|
Post #71
13 Mar 2006, 19:14
QUOTE(nexciek @ Mar 13 2006, 07:09 PM) Wiesz, tez tak spotkalem jednego palladyna i.. gadalem z nim przez godzine, a pozniej szlajalismy sie po uldaman z jego przyjaciolmi.... (malem cos 18 lvl?) Nie ma reguly.. ja raz zapomnialem o 7 kamyczkach jak budowalismy siedzibe.. a Temp stal nad nami i czekal.. brr. na szczesice zyczliwi ludzie pomogli nam, ale musialem pol kontynentu przeleciec, zeby odebrac od nich kamyczki. Nawet nie patrzylem, czy kogos mijalem.. noz na gardle. Wiec wszystko zalezy od sytuacji Zapomnialem: Dziekuje Psom Wojny! [right][snapback]12571[/snapback][/right] czytaj mój PS. a użyłem w mojej wypowiedzi PALLADYNA, bo to mi najbardziej utkwiło w pamięci, ale schemat zawsze ten sam pozostał bez względu na klasę/rasę. Powodzenia w morrowindzie.. milych dialogow z NPC Jak na raze stada na choryzoncie nie widac? Kazdy gdzies wewnatrz wie, czy jet klimatyczny (a jesli nie to ma problem tongue.gif ) Moze jakis konkret, bo to powoli zmienia sie w (brzydkiego) offtopa proszę cię nie załamuj mnie... no chyba że chcesz zostać Gm to twoją wazelinę zrozumię.... jakie konkrety? mało dla mnie konkret jest jeden CZĘSTY BRAK KLIMATU, zaprzeczający zapowiedziom KLIMATYZOWANEGO SERVERA.. aha może dla ciebie konkretem byłoby jakbym robił Screeny? i każdą taką akcję udokumentował? niczym SSman mam wpaść i meldować kto i kiedy się zachował nieklimatycznie? dzięki postoję. |
|
Post #72
13 Mar 2006, 19:16
QUOTE(nexciek @ Mar 13 2006, 08:09 PM) Wiesz, tez tak spotkalem jednego palladyna i.. gadalem z nim przez godzine, a pozniej szlajalismy sie po uldaman z jego przyjaciolmi.... (malem cos 18 lvl?) Nie ma reguly.. ja raz zapomnialem o 7 kamyczkach jak budowalismy siedzibe.. a Temp stal nad nami i czekal.. brr. na szczesice zyczliwi ludzie pomogli nam, ale musialem pol kontynentu przeleciec, zeby odebrac od nich kamyczki. Nawet nie patrzylem, czy kogos mijalem.. noz na gardle. Wiec wszystko zalezy od sytuacji Zapomnialem: Dziekuje Psom Wojny! [right][snapback]12571[/snapback][/right] a kim byl ten paladyn ??? niech zgadne: twoim bratem siostra czy znajomym ze szkoly ?? po 4 miesiacach grania ( poza znajomymi ) spotkalem taka jedna osobe !! a gdzie reszta ?? ech ...szkoda slow |
|
Post #73
13 Mar 2006, 19:17
Czy wy myślicie, że ja nie mam nic innego do roboty tylko odpisywanie na te posty tylko po to aby panika na serwerze nie wybuchła. Czy ktokolwiek z was zanim coś napisze przemyśli to co pisze ? Chyba nie bo ja myśle zanim coś napisze i moje odpowiedzi się zchodza a wy juz w tym czasie napierniczycie stronę postów nie potrzebnych zawalających mi baze mysql na serwerze :/ Ja wiem, że może coś nie tak być z serwerem ale wystarczy do mnie PM IPKISS to i to jest złe a nie od razu żeby cały świat się dowiedział.
QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 07:09 PM) Ipskiss naprawde nie zrozumiales? Ja tu mowie o Tomo z 70lvlem, o Leith ktora 50 lvl zdobyla w krocej niz tydzien. Ja mowie o Gmam, ktorzy wywyzszaja sie ponad innych, a miast pracowac bardzo czesto sami radosnie biegaja i chwala sie kolejnym lvlem na koncie gracza. Jeszcze nigdy nie widzialem Toma na koncie Gma. Ale za to bardzoc zesto widzialem jak dla zabawy banuje ludzi na ircu za kilka slow. Kiedy ostatnio byl jakis naprawde fajny event? jak czesto? wystarczy zajrzec do odpowiedniego dzialu forum. Na serwerze robi sie naprawde coraz gorzej. A to nie jest chyba wina ludzi wyrazajacych swoje poglady na forum? Hahaha! Grand widziales kiedys moja gre? Fakt, ze od misiaca nie zdobylem chyba wiecej niz 2 lvli, a miast siekac stworki wolalem siedziec w karczmie i popijac piwo z jakism napotkanym graczem chyba cos mowi? Nie mow ze expil bym bez gmow, bo nie expilem jeszcze nigdy, a nie pamietam zeby byla w tym reka gmow. Nie mow nic o mnie, jesli mnie nie znasz. \\Tomo aktualnie mam 65, Leith 45, a na koncie GMa mnie na bank widziałeś, ale sam o tym nie wiesz, bo chyba mało interesujesz się tym, co dzieje się dookoła [right][snapback]12540[/snapback][/right] Tomo nie ma 70lvl tak jak sam napisał niżej. A na serwerze przed nim było już sporo takich prawdziwych expiatrze którzy zdobyli wyższy lvl strasznie chcieli zmian a po ich wprowadzeniu odeszli Kaplica kaput koniec the end i weź tu zrozum człowieka Ja widze, jakie lbl mają KEt i Tomo ale oni odgrywają postacie a ja na nich skargi nigdy nie dostałem ani screena tak więc nie rozumiem o co chodzi o sam fakt ? Przecież Tomo jest tylko od zakładania kont czasami może zrobić Event jeśli chce ale nie musi głównym założeniem moim dajac mu GM było to aby zakładał konta. Też nie dostałem screena wiec nie mogę powiedzieć, że to prawda 😊 bo tego po prostu nie widziałem. Nie było event od momentu powstania serwera na nowym łączu i na tym emu nie będzie żadnych eventów dopiero na nowym. QUOTE(Yagarn @ Mar 13 2006, 07:14 PM) Noooooo, to był cały wagon z wazeliną. Brawo grand. Jesli myslisz ze za takie wypowiedzi otrzymasz +20 lvl to sie pomyliles. Nie ukrywam, ze Mroczne Wrota podupadaja. Kazdy, kto posiada "umiejetnosc" trzezwego patrzenia to zauwazy. Coraz mniej eventow, wszyscy koxaja do bolu, klimat to tylko zludzenie... Kiedys tak nie bylo. Kiedys wszyscy byli sobie przychylni, na ircu i forum panowal inny klimat. Co zepsulo ta sielanke? Dwa powody jak dla mnie: Ekipa GM przestala sie starac o klimat (oddaje poklon Versusowi i Tempowi ktorzy najwiecej chyba robili ostatnimi czasy) i dostac sie na serwer bylo zbyt latwo. Rekrutacja powinna byc mocno zaostrzona. Teraz praktycznie kazdy moze dostac sie na serwer- i coraz mniej osob ktorym o klimat sie rozchodzi. Niestety coraz czesciej mam wrazenie ze MW od Funservow roznia tylko rate'y... [right][snapback]12542[/snapback][/right] Proszę skończcie z tą wazeliną gdyby poważny dorosły człowiek zobaczył co piszecie to by was wyśmiał. To , że ktoś stara się być miły dla kogoś i chce to okazać aby zdobyć względy jest normalną rzeczą. Przecież nikogo tym nie obraża nic dzięki temu też nie osiągnie wiec po co to pisać ? Boicie się, że może się wybić ? Dostrzegłem te teksty o wazelinie nie tylko wśród graczy ale także wśród GM i wcale mi się to nie podoba. Mroczne Wrota nie podupadają tylko odchodzą od nas gracze a to nie oznacza podupadania to jest normalna postać, rzeczy, że jedni odchodzą a inni zostają i nowi przychodzą. Kiedy wszyscy byli sobie przychylni ? cholera ja zawsze mam nerwy od kad tylko ten serwer postawiłem , bo zawsze coś jest nie tak Wymieć mi co zrobił Versus i Temp dla serwera dla klimatu ? Bo mi się wydaje, że to zasługa wszystkich GM. aaaaaaaa a temp narzeka, że za trudno się dostać na serwer i chce zwiększyć ekipe rekrutująca ? Teraz to będzie tematem nr. 1 ? Spokojnie nie przesadzaj z tym Funserwerem bo to już ostre przegiecie. QUOTE(Mezjo @ Mar 13 2006, 07:15 PM) Tez się wypowiem ... niewiem jaki jest serwer teraz, bo sporo czasu mnie na nim nie było .. zato pamiętam go z jego początków i był genialnym serwerem ... na poczatku klimat nie byl domena tego serwera ale z czasem zaczelo sie to zmieniac ... Teraz poprostu dalej uwazam ze ten serwer trzyma sie na 1 miejscu wsród innych serwerow ... dlamnie to jest on doskonaly ... 🙂 z waszych opinii wynika ze nie jest tak tragicznie jak mowicie ... Zobaczycie ze aby isć dalej nalezy się na chwilke cofnąc a serwer znów zabłyśnie ... juz ja tego dopilnuje i GM'owie tez : 😂 [right][snapback]12543[/snapback][/right] Lol 😊 dawno nie widziałem Cię na forum 😊 witam QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 07:18 PM) Fakt, ze pierwszym graczem ktory osiagnal 60 byl tomo chyba cos mowi? Nie pamietam jak bylo z 70, ale z pewnoscia tez byl blisko. Gmowie zaczeli olewac swoje obowiaki (nie wszyscy!) i nie prubuj gadac ze jest inaczej, szczegolnie jesli nie masz na ten temat zielonego pojecia. A ja nie pisze tylko od siebie, bo wierz mi, ze wielu graczy popiera mnie. Grand zabronisz nam mowic? Mowisz ze mamy sie wynosci? Ale ten serwer i dla nas byl czyms waznym, wiec nie chcemy spokojnie patrzec jak wszystko diably biora. [right][snapback]12546[/snapback][/right] Nie zaczeli nic olewać mają mniej czasu !!! I nikt tutaj na to nic nie poradzi, no może ja Spokojnie nic nie biorą diabły ja diabłem nie jestem spokojnie spokojnie 😊 nie szerzmy paniki Napisze jeszcze raz bo chyba nie dobiera zmieniamy serwer wprowadzamy zmiany jeśli coś jest nie tak to wracamy do poprzednich ustawień i pomysłów i prubujemy nowych i tak poprawiamy nasz serwer to, że teraz strasznie wam przeszkadza, że nie ma eventów to normalna sprawa bo na dzień dzisiejszy nie ma ich kto robić (Teraz jest Azagh i Zaagh) ale będą też nowi… nic się nie dzieje, ten temat powinien zostać zamknięty już dawno temu. QUOTE(Yagarn @ Mar 13 2006, 07:23 PM) Grand- To przeze mnie serwer upada (albo przez osoby podobne?) Jesli tak myslisz to tylko pogratulowac... Ja krytykuje serwer nie dlatego ze z niego odchodze- po prostu staram sie wyrazic swoje zdanie, ktore, mam nadzieje, pomoze w naprawianiu serwa. Czy ja na kogos bluzgam w moich postach (oprocz ciebie)? To jest obiektywna opinia, majaca na celu poprawe konfortu grania innym osobom (jak formulka zabrzmialo). I opanuj sie troche, bo jedyne co da sie z twoich postow wychwycic to prucie geby bez sensu. [right][snapback]12547[/snapback][/right] Nie przez Ciebie i nie przez żadnego gracza jeśli już!!! Dajcie już spokój temu pod upadaniu bo szerzycie panikę to, że cos się dzieje albo nie dzieje albo cos się zmienia nie oznacza upadania serwera!!! To są tylko zmiany a kto jest bardzo nerwowy może nie wytrzymać. QUOTE(Demon @ Mar 13 2006, 07:23 PM) Hmm wg mnie to ze Tomo mial pierwszy 70 lvl to fakt iz umie grac i trzymac