📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zgłoszenie błędu
« Wróć do forum  •  83 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5 6 9
Post #31 13 Mar 2006, 17:18
//IPKISS
Off-Topic, łamiecie regulamin ostrzegam1
Post #32 13 Mar 2006, 17:19
//IPKISS
Post #33 13 Mar 2006, 17:19
//IPKISS
Post #34 13 Mar 2006, 17:20
Uspokujcie sie, troche kultury i opanowania, jak zes taki dorosly to po co ciagniesz ta "klutnie'??
A co do serwa to troche zaduzo wymagalem, no i jescze te wypowiedzi KET, myslalem ze taka osoba powinla byc troche opanowana z odpisywaniem.Ale z ta wiedza fantazy to mnie zadziwilac:D zadko kto zwraca na te imie uwage, dlatego je lubie...

EDIT:O przepraszam ponioslo mnie.

//IPKISS
Chcesz być nasza sekretarką przez tydzien ? zobaczymy ile wytrzymasz 😛 ? 😀
Post #35 13 Mar 2006, 17:21
//IPKISS
ŁAMIESZ REGULAMIN JUZ 2 PODPUNKTY W TEMACIE OSTRZEGAM OSTATNI RAZ
Post #36 13 Mar 2006, 17:24
No dobra to ja wyraże swoją opinie. Gry przyszedłem tu pare miesięcy temu było super mnóstwo eventów, dużo działających rzeczy, wspaniały klimat i dużo dużo więcej. Kolejnym atutem było to że inne serwery które były klimatyczne poddały się i postawiły na koxa a MW się trzymało. Po miesiącu gry wyraziłem pewną opinie na ircu że z MW niedługo podzieli los COD za co dostałem bana na 1 dzień pomine to milczeniem. No ale miałem racje bo chyba do tego już doszło, i nie próbujcie mi wmawiać że klimat jest teraz na pierwszym miejscu tak jak kiedyś bo tak nie jest. Ostatnio tylko Temp i nowi mg próbowali coś zrobić. Tempowi wyszło to jak wyszło no ale starał sie za co szacunek. Nowi mg też sie starają ale oczywiscie i tak znależli sie ludzie którzy im pocisneli na ircu za to że serw padl bo było przeciązenie. Kurwa ludzie zdecydujcie się chcecie eventów czy nie. Jak nie to zamknijcie się w pizdu w tych instancach na kłódke i niech was wypuszczą na wolność na 70 lvlu. Serw jest wedłóg mnie w bardzo złej sytuacji i jeśli sznowni mg nie zrobią coś w tej kwestii to już na 100% MW bedą drugim CODem. Jeszcze macie szanse coś zrobić, pomóc w naprawie a nie kurwa non stop ciśnąć sobie na tym forum. Co do tych eventów to myśle że niektórzy mg się po prostu wypalili i nie mają pomysłów albo im się nie chce wolą se troche podkoxać bo skoro wolno to czemu nie. Mg stali się dwulicowi i fałszywi oczywiście nie wszyscy ci co byli kiedyś na ircu jak cisnąłem co po niektórym to wiedzą "o co chodzi jakby". IPKISS już Ci to mówiłem jeśli chcesz zrobić coś z serwerem zacznij od góry taka moja dobra rada. No chyba że wolisz zrobić inny użytek z komputera twoja sprawa to od Ciebie wszystko zależy. No nic kończe mam nadzieje że ten post nie poleci za szybko. Jak co to sobie go na dysk skopiowałem 😀 . Pozdrawiam
Post #37 13 Mar 2006, 17:25
Nazwales mnie i Ciamka debilami? Hahaha! Kolego zaprawde przesadziles. Sam jestes na tyle inteligetny, ze nie bedac w stanie napisac czegos tworczego i znaczacego zaczynasz rzucac obrazliwymi slowami... A jak zwykle nie masz nic szczegolnego do powiedzenia. Hyhy, Xeno jak nic zgodze sie z toba. Przykladem jest chocby szanowla ket. Na poczatku gry widzialem ja w grze jak mgKEti. Byla bardzo fajna, mila, sluzaca radom. Na ircu mozna bylo z nia pogadac. A teraz?
Teraz Wielka KEt nie przyjmuje anonimowej uwago, poniewaz zostala zlozona na jej przyjaciol. Teraz najleprza zabawa jest spacerek na elitki wraz z reszta klubu wielkich lvli. Teraz nie ma czasu na organizowanie elventow, a bany rozdawane sa jak prezety od swietego mokolaja. Tak naprawde za nic.
Post #38 13 Mar 2006, 17:56
Wiecie, niby wszystko racja, ale mnie się zdaje, że po prostu nasz biedny serwer za szybko się rozrósł.

