|
Post #11
15 Feb 2006, 16:52
O tak juz chyba żaden z wojowników AW nie wierzył że jego gildia jest w stanie zapewnic mu ochrone i pouciekali żeby inni im pomogli bo sa zbyt słabi by przyjąc na siebie gniew Psów Wojny! A szczególnie elf Takcos 😀 I tak cię dorwiemy 🙄 hehehe i posmakujesz żelaza z mego miecza 😀
|
|
Post #12
18 Feb 2006, 10:01
Takcos... On chyba sam chciał, żeby mu dać do wiwatu (lub jego rodziciele, jak zobaczyli co im się urodziło), świadczy o tym samo imię jego... Po pragnął żeby mu... posypać pieprzem 😀
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tacos |
|
Post #13
03 Mar 2006, 12:47
Dwa kolejne starcia miały miejsce z elfem plugawym!
Pierwsze w czasie zgiełku bitewnego, gdy do ludzkiej metropolii wdarli się orkowie, lecz pojedynek przerwany został w magiczny jakiś sposób, że nawet mag nasz naczelny Pan Ferick nie zdołał tego wyjaśnić. Poczwara w czasie walki, gdy już ostatni cios spadał na cielsko jego, rozpłynęła się w powietrzu, by przez następne parę dni nie wrócić... Drugie zaś niedawno, w ciągu dni kilku... Goniony po korytarzach Ironforge przez Psy elf uciekł portalem magicznym do krain ludzi... Istocie na wskroś żałosnej schronienie Mroczne Wrota dały. Zapewne ukrywa się tu wiele niegodnych lecz to przechodzi krasnoludzkie pojęcie... Coż za gildia mogła w śwój poczet przyjąć takie obrzydlistwo... Tfu! |
|
Post #14
03 Mar 2006, 14:06
Z checia bym sie z Toba zmierzyl. Gdybys nie mial obok 3 zaprzyjaznionych tak samo grubych i obrosnietych krasnolodow nie byl bys taki madry! Moze bys sie zmierzyl 1 na 1 a nie sporwadzasz sobie obrosniete kupy miesa i jest 3 na 1 :/ . Wybacz ale moim zdaniem to nie sprawiedliwe. I tak zdolalem zabic jednego z tych owlosionych dziwolongow. Bornilem sie a wy mi we trzech rady nie daliscie. Wasze bractwo rzecz jasna honor stracilo. Porazka
|
|
Post #15
03 Mar 2006, 16:20
Niesprawiedliwe nie wierze Buehehhe umre ze smiechu jak dobrtze ze dzis w planach bar bo bym mial dzien z nerwami !
|
|
Post #16
03 Mar 2006, 16:22
Cóż odpowiem na to raz, bo elfie mogłeś nie wiedzieć:
1. To jest forum Gildii Psy Wojny, a nie Księga skarg i zażaleń niedowartościowanych elfinek. 2. "Gdybys nie mial obok 3 zaprzyjaznionych tak samo grubych i obrosnietych krasnolodow nie byl bys taki madry!" Oczywiście byłbym, bo jeśli śledzisz temat i dobrze policzysz to już trzecie nasze spotkanie i trzecie, z którego uciekasz za każdym razem mówiać, że nie dorastamy Ci do pięt hehe 3. "Wybacz ale moim zdaniem to nie sprawiedliwe. " Tak samo niesprawiedliwym było Twoje zwycięstwo nad bezbronnym Ferickiem, ale teraz to już o inny typ sprawiedliwości chodzi. 4. "I tak zdolalem zabic jednego z tych owlosionych dziwolongow." Tak zdołałeś. Nie będę Ci odbierał splendoru zwycięstwa przypominając, że mój poległy towarzysz był 12 lvl słabszy, nie miał ani jednej mikstury za to latency 4k... Gratulacje. 5. "Bornilem sie a wy mi we trzech rady nie daliscie." Oczywiście nie daliśmy... Nie Tobie, lecz całym workom mikstur. Kiedy Ci się skończyły uciekłeś przez portal, a jeśliby go nie było zawsze zostaje relog... 6. "Wasze bractwo..." Gildia Takcos, gildia. 7. "...rzecz jasna honor stracilo." Patrz temat naszego forum pt. "Cobym to ja dobrym żołnierzem był..." punkt "Pojedynki Honorowe". Walczysz z nami na naszym terenie, więc obowiązują nasze zasady. 8. "Porazka" Patrz punkt 5. fragment z relogiem w roli głównej. 9. Bądź tak uprzejmy i nie pisz więcej na naszym forum. Pozwól, że ja będę komentował zajścia Psów dotyczące zwłaszcza, że robię to w dość obiektywny sposób. Z góry dziękuję. |
|
Post #17
08 Mar 2006, 21:03
I stało sie! To na co wszystkie Psy tak długo czekały....
Spotkałem wszę Takcosa w zniszczonych ziemiach na wschód od ludzkiego Stormwind. Pokarany przez bogów zbrodniarz stał jak słup soli, ani drgnął nawet gdym go młotem po niebieskiej główca głaskał. Bogowie jednak znają sprawiedliwość i opłacają cierpliwość. W ten właśnie sposób w miejscu przez bogów utrzymywany długo znosił me ciosy.... wreszcie padł, a Pies zatryumfował nad jego broczącym truchłem. Walka może była nie równa, alem nie przyszedł tam walczyć... ino zabić! ![]() ... A kiedy Psy zmiażdżą Twe ciało i rozszarpią duszę wspomnisz na me słowa: "Nie podnoś ręki na żadnego z nas... choćby tego najmniejszego!" |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |