|
Post #51
13 Mar 2006, 18:29
Hahaha! Tomo umie ale siekac expa. Jak nabicie lvla moze byc oznaka umiejetnosci gry? Nie nazekalem bardzo dlugo. Staramlem sie byc cicho, w nadzieji ze ipkiss lub inn gmem zwroci mu wage. Ale nic takiego sie nie stalo. Serwer ma sie gorzej, a my nie mowimy tego z radosicia, a ze smutkiem. Bo naprawde MW byl czyms wspanialym, a teraz.... To smutne...
No ale skoro taka dyskusja sie zaczela, to chyba odpowiedni czas, by prosic o usuniecie konta "samael". |
|
Post #52
13 Mar 2006, 18:32
Cytat z regulaminu
QUOTE §.12 Nie chcemy na serwerze lamerów, płaczek i "narzekaczy, które tu chcą odreagować. |
|
Post #53
13 Mar 2006, 18:32
Tomo nie miał pierwszy 70 lvlu to tak co do nieścisłości. Hmm szkoda IPKKISS że nie raczyłeś mi łaskawie odpisać no ale trudno przyzwyczaiłem się do tego. Sam we wszystkim się z tobą zgadzam. Nie wiem co będzie z MW nie życze temu serwerowi żle bo przeżyłem tu wspaniałe chwile. Na koniec powiem dosadnie bo może wcześniej nie dotarło. Serwer się ZJEBAŁ. I jak nie zrobicie czegoś dla niego to.......
|
|
Post #54
13 Mar 2006, 18:34
Hmm, wg Ciebie sie ZJEBAL a wg mnie sie polepsza bo odchadza co poniektorzy i dalej si ebedzie spokojnie gralo
|
|
Post #55
13 Mar 2006, 18:34
QUOTE(Ciamajda @ Mar 13 2006, 06:04 PM) fanatyk nie chodzi o to ze nic nie robia tylko ze nie robia tyle co ty mowisz i pewnie zaglosowales na pierwsze... [right][snapback]12520[/snapback][/right] Skąd wiesz ile robią ? Jakoś nie widzialem aby zdawali Ci sprawozdanie a wszystko co robią GMowie teraz jest utrzymywane w tajemnicy. Jasnowidzenie ? Ciamajda to moze podasz mi nr w lotka ? 😀 Zrobie własnego blizza wtedy. QUOTE(Xeno @ Mar 13 2006, 06:24 PM) No dobra to ja wyraże swoją opinie. Gry przyszedłem tu pare miesięcy temu było super mnóstwo eventów, dużo działających rzeczy, wspaniały klimat i dużo dużo więcej. Kolejnym atutem było to że inne serwery które były klimatyczne poddały się i postawiły na koxa a MW się trzymało. Po miesiącu gry wyraziłem pewną opinie na ircu że z MW niedługo podzieli los COD za co dostałem bana na 1 dzień pomine to milczeniem. No ale miałem racje bo chyba do tego już doszło, i nie próbujcie mi wmawiać że klimat jest teraz na pierwszym miejscu tak jak kiedyś bo tak nie jest. Ostatnio tylko Temp i nowi mg próbowali coś zrobić. Tempowi wyszło to jak wyszło no ale starał sie za co szacunek. Nowi mg też sie starają ale oczywiscie i tak znależli sie ludzie którzy im pocisneli na ircu za to że serw padl bo było przeciązenie. K**** ludzie zdecydujcie się chcecie eventów czy nie. Jak nie to zamknijcie się w piz** w tych instancach na kłódke i niech was wypuszczą na wolność na 70 lvlu. Serw jest wedłóg mnie w bardzo złej sytuacji i jeśli sznowni mg nie zrobią coś w tej kwestii to już na 100% MW bedą drugim CODem. Jeszcze macie szanse coś zrobić, pomóc w naprawie a nie kurwa non stop ciśnąć sobie na tym forum. Co do tych eventów to myśle że niektórzy mg się po prostu wypalili i nie mają pomysłów albo im się nie chce wolą se troche podkoxać bo skoro wolno to czemu nie. Mg stali się dwulicowi i fałszywi oczywiście nie wszyscy ci co byli kiedyś na ircu jak cisnąłem co po niektórym to wiedzą "o co chodzi jakby". IPKISS już Ci to mówiłem jeśli chcesz zrobić coś z serwerem zacznij od góry taka moja dobra rada. No chyba że wolisz zrobić inny użytek z komputera twoja sprawa to od Ciebie wszystko zależy. No nic kończe mam nadzieje że ten post nie poleci za szybko. Jak co to sobie go na dysk skopiowałem 😀 . Pozdrawiam [right][snapback]12533[/snapback][/right] Xeno nie wiem za co dostałeś bana ale na pewno nie za to twierdzenie przecież razem rozmawialiśmy na ircu wtedy jak to powiedziałeś i byłem ciekawy Twojego zdania co trzeba zmienić. Nie rozumiem po co te kłamstwa, podpadło wam MM ? jeśli tak to powiedzcie, zobaczymy co ja moge zrobić jak ktoś mi podpadnie ? ? ? Co ? Xeno nie masz racji wiem, że faworyzujesz Tempa bo on by Cie nawet widział w ekipie GM ale... na niektóre sprawy masz trzeźwe spojrzenie a na niektóre jak za mgłą ... Wprowadzamy klimat od pewnego czasu sprawdzamy jakie kroki jak wpływają na graczy nie wiem od razu co jak odbiorą gracze niektórzy się bulwersują bo wydaje im się, że my musimy prowadzić ten serwer a ja co miesiąc opłacać łącze pomijając, że ostatnimi czasy mnie nie stać na nie... Nie przeklinaj prosze! MW nigdy nie będzie drugim COD, COD to COD ma swoich GM swoje działania, ja mam swoją wizie i ja realizuje, to, że jakiś pomysł nie wyszedł nie znaczy, że MW stanie sie coś złego nie wypaliło to robimy sprawdzamy coś innego na tym polega życie. MG się nie wypalili nie mają czasu pisałem już sto razy. Nie piszcie bajek proszę chodzilo mi tylko o Historie postaci 😊 gdyby działo sie tak jak wy mówicie to polowa firm czy organizacji upadła by i nikt by o niej nawet nie słyszał, mamy 38 polaków a o MW słyszało tylko około 10 000 ludzi co to jest biorąc pod uwagę, że 60 x tyle gra w WoWa. Nic. Tak czytałem to co pisałem i wiozłem to pod uwagę i gwarantuje, że GMowie nic nie sa tutaj winni. Post jeśli by miał polecieć to tylko za przekleństwa no ale powiedzmy, że zaraz je wykasuje w porównaniu do innych potrafisz pisać normalne posty. QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 06:25 PM) Nazwales mnie i Ciamka debilami? Hahaha! Kolego zaprawde przesadziles. Sam jestes na tyle inteligetny, ze nie bedac w stanie napisac czegos tworczego i znaczacego zaczynasz rzucac obrazliwymi slowami... A jak zwykle nie masz nic szczegolnego do powiedzenia. Hyhy, Xeno jak nic zgodze sie z toba. Przykladem jest chocby szanowla ket. Na poczatku gry widzialem ja w grze jak mgKEti. Byla bardzo fajna, mila, sluzaca radom. Na ircu mozna bylo z nia pogadac. A teraz? Teraz Wielka KEt nie przyjmuje anonimowej uwago, poniewaz zostala zlozona na jej przyjaciol. Teraz najleprza zabawa jest spacerek na elitki wraz z reszta klubu wielkich lvli. Teraz nie ma czasu na organizowanie elventow, a bany rozdawane sa jak prezety od swietego mokolaja. Tak naprawde za nic. [right][snapback]12534[/snapback][/right] Zostaw już tą KEt (GM)w spokoju coś się tak na nią uwoził ? KEt nadal taka jest choć teraz juz bardziej nerwowa moze bo trudno wytrzymać z wami ciągle coś wam jest źle ciągle macie jakieś ale a na innym serwerze nie ma w ogóle pytań, Administracja i GM robią to co im sie podoba a wam dając prawo wyboru ogłupieliście. Jeśli KEt nie przyjmuje to od czego są inni GMowie ? od czego jest mój PW ? od czego jest kontakt do Tempa ? Znowu nie chciało się głową ruszyć i pisze się brednie ? chyba, że nie jesteś za bardzo obrotny i jedna odpowiedz "Nie" Cię zniechęca to rozumiem i przepraszam. Co do tego, że na razie nie ma czasu na eventy się zgodzę ale zmieni się to niedługo szkoda tylko, że Ciebie już nie będzie, a może będziesz tylko pod innym Nickiem ? 😉 Nom bany są tak rozdawane przyznaje, że to był bład teraz będzie inne karanie ale to niedługo sie dopiero o tym przekonacie. |
|
Post #56
13 Mar 2006, 18:42
Nie ipku, nie bede juz gral. Wiesz co mnie boli? Ze nikt z was nie jest przygotowany na krytyke. Wszystko co powiedzielismy bylo zle. Wszystko co powiedzielismy bylo nieprzemyslane i glupie. Ale nic, teraz macie mnie z glowy... Ja naprede nie pisalem tego ze zlosci czy zawisci. Nie mam o co sie zloscic, nigdy zeden gmem nie zaszkodzil mi osobiscie. Ale ja mowie o ogolnym stanie serwera, o tym, ze coraz wiecej wspanialych ludzi odchodzi przez zadufanie gmow w sobie i niechec do sluchania obcych pomyslow (chocby Hot). Ket tez osobiscie lubilem, ale jej ostatnie zachowanie... Ale nic, nie chce odchodzic w aktoswerze buntu czyw wasni... Poprostu mam nadzieje, ze ta klutnia wam na dobre wyjdzie.
|
|
Post #57
13 Mar 2006, 18:43
QUOTE(Demon @ Mar 13 2006, 07:34 PM) Hmm, wg Ciebie sie ZJEBAL a wg mnie sie polepsza bo odchadza co poniektorzy i dalej si ebedzie spokojnie gralo [right][snapback]12553[/snapback][/right] Male sprostowanko jak odejdą klimatyczni to będzie się lepiej koxiło a nie grało. |
|
Post #58
13 Mar 2006, 18:45
Jak dla ciebie to "koxenei" juz sie chyba zakodowalo w mozgu i tylko o tym myslsiz
ja mysle ze bedzie dalej zajefajnie jak bylo |
|
Post #59
13 Mar 2006, 18:47
hahaha klimatyczni, Sam mowisz ze beda odchodzic osoby? hehe myslsiz sie odejdziesz ty i pare "narzekaczy" i stan servera sie jedynie poprawi. Strasznie rozwailiscie ten temat bo tylko pare osob sie rozzalilo. Wam sie zdaje tylko ze MW schodzi na psy. JEstem tu w calkowitej zgodzie z demonem- gdy odejda co poniektorzy server stanie sie jedynie lepszy bo nikt nie bedzie narzekal tylko gral i cieszyl sie z tego co jest bo rownie dobrze Ipcio moze wylaczyc server i baj baj. A wtedy to bedzie tylko wasza wina ( narzekaczy)Moim zdaniem server idzie ku dobremu, jedynie sytuacje przed resem jest teraz napieta ale za pare dni powinno sie to zmienic
|
|
Post #60
13 Mar 2006, 18:51
Odszedl Hotshot, odszedl Tomm, odszedl Gord... Czy to twoim zdaniem dobrze? Zaprawde jesli teraz na serwerze maja zostac osoby takie jak ty czy demon, to ciesze sie wielce, ze odchodze. Powiem tylko ze wiekszosc bractwa cienii takze odchodzi. Ale ty nawet nie wisz co to jest bractwo cienii. Ty nic nie wiesz, liczy cie, ze jest sytuacja by popisac sie swoimi umiejetnosciami obrony serwera.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |