|
Post #1
09 Feb 2006, 17:16
Chcialbym aby ktos udzielil mi odpowiedzi.........co to bylo?
Jestem Palladynem.......byłem na krucjacie w Uldaman......i nagle dostaje wiadomość........." Horda atakuje nasza Stolice ( czyli SW) przybywaj niezwlocznie" Zwazywszy na to ,iz wychowalem sie w tych murach........ruszylem niezwlocznie na ratunek zagrozonemu (jakze umilowanemu ) miastu.......... Bylem przygotowany na kazda ewentualnosc........chocby smierc (i tak towarzyszy mi od dluzszego czasu) .......postanowilem bronic miasta za wszelka cene........ Nie powiem ze chcialem rowniez zobaczyc kwiat rycerstwa ........... przymierze zlaczone pod jednym sztandarem w imie szczytnego celu (jaki jest obrona SW)..... Jakze sie pomylilem.........nie nie bylo pobojowiska.........walki ..........rycerzy.....trupow,,,,,, mialo miejsce takowe zajscie......... Duza wiekszosc Rycerzy Aliance razem z Horda postanowili urzadzic istna zabawe... cos na wzor walk bokserskich we wspolczesnym swiecie....... nie bylo sprzeciwów......byly za to zaklady kto wygra byl nawet komentator...... Smutek mnie ogarnal straszliwy......... bo gdziez tu klimat , o ktorym tak wszyscy mowia........gdzie te ostzrezenia ktore pisała KEt..... To wlasnie moje pytanie.......dlaczego takie zajscie moglo miec miejsce.........dlaczego nikt nie ukarze winnych..........dlaczego nikt nie zareagowal........nie sprzeciwil sie ........tylko zescie klaskali aby bylo zabawniej......(mowie do Graczy) Odbieracie tym samy chec gry innym....... Bo jakze mozna patrzec na takie wybryki w swiecie Tak pieknie wygenerowanym przez Blizzard i udostepnionym nam przez Mroczne Wrota,........ Screena nie zrobilem bo mam tam przyjaciól.........tym smutek moj byl wiekszy.........ludzie w grupie glupieja ( a osobno jak sa to sie czasami staraja) ale jesli tzreba podisze sie pod wyrokami........dla Lamiacych podsatawowa zasade tego servera ........jaka jest KLIMAT!!!!! A druga sprawa jest taka.......kolejne zdarzenie...........czytalem posta ze Aliance na wysokim poziomie zabijaja horde na mniejszym i odwrotnie.......... Ide po mroznych pustowiach Ironforge..........ma towarzyszy obok siebie.......... a tu przed nami idzie........Tauren.......( maly lvl) .........na komende doskoczylismy do niego chcac pozbawic go rogów( wraz z zyciem)a on mowi..........ja nie chce walczyc ja tu tylko zwiedzam kraine.......no i tu mnie zmrozilo..........ludzie opamietajcie sie..........Piekny Klimat...eheheh Sam bedac w poludniowych krainach krolestwa.........zostalem napadniety przez horde......bylo 3 na 1 .......a przewodzil nimi Hunter Sakateka.....duzy i niebezpieczny Troll......walczylem dzielnie ....niestety pani smierc byla szybsza........( sakateka to jest gosc ktory trzyma klimat, jak kiedys bede w hordzie chetnie stane u twego boku...heheh=- takich trzeba wiecej) Podsumowanie...... Jesli zapuszczaz sie na wrogie tereny musisz byc przygotowany na smierc i na nierowna walke.........bo to sa wrogie tereny.......lepiej tam niewchodzic.........hehe NO i Trzymajcie Fason i KLimat panowie !!!!!!! Zeby server nam nie zdziadzial............. . z wielkim szacunkiem MORTIDO |
|
hotshot
|
Post #2
09 Feb 2006, 17:35
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #3
09 Feb 2006, 17:57
Hmm powiem to tak Tauren nie chce umierac bo wie ze zginie rzuca scieme ze nie chce ginac i mowi ze zwiedza a tak naprawde szpieguje... albo faktycznie zwiedza stach przed smiercia go oblecial i nie chce umierac... szuka wykretow itp. nie karzdy ma dusze wojownika by ginac, moze chce pozbierac ziolek ktore przyszykuje innym wojakom ktorzy ci zloja skore za nachodzenie przyjaciela... itp. nie widze w tym nic klimatycznego... Natomiast walki pod morami SW moze i nie tak klimatyczne jakbysmy tego chcieli bo nas Hordy jest o wiele za malo i jeszcze jak Tomo rzuci sie w wir walki to sam by polozyl 10 innych graczy sam, wiec otwarta walka w takim wykonaniu nie ma sensu... wiec wojownicy doszli do wniosku ze tego dnia nie beda udawadniac swej sily w nierownej walce lecz postanowili wyzwac sie do walki parami... dawno nie bylo eventow a ni nic wiec gracze chca jakos wspolnie cos organizowac miedzy soba... czy to zle Gm wiecej czasu beda miec na bledy i wszelkie urozmaicenia, gdy zaczniemy cos organizowac miedzy soba... fakt pod morami SW nie wypadalo moze robic takiego spotkania bo plany mielismy inne, nastepnym razem zorganizujemy sie na arenie albo gdzies indziej...
Pozdrawiam... |
|
Post #4
09 Feb 2006, 18:40
uczestniczylem w tej bitwie na pcozatku, ale jak zobaczylem co sie dzieje to opuscilem te ziemie...
nie chce kapowac (jak niektorzy czlonkowie Hordy - pozdro Balog i Gord), ale ktos powinien zrobic coś z graczem, ktory 2 krotnie ginac, podnosi sie i walczy dalej mimo ze upominaja go wszyscy walczacy (obie strony) Ja tez popelnilem kiedys ten blad, ale zostalem upomniany i od tego momentu sie stosuje... no ale wiecie Przymierze jest kllimatyczne oczywiscie 😀 |
|
Post #5
09 Feb 2006, 21:37
Cieszy mnie to ze Horda trzyma klimat.......to podstawa tak jak juz pisalem tej Gry!!!
Mam jeszcze jedno pytanie.........a raczej prosbe...... Moze choc raz staniemy po jednej stronie.....palladyn i horda......w......... walce.........o.......KLIMAT!!!! Chodzi o pomoc w usunieciu graczy z Aliance ( tez z Hordy 😊 ) ktorzy.......psuja gre....innym....... moze wiecej screenow....moze surowsze kary.......zabranie konta (ale tak Powaznie) nie tylko straszyc............ wierze iz w tej nierownej walce..........staniemy ramie w ramie............i cos zdola sie osiagnać..............licze na pomoc HOrdy....... 😉 Ps.Ach jaka szkoda ze nie jestem Orkiem 😎 😎 😎 Wierze w pomyslne rozpatrzenie mojej propozycji............. |
|
Post #6
10 Feb 2006, 08:36
Ale jak ty chcesz to zrobic? Kiedy ja umieścilem screena kiedy koles mowi na "say" ssij mi to dowiedziałem się że jestem kapusie itp. A ludzie w tym GM zamiast zrobic cos z tym pane zaczeli doszukiwac się spiskow i niejasnosci w w screenie i moim poscie! Nic się nie zmieniło a ja stałem sie obiektem atakow polowy serwera!!!
Prawidłowo! Tak walczy się o klimat..... bardzo zachecajaca perpektywa..... |
|
Post #7
10 Feb 2006, 09:15
a ja tam bylam miod i mleko w Goldshire pilam... a ze odglosy bitwy docieraly ze SW wiem co sie tam dzialo, niestety wzywaly mnie inne obowiazki. Jak to wczoraj bylo.... aaaa dostalismy blogoslawienstwo Nienazwanego na wyrzucanie poza Mroczne Wrota pewnych osobnikow..... a wiec z blogoslawienstwem niech kogos od dzisiaj dorwe.... 😂
|
|
Post #8
10 Feb 2006, 11:15
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #9
10 Feb 2006, 11:20
Walka o klimat, hehe. Walcze o to od jakiegoś czasu, ale po umieszczeniu przezemnie printów, mimo zagożałej dyskusji nie stało się nic, miast zablokowania tematu, z powodu oddalania się od tematu posta. Ale masz palladynie racje, trzeba walczyć z tymi, którzy nie są godni! Proponuje wykożystać kilka waszych sztuczek, stosik dla kilku i odrazu będzie milej 😛 . Bo fakt, że coraz bardziej korci mnie, by poprzec siły hordy... Bo nie spotkasz tam nikgo, kto słów używa na tyle dziwnych, że nie wiesz, czy wita cię on czy obraża. Bo cóż znaczy "elo"? Cóż znaczy "robie questy"? Toż to pewno jakiś szyfr, jakaś tajna organizacja, działająca w zmowie z legionem czy cuś! Trza się ich pozbyć na zawsze, a i utrudnić innem dostęp do naszej pięknej krainy! Bo w innym razie, walka nasza przypominała będzie walke z góry na przegraną skazaną. Bo po tym jak uda się pokonac jednego wroga, miejsce jego zajmie trzech kolejnych... Tedy, do walki kamraci, bić heretyków i odstępców! Bić hardo i bez litości!
