📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zgłoszenie błędu
« Wróć do forum  •  83 post(ów) w temacie 1 2 3 9
Post #1 06 Feb 2006, 21:53
Mysle, ze bedziemy tu jednoglosni hociaz roznie to moze byc. 😀
Post #2 06 Feb 2006, 23:28
Ten serwer spelnia 100% moich wymaganian bardzo mily klimat czeste aktualizacje itp. daje 100%
Post #3 07 Feb 2006, 06:32
Ten serwer spełnia moim zdaniem na 100% lubie taki klimat RPG no poprostu
to prawdziwy World of Warcraft 😊
Post #4 25 Feb 2006, 17:18
To Ty chyba nigdy nie grałeś na oficjalnym serwerze. Tam jak coś nie działa to odrazu serwer off i naprawiają to [COLOR=red]profesjonaliści[COLOR=red]. 😛
Post #5 25 Feb 2006, 21:01
Za dużo nie działa by dać 100% 😛 Ja dałem 80% nieco na wyrost, jak dla mnie między 70-80%.
Post #6 25 Feb 2006, 21:11
wow 😊
KEt
Post #7 26 Feb 2006, 11:11
QUOTE(Irvine @ Feb 25 2006, 06:18 PM)
To Ty chyba nigdy nie grałeś na oficjalnym serwerze. Tam jak coś nie działa to odrazu serwer off i naprawiają to [COLOR=red]profesjonaliści[COLOR=red]. 😛
[right][snapback]11034[/snapback][/right]

nie podoba sie to papa , jak cos nie dziala to to naprawiamy na ile sie da grrrrr 😐
Post #8 26 Feb 2006, 11:32
No chłopcze, skoro uważasz że oficjalny serwer jest taki boski to droga wooolna! Nikt cię tu trzymać nie będzie przeca.

Dałem 80%- nie oszukujmy się, serwer jest świetny, lecz sporo rzeczy nie działa co czasami może denerwować.

Pamiętajmy, że jest to ankieta samego serwera, nie brałem pod uwagę ludzi na nim grających! Bo jeśli miałbym uwzględniać klimat to mógłbym spokojnie dać 90-100%.
Post #9 13 Mar 2006, 15:03
no szczerze mówiąc to im dłużej jestem na tym serv tym brdziej mi się nie podoba !
1. wszyscy mają pretensje do "expiarzy" ,a pytanie co mają robić ci ludzie sami : jak już kogoś spotkasz to witaj , bywaj i po zabawie ....nawet z tymi najbardziej "klimatowymi" tak wiekszość rozmów wygląda a to oni powinni pokazywać cała zabawę w tej grze . jak już jest jakaś rozmowa to o wymianie lub sprzedaży przedmiotów , lub sprawy w gildiach ---jak ktoś nie jest w żadnej to ma po zabawie i co ma robic się pytam ?? wchodzić komuś do tyłka żeby się do jakiejś dostać ??
2. GM to chyba najbardziej zawodzą !! po co im 200 lvl przecież do trzymania wystarczy pierwszy lvl ( i tu odwołanie do pierwszego pkt o expiarzach ) , ile biegam po świecie to żadnego na oczy nie widziałem bo biegają sobie i bosów zabijają , żadnych ciekawych atrakcji nie proponują ( przynajmniej ja nie widziałem żadnych ) zawody turniejie obrony miast ?? gdzie jakieś atakcje co polepszyły by klimat ??
3. nikomu nie ufaj !! to podstawa chyba tego serv !! wszyscy tylko jakieś pretensje do siebie , kłótnie , scr sobie robią ! o co tak właściewie chodzi ?? o dobrą zabawę czy " trzymanie klimatu" na serv wszyscy klimatowi niby a na forum to wielkie pretensje !!

za chwile ...i to jest najlepsze ... dostane pewnie odp . : jak ci się nie podoba to wypad...

oceniłem serv na 40 % --- wszystkie rzeczy ktore nie dzialają , czary i qesty to mnie nie obchodzi , ważna jest zabawa w tym wszystkim co robię !!

Według mnie jak admini chcą klimat to niech go nam najpierw pokażą !! i zarażą wszystkich swoimi pomysłami na urozmaicenie gry !! wtedy może expiarze zaczną się tym bardziej bawić niż rywalizować o czołówke tabeli

P.S tą wypowiedzią nie chciałem nikogo urazić ani obrazić ! chcieliście poznać opinie ludzi o serv to pisze jak ja to widze !! za wszystkie błedy ort i gram przepraszam pisałem pod wpływem emocji bo jak czytam te posty o klimacie to już mi się nuż w kieszeni otwiera 😠

Post #10 13 Mar 2006, 15:17
KEt coraz mniej mi sie podobaja twoje odpisy... przesadzasz i nie mozesz zniesc krytyki ehhh ale oceniamy serw a nie forum
« Wróć do forum 1 2 3 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026