PS. Gaga baba (macha pulchną rączką grandowi na pożegnanie, a drugą stara się pomoć swej nodze w drodze do ust)
podpisze sie pod stwierdzenie moich kumpli o forum. Panuje tu debilizm i brak zrozumienia smile.gif bywajcie

Cieszę się, że postanowiłeś zlikwidować problem 😂
Post #39 13 Mar 2006, 17:57
QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 05:53 PM)
No nie wiem czy caly czas cos naprawiaja, gdyby tak bylo, nie mieli by czasu na zdobycie takich kosmicznych lvli i takiego eq. Na dodatek teraz klimat stal sie nie przywilejem, a smutnym obowiazkiem, a za jakiegokwiek prezwinienia rozdawane sa bany. A na dodatek kazda krytyka jest wymiewana lub usuwana... Nie jest to mile.

Grand a to ty wyzywales nas od wazeliniarzy jakis czas temu??
[right][snapback]12511[/snapback][/right]

LOOOOL ale się uśmiałem 😊 lvl wysokie sa potrzebne jeśli np GM teleportuje sie na stronę hordy to wszyscy chcą go atakować a GM nie jest nie śmiertelny (Tylko wysoki lvl daje mu ochronę ). I GMowie nie nabijają lvl wpisują specjalna komendę i lvl sie im zmieniają w ogóle po co patrzysz na lvl GM ? co to kogo obchodzi jaki GM ma lvl ?(GM to GM a nie gracz) heh śmieszne. GMowie non stop coś naprawiają nie wprowadzaj ludzi w błąd.

QUOTE(Ciamajda @ Mar 13 2006, 05:58 PM)
a zebys wiedzial 😛 a i nie kasujcie postow ktore wam nie pasuja ok?
[right][snapback]12513[/snapback][/right]

Kasuje posty nie zgodne z regulaminem. Te które mi nie pasują też kasuje bo według regulaminu mogę 😉

QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 06:00 PM)
Hyhy, tak sie sklada, ze z wielu powodow gre chyba na MW zakoncze. Moze cos tam naprawili, ale popatrz na to, czym sie zwykle zajmuja. Ni krytykuje nikogo konkretnego, bo nie zamierzam nikogo oceniac. Mowie tylko, ze stwierdzenie ze pracuja tylko nad poleprzaniem serwera jest brednia. Wiem ze gm to trez czlowiek i nie wymagam od nich tego. Ale to cose powiedzial to WIELKA przesada.
Grand i nie mow, ze niktby za mna nie plakal, bo nie wiesz czy mam wielu znajomych na serwie czy nie... Jestem pewien, ze wielu moich przyjaciol byloby zawiedzionych, ale naszczescie odchodza ze mna... 😛
[right][snapback]12516[/snapback][/right]

No szkoda 😊 długo nie pograłeś. No czym się zwykle zajmują GMowie ? Człowieku Ty sobie nie zdajesz sprawy ile GM pracy wkładają w ten serwer, aż dziw bierze, że jeszcze żaden Cie nie zjechał. Skąd Ty możesz wiedzieć co GMowie robią ? nie wiem masz dostęp do działu dla GM ? Czyli kolega Grand (MYLA MI SIE NICKI KIEDYS TU BYL TAKI GRACZ 😛) miał racje nikt płać nie będzie bo wszyscy odchodzą z Tobą, czyż nie ? Miałem Cie za inteligentnego człowieka ale się chyba pomyliłem.

Jasne, że serwer nie jest doskonały i nigdy nie będzie ale od pracy GM i tego co oni robią proszę się odczepić to jest mój kłopot a nie wasz!!! Przyjemność mieć taką ekipe GM inni mogą tylko pozazdrościć, czasami są małe nie domówienia ale jako grupa w końcu potrafią się dogadać.
Żałosne podjudzanie ludzi na koniec, po co w ogóle pisać, że sie odchodzi ? żeby zazdrość wywołać czy żeby jak najwięcej ludi poparło kogoś takiego ? i poszło z nim bo w końcu Polak nie kapuje.
Post #40 13 Mar 2006, 18:06
hehe Ipkiss o to mi chodzilo i ciesze sie ze jestes po mojej stronie tylko lekko sie walnoles 😛 jestem Grand nie Gorn hehe ale to szczegol. CHodzi o to ze bez gmow to ty bys czlowieku ( tu zwracam sie do sama) nic innego nie robil tylko expil : nie bylo by klimatu, gra by zniechecala po pewnym czasie przez wiele rzeczy ktore nie dzilaja itd. powodow mozna wymieniac w nieskonczonosc. No ale jak widac ludzie nie doceniaja poswieconego im czasu.
« Wróć do forum 1 2 3 4 5 6 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026