|
|
Post #10
10 Feb 2006, 11:52
Widze ze Bitwa o SW powoli przeksztalca sie w Wojne o KLIMAT!!!
Tak byc powinno......hehe A teraz kolejne ( moze zanudzam 😊 ale warto pisac jesli to da jakis efekt)......pytanko..........bylo tak............ Wczoraj...... Kiedy slonce chylio sie ku upadkowi........... Postanowilismy wejsc z kompania w czelusc Uldaman............. Krasnale zamieszukajce te tereny stawialy zaciekly opor.........niestety...... ostrza nasze byly celniejsze.......... smierc.......byla naszym dodatkowym kompanem.........co chwila pokazujac swoja obecnosc........... W wielkim trudzie, obryzgani w jusze dotarlismy do Magicznego Portalu.......,....ktory byl celem naszej wedrowki........ Nasza radosc byla tym wieksza.........ze srodka dobiegal szczek oreza...... "Tam juz ktos jest....." -powiedzialem do towarzyszy i biegiem pobieglismy na ratunek........... Wojowie (pod sztandarami Aliance) ,lepszych nie widzialem...........zaprawieni w bojach........toczyli walke z bestia nadnaturalnych rozmiarów (kobieta Gigantem hehe 😊 ).......... Jakiez bylo moje zdziwienie.......... z plugawego jezyka jakim sie poslugiwali raz po raz dochodzily do moich uszu tego typu zwrotu.........( ile damage , jaki lvl.......itp)............... Rozumiem walka byla ostra .........i nerwy im puszczaly.......... ale ( Na boga jesli nerwy puszczaja w grze komputerowej WOW to jak moz wygladac ich zycie codzienne 😮 ............LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE)....... Zatkalem uszy gdyz czlowiek wychowany w murach seminarium nie powinien sluchac takiego jezyka........ 😉 ( ktory burzy caly KLIMAT!!!!) Obiecalem jednemu GM (ktory podrozoje w przebraniu wilka)ze zaczne robic screeny.........nie poglem oprzec sie pokusie.........chyba sam diabel skusil mnie do takich czynow......... No i mam........Scrennow jak psów.......narobilem jak (chinski turysta w krakowie) Jakiez bylo moje zdziwienie......iz na tych zdjeciach byli min. znajomi ze screenow jakie umiescila KET w dziale OSTRZEZENIE..........( kiedy podrozowala pod przebraniem NieNazwanego).....................Oni nie powinni tu.....b....... nie dokoncze bo sumienie mi nie pozwala....... Postanowilem na razie zachowac ten jakze oczywist dowód w reku..........ku przestrodze.......winnym........... NIe mam sumienia pokazywac go na forum.......bo moze podpisal bym sie pod wyrokiem..........a ci co zabijaja bezgrzesznie sa najgosii..... (Prawdopodobnie to i tak nic nie da jak pokaze te screeny..........nigdy nie daje.......konczy sie na ostrzezeniach i tyle.......ech......ech.........poczekam az zostanie prawnie zatwierdzony wyrok smierci...(zabranie konta I dowidzenia)..... wtedy to opublikuje......... Ubolewm nad tym iz tak znakomici wojowie ........z ktorych mozna brac przykalad .......tak sie plugawia.........i czuja sie bezkarni (bo wysoki lvl nikt nie moze nic zrobic........) PS. Winny powinien czuc sie zagrozony...............bez wzgledu na lvl......taki powinien byc przepis............ A teraz moje pytanie >heheheh..........gdzie moge umieszczec taki screeny..... 😊 czekam na odp........ Z calym szacunkiem MORTIDO |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |