📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zgłoszenie błędu
« Wróć do forum  •  83 post(ów) w temacie 1 5 6 7 8 9
Post #61 13 Mar 2006, 18:53
Sam ale powiedz dlaczego bylo tak fajnie jak was nei byllo?? bo nikt nie narzekal i wszyscy patrzelii co gmi nam nowego szykuja. Chcesz to odejdz i nei rob z teog wielkiego HALO
Post #62 13 Mar 2006, 18:58
IPKISS odnośnie bana to dostałem go bardzo dawno bo w grudniu no ale trudno nieważne. Następna sprawa COD. Ja staram się otworzyć oczy niektórym osobom dlatego podalem przyklad tego serwera. Tak się składa że tam grałem i znam tamtą sytuację dobrze poza tym serw stoi na moim osiedlu 😀 . Z nim było dokładnie to samo co z MW teraz więc ja się staram tylko pomóc. Mam pytanie do Ciebie jakie sprawy widzę jak za mgłą prosze odpowiedz. Chciałbym zaznaczyć że wiem ile jest roboty z naprawą serwera więc nie mówcie że jestem kolejnym buntownikiem który się nie boi wyrażać swojego zdania.

Odnośnie Granda to mam dla Ciebie propozycje mianowicie "Idź na drzewo banany prostować". Nie mam ochoty się z tobą kłucić szkoda nerwów.

P.S
Nie faworyzuje żadnego mg po prostu podałem przykłady osób które ostatnimi czasy coś zrobiły dla klimatu. O skryptach nie wiem więc sie nie wypowiadam.
Post #63 13 Mar 2006, 18:59
Alez nie robie, to bylo takie moje rozliczenie z MW. nie traktujcie mnie jak wroga, bo ja nim nie jestem. Ale nic, bywajcie
Post #64 13 Mar 2006, 19:01
QUOTE(Sam` @ Mar 13 2006, 07:59 PM)
Alez nie robie, to bylo takie moje rozliczenie z MW. nie traktujcie mnie jak wroga, bo ja nim nie jestem. Ale nic, bywajcie
[right][snapback]12563[/snapback][/right]

PaaPaa
Post #65 13 Mar 2006, 19:01
Własnie Papa 😛
Post #66 13 Mar 2006, 19:03
Zbiera mi sie na wymioty jak to czytam... GM'owie duuzo robia (uklony w strone Tempa, ktorego meczylismy przez pare dni po kilaga godzin, a on ciagle nas nie olal, uklony dla Versusa, ktory zjawi sie by naprawic kazdy drobny blad, uklony dla innych GM [Mgła, niestety inncyh nie pamietam] za pomoc w roznych , nawet tych debilnych sprawach) Wspolczuje im, mecza sie, staraja i teraz moga zobaczyc wdziecznosc... Kiedys bylem modem na forum (glupim modem na forum) i nie wydolilem, za malo czasu, za duzo pracy. A oni robia kupe rzeczy, o ktorych nawet nie mam pojecia (wystarczy popatrzec na glowna strone, zobacyc jak pojawiaja sie tematy "to gotowe" "tamto zrobione" itd. w Zabezpieczonym Forum. A Wy ich tutaj jedziecie, nie dajac nawet konkretnych powodow za co! Jak tak bardzo Wam to przeszkadza, zawsze pozostaje wowstaus.net
Post #67 13 Mar 2006, 19:04
Zegnaj <chlip> bedzie nam cie brakowalo 😢

P.S. NExciek w grze tez cie bardzo lubie i zgadzam sie z twoja wypowiedzia:)
Post #68 13 Mar 2006, 19:05
Będę się streszczał żeby nie pisać stu linijek.
Czytam ostatnio forum ( nie przeglądałem go do tej pory tak skrupulatnie) i co widzę?
rzesze graczy donoszących na innych ze screenami, jak SSmani, meldują się i odrazu warczą o bana, GM z 200 lvl którzy są nie omylni, to ich server, i jak się ktoś nie dostosuje to won ( NIE POTRZEBUJĄ PŁACZEK ITD) do kasacji! czy to nie zalatuje totalitaryzmem? sam już nie wiem jak to jest, owszem z jednej strony to kaszana tak expic, z drugiej co tu robic!!!!!!!!! ja pierniczę, biegam biegam, gdyby nie mój qmpel ze studiów, to bym wogóle tutaj nikogo nie spotkał! świat jest wielki jak pustynia Sahara, a graczów jak mrówków (specjalnie tak napisałem:P), więc co może robić biedny pustelnik, mieszkający w chatce ledwo dający sobie radę ze stadem wilków ( młody niedoświadczony wojownik ledwo trzymający długi miecz...) jak nie odpierać kolejne ataki, zbierać skóry i ogólnie tęsknić za lepszym jutrem....gdy widzę jak na choryzoncie rysuje się nieznajomy kształt serce zamiera...to potwór? nie na szczęście nie, sylwetka rysuje dość znajomą postać, tylko kiedy ja widziałem ją ostatnio?.... to wysoki człowiek!!!! pędzący na swoim koniu, cóż za ulga, już miałem uciekać by schronić się przed niedoszłym oprawcą.
Pryy pryyy -gwałtownie przyciąga lejce do siebie, siedząc na wysokim koniu z srebrzystą grzywą, ten wspaniały palladyn wygląda niczym bóg, jego zbroja połyskuje w świetle zachodzącego słońca, a miecz nosi ślady stoczonej nie jednej bitwy...
-Witaj przyjacielu! Sam w tych stronach?
-witaj o panie, ano sam niestety pośród dziczy- z pokorą salutuję przybyszowi.
-Bywaj więc ruszam dalej...
I tak to kur*** wygląda wasz zasrany klimat!!!! nie mówię że robią tak wszyscy!!!!! ale jak narazie nie spotkałem się z inna reakcją ( gram codziennie, średnio raz na 2 dni widze nową postać). Jakoś mi się uda to przeżyc że tak "klimatycznie" się zachowują gracze...ale wkurza mnie że wszyscy psioczą na EXPiarzy! bo niby oni nie są klimatyczni! a jak tu kurde trzymac klimat, jak się żadko kogo widzi? widze że na serverze grają pewnie w super klimatycznych gildiach, synowie Tolkiena, rodzina Sapkowskiego, czy może ktoś z kręgu Pratchetta, no ale nie będę się pchał na siłę do gildii! a może mam w dupsko włazić? ludzie zero przyjemności z grania!!
teraz usłyszę, NIE PODOBA SIĘ TO WON!!!! ale ja się zawiodłem, spodziewałem się że te buńczuczne texty ( KLIMATYZOWANY, NAJLEPSZY!) o czymś świadczą, sam proces przyznawania kont długo mnie odstraszał itd, czułem że to będzie elita!!! a jak narazie to jak banda dresów.....
z poważaniem Heathen
ps. zaraz pewnie znajdzie się stado ( sorry ale inaczej tego się nazwać nie da) graczy którzy będą zaprzeczać że są pro klimatyczni itd, WYJĄTEK POPRZEDZA REGUŁĘ!!! zgodzić się muszę, bo nie spotkałem KAŻDEGO!!!!! więc ataki prosze zachować dla siebie, ja opisałem swoje odczucia z gry na MW! a moja grupka KLIMATYCZNYCH znajomych to całe 3 osoby z których jedna ma bana...😊
ps.2 ide grać w morrowinda tam NPC są bardziej klimatyczne;]
Post #69 13 Mar 2006, 19:09
QUOTE(Quazellot20 @ Mar 13 2006, 08:05 PM)
Będę się streszczał żeby nie pisać stu linijek.
Czytam ostatnio forum ( nie przeglądałem go do tej pory tak skrupulatnie) i co widzę?
rzesze graczy  donoszących na innych ze screenami,  jak SSmani, meldują się i odrazu warczą o bana,  GM z 200 lvl którzy są nie omylni, to ich server, i jak się ktoś nie dostosuje to won ( NIE POTRZEBUJĄ PŁACZEK ITD)  do kasacji! czy to nie zalatuje totalitaryzmem? sam już nie wiem jak to jest, owszem z jednej strony to kaszana tak expic, z drugiej co tu robic!!!!!!!!! ja pierniczę, biegam biegam, gdyby nie mój qmpel ze studiów, to bym wogóle tutaj nikogo nie spotkał! świat jest wielki jak pustynia Sahara, a graczów jak mrówków (specjalnie tak napisałem:P), więc co może robić biedny pustelnik, mieszkający w chatce ledwo dający sobie radę ze stadem wilków ( młody niedoświadczony wojownik ledwo trzymający długi miecz...) jak nie odpierać kolejne ataki,  zbierać skóry i ogólnie tęsknić za lepszym jutrem....gdy widzę jak na choryzoncie rysuje się nieznajomy kształt serce zamiera...to potwór? nie na szczęście nie, sylwetka rysuje dość znajomą postać, tylko kiedy ja widziałem ją ostatnio?.... to wysoki człowiek!!!! pędzący na swoim koniu, cóż za ulga, już miałem uciekać by schronić się przed niedoszłym oprawcą.
Pryy pryyy -gwałtownie przyciąga lejce do siebie, siedząc na wysokim koniu z srebrzystą grzywą, ten wspaniały palladyn wygląda niczym bóg, jego zbroja połyskuje w świetle zachodzącego słońca, a miecz nosi ślady stoczonej nie jednej bitwy...
-Witaj przyjacielu! Sam w tych stronach?
-witaj o panie, ano sam niestety pośród dziczy- z pokorą salutuję przybyszowi.
-Bywaj więc ruszam dalej...
I tak to kur*** wygląda wasz zasrany klimat!!!! nie mówię że robią tak wszyscy!!!!! ale jak narazie nie spotkałem się z inna reakcją ( gram codziennie, średnio raz na 2 dni widze nową postać). Jakoś mi się uda to przeżyc że tak "klimatycznie" się zachowują gracze...ale wkurza mnie że wszyscy psioczą na EXPiarzy! bo niby oni nie są klimatyczni! a jak tu kurde trzymac klimat, jak się żadko kogo widzi?  widze że na serverze grają pewnie w super klimatycznych gildiach, synowie Tolkiena,  rodzina Sapkowskiego, czy może ktoś z kręgu Pratchetta, no ale nie będę się pchał na siłę do gildii! a może mam w dupsko włazić? ludzie zero przyjemności z grania!!
teraz usłyszę, NIE PODOBA SIĘ TO WON!!!! ale ja się zawiodłem, spodziewałem się że te buńczuczne texty ( KLIMATYZOWANY, NAJLEPSZY!) o czymś świadczą, sam proces przyznawania kont długo mnie odstraszał itd, czułem że to będzie elita!!! a jak narazie to jak banda dresów.....
z poważaniem  Heathen
[right][snapback]12568[/snapback][/right]

Wiesz, tez tak spotkalem jednego palladyna i.. gadalem z nim przez godzine, a pozniej szlajalismy sie po uldaman z jego przyjaciolmi.... (malem cos 18 lvl?) Nie ma reguly.. ja raz zapomnialem o 7 kamyczkach jak budowalismy siedzibe.. a Temp stal nad nami i czekal.. brr. na szczesice zyczliwi ludzie pomogli nam, ale musialem pol kontynentu przeleciec, zeby odebrac od nich kamyczki. Nawet nie patrzylem, czy kogos mijalem.. noz na gardle. Wiec wszystko zalezy od sytuacji

Zapomnialem: Dziekuje Psom Wojny!
Post #70 13 Mar 2006, 19:14
ps. zaraz pewnie znajdzie się stado ( sorry ale inaczej tego się nazwać nie da) graczy którzy będą zaprzeczać że są pro klimatyczni itd, WYJĄTEK POPRZEDZA REGUŁĘ!!! zgodzić się muszę, bo nie spotkałem KAŻDEGO!!!!! więc ataki prosze zachować dla siebie, ja opisałem swoje odczucia! a moja grupka KLIMATYCZNYCH znajomych to całe 3 osoby z których jedna ma bana...smile.gif
ps.2 ide grać w morrowinda tam NPC są bardziej klimatyczne;]

Powodzenia w morrowindzie.. milych dialogow z NPC
Jak na raze stada na choryzoncie nie widac? Kazdy gdzies wewnatrz wie, czy jet klimatyczny (a jesli nie to ma problem 😛 )
Moze jakis konkret, bo to powoli zmienia sie w (brzydkiego) offtopa
« Wróć do forum 1 5 6 7 8 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026