pozbawiona rażącej, niepotrzebnej i niestety sztucznej powagi, elfiej wyniosłości. Moim zdaniem odpowiednik Alliancowych Gnomów. Obie rasy są niewypakowane, wykpiwane przez inne, a jednak jak świetnie wygląda zakuty w blachy Gnom, (dla przykładu 😀 ) który spuszcza srogi łomot wielkiemu Taurenowi, albo jak zabawnie wygląda karykaturalnie zgarbiony Troll, który swoimi przydługimi przeszczepami masakruje Elfa, poważną i ustatkowaną istotę, której nie gniją zęby 😛
Widać po tym, że ja dobieram rasy w WoWie tylko i wyłącznie ze względu na ich niecodzienność, człowiekiem jestem na co dzień to po co mam grać wypakowanym supermanem z mieczem? A taki Troll, pośmiać się można z jego postury, ot poseplenić przez zęby. Ciekawie jest, a właśnie to jest główny powód dla, którego gram w WoWa, dla zabawy nie dla kreowania superbohatera 😊 pozdrawiam Sedit/Spion/Baku'jin |
|
Post #24
20 Mar 2006, 16:13
Jasne ze gnomy rulez. Wyniki tej ankiety są sfałszowane nigdy żaden gnom nieuwieży w te wierutne kłamstwa. <foch>
|
|
Post #25
20 Mar 2006, 16:18
A pomyśl zirki, że taki Gnom akurat pasuje pod kopyto Taurena <szyderczy śmiech>
|
|
Post #26
20 Mar 2006, 16:47
QUOTE(Crufalcon @ Mar 20 2006, 05:18 PM) A pomyśl zirki, że taki Gnom akurat pasuje pod kopyto Taurena <szyderczy śmiech> [right][snapback]13180[/snapback][/right] A tauren pasuje pod miecz czlowieka... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |