📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zgłoszenie błędu
« Wróć do forum  •  83 post(ów) w temacie 1 2 3 4 9
Post #11 13 Mar 2006, 15:23
evolution.. nie zalamuj mnie... ja prowadze bardzo wiele rozmow (wiekszosc poza gildia), a ludzie w rzeczywistosci nie sa AZ tak wredni. (jakies 85% jest calkiem mila)
Post #12 13 Mar 2006, 15:50
QUOTE(nexciek @ Mar 13 2006, 04:23 PM)
evolution.. nie zalamuj mnie... ja prowadze bardzo wiele rozmow (wiekszosc poza gildia), a ludzie w rzeczywistosci nie sa AZ tak wredni. (jakies 85% jest calkiem mila)
[right][snapback]12497[/snapback][/right]

czy ja powiedzialem ze ludzie sa wredni ??? 😐
nie twierdze ze wszyscy uciekaja od rozmow i wszystkie rozowy tak sie koncza ... czasmami kogos spotykam i siedzimy po pare godzin przy ognisku i jest extra ale nie powiesz mi ze nie masz rozmow witaj-bywaj ??
kazdy ma i to czesto bo nie kazdemu chce sie gadac , nie ma humory itp. rozumiem to i nie o to mam pretensje ...wogole nie mam pretensji !!
wszystko jest extra i serv jest extra !!! najlepszy w polsce ...tylko jakos coraz mniej zabawy jest na nim a wiecej pretensji ?? dlaczego ??
Ace
Post #13 13 Mar 2006, 16:13
Zgadzam sie z przedmowca.. Ci co mamrocza o klimacie niech moze sami probuja cos z tym zrobic.. bo jak np siedzi sie na serwerze i łowi rybki ^^ albo cos, mysli sie ze przydalaby sie jakas odmiana, patrzysz lista graczy a tam chyba z 7 graczy 70 lev - w tym bodajze 2 GM , location - Onyxia Lair no to nie mam pytan 😛
Post #14 13 Mar 2006, 16:28
Hmm moze nie jest to global ale ja daje 90% chociaz by ze wzgledu na GM'ow ktorzy praktycznie caly czas naprawiaja co sie da i tym sposobem gra sie coraz lepiej. Duzym plusem jest takze klimat i brak jakichkolwiek lagow (moze czasem sa ale nie wybrzydzam)
Post #15 13 Mar 2006, 16:53
No nie wiem czy caly czas cos naprawiaja, gdyby tak bylo, nie mieli by czasu na zdobycie takich kosmicznych lvli i takiego eq. Na dodatek teraz klimat stal sie nie przywilejem, a smutnym obowiazkiem, a za jakiegokwiek prezwinienia rozdawane sa bany. A na dodatek kazda krytyka jest wymiewana lub usuwana... Nie jest to mile.

Grand a to ty wyzywales nas od wazeliniarzy jakis czas temu??
Post #16 13 Mar 2006, 16:55
hehe wyzywalem Thorstena bo tak bylo, a GMowie duzo robia, ostatnio NAPRAWILI MI MOONKINFORM dlatego miedzy innymi to pisze. A JAK CI SIE NIE PODOBA TO WYJAZD, nikt nie bedzie plakal za toba na servie heheh:)
Post #17 13 Mar 2006, 16:58
a zebys wiedzial 😛 a i nie kasujcie postow ktore wam nie pasuja ok?
Post #18 13 Mar 2006, 16:58
Za takim pieprzonym bucem (za przeproszeniem) tez nikt by nie plakal... Nie ma chyba takiego drugiego hama jak ty grand. Bynajmniej ja nie znam. Zastanow sie czasami co mowisz bo az zal sluchac, naprawde...
Post #19 13 Mar 2006, 16:59
hahaha dwie gildie sie uwziely i sobie jezdzą 😊 heheh a ja was olewam i nie robcie off topa:D
Post #20 13 Mar 2006, 17:00
Hyhy, tak sie sklada, ze z wielu powodow gre chyba na MW zakoncze. Moze cos tam naprawili, ale popatrz na to, czym sie zwykle zajmuja. Ni krytykuje nikogo konkretnego, bo nie zamierzam nikogo oceniac. Mowie tylko, ze stwierdzenie ze pracuja tylko nad poleprzaniem serwera jest brednia. Wiem ze gm to trez czlowiek i nie wymagam od nich tego. Ale to cose powiedzial to WIELKA przesada.
Grand i nie mow, ze niktby za mna nie plakal, bo nie wiesz czy mam wielu znajomych na serwie czy nie... Jestem pewien, ze wielu moich przyjaciol byloby zawiedzionych, ale naszczescie odchodza ze mna... 😛
« Wróć do forum 1 2 3 4 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026