klimat bo nei raz widzialem w banku co on z leith wyprawial 😛 A ty Sam po prostu jestes JAKACZEM I NARZEKACZEM jak to w regulaminie pod ktoryms punktem jest a tam pisz e ze nei chcemy takich graczy no nie ? [right][snapback]12548[/snapback][/right] Tomo nie miał pierwszy 70 lvl i nadal nie ma!!! QUOTE(rastakol @ Mar 13 2006, 07:28 PM) haha lol haha co wy sie najedliscie 😀 dajcie mi moze tez bede mial takie chaluny jak wy 😀 [right][snapback]12549[/snapback][/right] Pewnie Temp wprowadził nowe zioło na serwer QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 07:29 PM) Hahaha! Tomo umie ale siekac expa. Jak nabicie lvla moze byc oznaka umiejetnosci gry? Nie nazekalem bardzo dlugo. Staramlem sie byc cicho, w nadzieji ze ipkiss lub inn gmem zwroci mu wage. Ale nic takiego sie nie stalo. Serwer ma sie gorzej, a my nie mowimy tego z radosicia, a ze smutkiem. Bo naprawde MW byl czyms wspanialym, a teraz.... To smutne... No ale skoro taka dyskusja sie zaczela, to chyba odpowiedni czas, by prosic o usuniecie konta "samael". [right][snapback]12550[/snapback][/right] Tomo od 2 tygodnie zdobył tylko 2 lvl ? eee ? o co chodzi ? expiarz !!?!?!?!?! ??? Teraz wam napisze ostatni raz obyście se już dali spokój. Ostatnimi czasy nie miałem jak być na serwerze i pilnowac GMów gdyż miałem pełno pracy a jak byłem na ircu to tylko dlatego, że pracowałem i od czasu do czasu mogłem zerknąć co się dzieje. Nic złego z serwerem się nie dzieje, po prostu nie miałem czasu aby poszukać nowych GMów doradzić nowe pomysły tak dalej nie będę pisał, że to się poprawi bo nie wiem czy za tydzień mi znowu coś nie wyskoczy. Nie pracuje jak inni i nie mam stałej pensji więc równie dobrze mogę i nie mieć na opłacenie łacza czy na jedzenie, dlatego teraz pracuje aby to nadrobić, staje powoli na nogi i staram się też jak najczęściej być na serwerze, ale niestety nie zawsze mogę bo nadal nie jest kolrowo. |
|
Post #74
13 Mar 2006, 19:19
Nie, tego palladyna poznalem przez czysty przypadek, przez zwykle "witaj"
Dobra konczmy to, bo za bardzo odbiegamy od tematu PS. Takze uzylem palladyna jako przykladu. Mam Ci zaczac wymieniac z kim pilem, latalem za jednym orkiem, lazilem po deadmines? Pamiec mam przeswietna. Wniosek: mam szczescie do ludzi a Ty nie. |
|
Post #75
13 Mar 2006, 19:22
Ipkiss a sie przejezyczykem z tym 70 lvlem 😛 chodzilo o 60 😛
|
|
Post #76
13 Mar 2006, 19:32
"Nie pracuje jak inni i nie mam stałej pensji więc równie dobrze mogę i nie mieć na opłacenie łacza czy na jedzenie, dlatego teraz pracuje aby to nadrobić, staje powoli na nogi i staram się też jak najczęściej być na serwerze, ale niestety nie zawsze mogę bo nadal nie jest kolrowo." Zadnej wazeliny z mojej ani nikogo strony, po prostu czlowiek sie poswieca a niektorym dalej nie dobrze. IPKISS mysle ze powinienes zamknac ten temat chodz jestem pewien ze powstana nowe tego typu zakaldane przez "zbuntowanych " ludzi. Mimo to zamknij go jeslis laskaw bo zrobil sie wielki off top i nie potrzebne te wzajemne nerwy
|
|
Post #77
13 Mar 2006, 19:37
QUOTE(grand @ Mar 13 2006, 08:32 PM) "Nie pracuje jak inni i nie mam stałej pensji więc równie dobrze mogę i nie mieć na opłacenie łacza czy na jedzenie, dlatego teraz pracuje aby to nadrobić, staje powoli na nogi i staram się też jak najczęściej być na serwerze, ale niestety nie zawsze mogę bo nadal nie jest kolrowo." Zadnej wazeliny z mojej ani nikogo strony, po prostu czlowiek sie poswieca a niektorym dalej nie dobrze. IPKISS mysle ze powinienes zamknac ten temat chodz jestem pewien ze powstana nowe tego typu zakaldane przez "zbuntowanych " ludzi. Mimo to zamknij go jeslis laskaw bo zrobil sie wielki off top i nie potrzebne te wzajemne nerwy [right][snapback]12580[/snapback][/right] Popieram Proponuje zeby wszyscy "dobrzy" gracze weszli sie napic do gry 😛 |
|
Post #78
13 Mar 2006, 19:38
QUOTE(nexciek @ Mar 13 2006, 08:03 PM) Zbiera mi sie na wymioty jak to czytam... GM'owie duuzo robia (uklony w strone Tempa, ktorego meczylismy przez pare dni po kilaga godzin, a on ciagle nas nie olal, uklony dla Versusa, ktory zjawi sie by naprawic kazdy drobny blad, uklony dla innych GM [Mgła, niestety inncyh nie pamietam] za pomoc w roznych , nawet tych debilnych sprawach) Wspolczuje im, mecza sie, staraja i teraz moga zobaczyc wdziecznosc... Kiedys bylem modem na forum (glupim modem na forum) i nie wydolilem, za malo czasu, za duzo pracy. A oni robia kupe rzeczy, o ktorych nawet nie mam pojecia (wystarczy popatrzec na glowna strone, zobacyc jak pojawiaja sie tematy "to gotowe" "tamto zrobione" itd. w Zabezpieczonym Forum. A Wy ich tutaj jedziecie, nie dajac nawet konkretnych powodow za co! Jak tak bardzo Wam to przeszkadza, zawsze pozostaje wowstaus.net [right][snapback]12566[/snapback][/right] Widzis nexciek i tutaj Twój bład bo piszemy ze bledy zgłaszać na forum wtedy nie ma wyróżnionych GMów. QUOTE(Quazellot20 @ Mar 13 2006, 08:05 PM) Będę się streszczał żeby nie pisać stu linijek. Czytam ostatnio forum ( nie przeglądałem go do tej pory tak skrupulatnie) i co widzę? rzesze graczy donoszących na innych ze screenami, jak SSmani, meldują się i odrazu warczą o bana, GM z 200 lvl którzy są nie omylni, to ich server, i jak się ktoś nie dostosuje to won ( NIE POTRZEBUJĄ PŁACZEK ITD) do kasacji! czy to nie zalatuje totalitaryzmem? sam już nie wiem jak to jest, owszem z jednej strony to kaszana tak expic, z drugiej co tu robic!!!!!!!!! ja pierniczę, biegam biegam, gdyby nie mój qmpel ze studiów, to bym wogóle tutaj nikogo nie spotkał! świat jest wielki jak pustynia Sahara, a graczów jak mrówków (specjalnie tak napisałem:P), więc co może robić biedny pustelnik, mieszkający w chatce ledwo dający sobie radę ze stadem wilków ( młody niedoświadczony wojownik ledwo trzymający długi miecz...) jak nie odpierać kolejne ataki, zbierać skóry i ogólnie tęsknić za lepszym jutrem....gdy widzę jak na choryzoncie rysuje się nieznajomy kształt serce zamiera...to potwór? nie na szczęście nie, sylwetka rysuje dość znajomą postać, tylko kiedy ja widziałem ją ostatnio?.... to wysoki człowiek!!!! pędzący na swoim koniu, cóż za ulga, już miałem uciekać by schronić się przed niedoszłym oprawcą. Pryy pryyy -gwałtownie przyciąga lejce do siebie, siedząc na wysokim koniu z srebrzystą grzywą, ten wspaniały palladyn wygląda niczym bóg, jego zbroja połyskuje w świetle zachodzącego słońca, a miecz nosi ślady stoczonej nie jednej bitwy... -Witaj przyjacielu! Sam w tych stronach? -witaj o panie, ano sam niestety pośród dziczy- z pokorą salutuję przybyszowi. -Bywaj więc ruszam dalej... I tak to kur*** wygląda wasz zasrany klimat!!!! nie mówię że robią tak wszyscy!!!!! ale jak narazie nie spotkałem się z inna reakcją ( gram codziennie, średnio raz na 2 dni widze nową postać). Jakoś mi się uda to przeżyc że tak "klimatycznie" się zachowują gracze...ale wkurza mnie że wszyscy psioczą na EXPiarzy! bo niby oni nie są klimatyczni! a jak tu kurde trzymac klimat, jak się żadko kogo widzi? widze że na serverze grają pewnie w super klimatycznych gildiach, synowie Tolkiena, rodzina Sapkowskiego, czy może ktoś z kręgu Pratchetta, no ale nie będę się pchał na siłę do gildii! a może mam w dupsko włazić? ludzie zero przyjemności z grania!! teraz usłyszę, NIE PODOBA SIĘ TO WON!!!! ale ja się zawiodłem, spodziewałem się że te buńczuczne texty ( KLIMATYZOWANY, NAJLEPSZY!) o czymś świadczą, sam proces przyznawania kont długo mnie odstraszał itd, czułem że to będzie elita!!! a jak narazie to jak banda dresów..... z poważaniem Heathen ps. zaraz pewnie znajdzie się stado ( sorry ale inaczej tego się nazwać nie da) graczy którzy będą zaprzeczać że są pro klimatyczni itd, WYJĄTEK POPRZEDZA REGUŁĘ!!! zgodzić się muszę, bo nie spotkałem KAŻDEGO!!!!! więc ataki prosze zachować dla siebie, ja opisałem swoje odczucia z gry na MW! a moja grupka KLIMATYCZNYCH znajomych to całe 3 osoby z których jedna ma bana...😊 ps.2 ide grać w morrowinda tam NPC są bardziej klimatyczne;] [right][snapback]12568[/snapback][/right] Nic nie zalatuje totalitaryzmem cholera chyba sobie sprawy nie zdajecie co to jest totalitaryzm k*** mać co za porównanie rzady gdzie giną ludzie porównać do Gry leczcie sie!!!! Nerwy mi juz puszczają jak was czytam. człowieku przestań pisać brednie, jedyne czym Ci to może zalatywać to "Prawo własności" Następny co rusza mózgiem nie w tą stronę ? Skoro ucieka to dlaczego sie go nie zapytasz czy nie możesz mu potowarzyszyć albo dlaczego nie odegrasz jakiejs scenki która by go zatrzymała ? Może po prostu musisz do siebie kogoś przekonać ???? Co do expiarzy dam sobie spokój bo już temat zlatuje znowu na to zby każdy sobie mógł tylko ponażekac... Ty czytałeś dlaczego KEt napisała, "NIE PODOBA SIĘ TO WON!!!!" ? Ten koleś porównał MW do blizzarda gdzie pracownicy zarabiają po kilkadziesiat tysiecy dolarów miesiecznie i jeszcze narzekał KEt miała prawo sie zdenerwowac jeszcze znajac czas tej wypowiedzi bylo to jak poprawila spora ilość błedów na serwerze a potem weszła na forum... blehhh mi się już chce żygać od waszych postów! QUOTE(Quazellot20 @ Mar 13 2006, 08:14 PM) czytaj mój PS. a użyłem w mojej wypowiedzi PALLADYNA, bo to mi najbardziej utkwiło w pamięci, ale schemat zawsze ten sam pozostał bez względu na klasę/rasę. Powodzenia w morrowindzie.. milych dialogow z NPC Jak na raze stada na choryzoncie nie widac? Kazdy gdzies wewnatrz wie, czy jet klimatyczny (a jesli nie to ma problem tongue.gif ) Moze jakis konkret, bo to powoli zmienia sie w (brzydkiego) offtopa proszę cię nie załamuj mnie... no chyba że chcesz zostać Gm to twoją wazelinę zrozumię.... jakie konkrety? mało dla mnie konkret jest jeden CZĘSTY BRAK KLIMATU, zaprzeczający zapowiedziom KLIMATYZOWANEGO SERVERA.. aha może dla ciebie konkretem byłoby jakbym robił Screeny? i każdą taką akcję udokumentował? niczym SSman mam wpaść i meldować kto i kiedy się zachował nieklimatycznie? dzięki postoję. [right][snapback]12573[/snapback][/right] Przykro mi, że nie spełnia Twoich wymagań to co Tobie też mam konto wykasować ? Czy nie bo już się gubię ? Szkoda tylko, że na PM dałeś się w końcu przekonać a teraz znowu coś innego ? Hmmm ? |
|
Post #79
13 Mar 2006, 19:41
Chodzilo mi o bledy typu skrzynki pod woda, budowa siedziby itd.
|
|
Post #80
13 Mar 2006, 20:02
Taaak ... 🤔 🤔 To kto jeszcze oceni serwer ? 😎 😎
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |