|
Post #41
13 Mar 2006, 18:07
[pomyłka]
|
|
Post #42
13 Mar 2006, 18:09
Ipskiss naprawde nie zrozumiales? Ja tu mowie o Tomo z 70lvlem, o Leith ktora 50 lvl zdobyla w krocej niz tydzien. Ja mowie o Gmam, ktorzy wywyzszaja sie ponad innych, a miast pracowac bardzo czesto sami radosnie biegaja i chwala sie kolejnym lvlem na koncie gracza. Jeszcze nigdy nie widzialem Toma na koncie Gma. Ale za to bardzoc zesto widzialem jak dla zabawy banuje ludzi na ircu za kilka slow. Kiedy ostatnio byl jakis naprawde fajny event? jak czesto? wystarczy zajrzec do odpowiedniego dzialu forum. Na serwerze robi sie naprawde coraz gorzej. A to nie jest chyba wina ludzi wyrazajacych swoje poglady na forum?
Hahaha! Grand widziales kiedys moja gre? Fakt, ze od misiaca nie zdobylem chyba wiecej niz 2 lvli, a miast siekac stworki wolalem siedziec w karczmie i popijac piwo z jakism napotkanym graczem chyba cos mowi? Nie mow ze expil bym bez gmow, bo nie expilem jeszcze nigdy, a nie pamietam zeby byla w tym reka gmow. Nie mow nic o mnie, jesli mnie nie znasz. \\Tomo aktualnie mam 65, Leith 45, a na koncie GMa mnie na bank widziałeś, ale sam o tym nie wiesz, bo chyba mało interesujesz się tym, co dzieje się dookoła |
|
Post #43
13 Mar 2006, 18:12
Hehe ja nigdy nie zauwazylem jak tomo albo inny z gmow wywyrzszal sie lvlem zwyklej postaci. A tak wogole to kazdy z gmow ma okreslone funkcje. Jedni "banuja na IRC" bo przydzielony jest im dzial IRC itd. z restza poczytaj na forum sklad GM.
Aha jeszcze jedno- jak masz odchodzic z servera to prosze zrob to jak najszybciej bo tylko zniechecasz GMow i Ipka o dalsych dzilan na rzecz serverka. Dziw mnie beirze ze takich ludzi ktos płodzi |
|
Post #44
13 Mar 2006, 18:14
Noooooo, to był cały wagon z wazeliną. Brawo grand. Jesli myslisz ze za takie wypowiedzi otrzymasz +20 lvl to sie pomyliles.
Nie ukrywam, ze Mroczne Wrota podupadaja. Kazdy, kto posiada "umiejetnosc" trzezwego patrzenia to zauwazy. Coraz mniej eventow, wszyscy koxaja do bolu, klimat to tylko zludzenie... Kiedys tak nie bylo. Kiedys wszyscy byli sobie przychylni, na ircu i forum panowal inny klimat. Co zepsulo ta sielanke? Dwa powody jak dla mnie: Ekipa GM przestala sie starac o klimat (oddaje poklon Versusowi i Tempowi ktorzy najwiecej chyba robili ostatnimi czasy) i dostac sie na serwer bylo zbyt latwo. Rekrutacja powinna byc mocno zaostrzona. Teraz praktycznie kazdy moze dostac sie na serwer- i coraz mniej osob ktorym o klimat sie rozchodzi. Niestety coraz czesciej mam wrazenie ze MW od Funservow roznia tylko rate'y... |
|
Post #45
13 Mar 2006, 18:15
Tez się wypowiem ... niewiem jaki jest serwer teraz, bo sporo czasu mnie na nim nie było .. zato pamiętam go z jego początków i był genialnym serwerem 😊 ... na poczatku klimat nie byl domena tego serwera ale z czasem zaczelo sie to zmieniac ... 😊 Teraz poprostu dalej uwazam ze ten serwer trzyma sie na 1 miejscu wsród innych serwerow ... dlamnie to jest on doskonaly ... 🙂 z waszych opinii wynika ze nie jest tak tragicznie jak mowicie ... Zobaczycie ze aby isć dalej nalezy się na chwilke cofnąc a serwer znów zabłyśnie ... juz ja tego dopilnuje 😛:P i GM'owie tez 😛
😂 |
|
Post #46
13 Mar 2006, 18:17
"Nie ukrywam, ze Mroczne Wrota podupadaja." - a wiesz czemu ??? bo TACY LUDZIE JAK TY GO NISZCZA. Nie martw sie o moj lvl, nie zalezy mi na nim i wiem ze nie dostane "+20 lvli". Powtorze sie : JAK SIE NIE PODOBA TO WYJAZD I WYNOCHA Z FORUM JAK MACIE OPUSZCZAC SERVER to co tu robicie jeszcze? mi sie on bardzo podoba
P.S. Mezjo jestes wielki, takich optymistow nam trzeba a nie ciagle narzekajacych burakow |
|
Post #47
13 Mar 2006, 18:18
Fakt, ze pierwszym graczem ktory osiagnal 60 byl tomo chyba cos mowi? Nie pamietam jak bylo z 70, ale z pewnoscia tez byl blisko. Gmowie zaczeli olewac swoje obowiaki (nie wszyscy!) i nie prubuj gadac ze jest inaczej, szczegolnie jesli nie masz na ten temat zielonego pojecia. A ja nie pisze tylko od siebie, bo wierz mi, ze wielu graczy popiera mnie.
Grand zabronisz nam mowic? Mowisz ze mamy sie wynosci? Ale ten serwer i dla nas byl czyms waznym, wiec nie chcemy spokojnie patrzec jak wszystko diably biora. |
|
Post #48
13 Mar 2006, 18:23
Grand- To przeze mnie serwer upada (albo przez osoby podobne?) Jesli tak myslisz to tylko pogratulowac... Ja krytykuje serwer nie dlatego ze z niego odchodze- po prostu staram sie wyrazic swoje zdanie, ktore, mam nadzieje, pomoze w naprawianiu serwa. Czy ja na kogos bluzgam w moich postach (oprocz ciebie)? To jest obiektywna opinia, majaca na celu poprawe konfortu grania innym osobom (jak formulka zabrzmialo).
I opanuj sie troche, bo jedyne co da sie z twoich postow wychwycic to prucie geby bez sensu. |
|
Post #49
13 Mar 2006, 18:23
Hmm wg mnie to ze Tomo mial pierwszy 70 lvl to fakt iz umie grac i trzymac klimat bo nei raz widzialem w banku co on z leith wyprawial 😛 A ty Sam po prostu jestes JAKACZEM I NARZEKACZEM jak to w regulaminie pod ktoryms punktem jest a tam pisz e ze nei chcemy takich graczy no nie ?
|
|
Post #50
13 Mar 2006, 18:28
haha lol haha co wy sie najedliscie 😀 dajcie mi moze tez bede mial takie chaluny jak wy 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |