|
Post #1
10 Feb 2006, 13:05
Zbanowane konto"WILLIAMDR" przez Tomo za: - zachowanie na ircu - sposób komentowania pracy GM - brak reakcji na upomnienia za szerzenie haseł "elfy gaje" oraz "przymierze śmierdzi" - szerzenie plotek na temat GM |
|
Post #2
10 Feb 2006, 13:51
Aleeee milusio 😊
Next pleasee 😊 |
|
Post #3
10 Feb 2006, 14:23
QUOTE(KEt @ Feb 10 2006, 02:05 PM) - zachowanie na ircu ciekawe, nie powiem. QUOTE(KEt @ Feb 10 2006, 02:05 PM) - sposób komentowania pracy GM tez ciekawe... QUOTE(KEt @ Feb 10 2006, 02:05 PM) - brak reakcji na upomnienia za szerzenie haseł "elfy gaje" oraz "przymierze śmierdzi" nie bylo zadnych ostrzezen, a te hasla nadawaly klimat grze. QUOTE(KEt @ Feb 10 2006, 02:05 PM) - szerzenie plotek na temat GM[/color] to tez wyssane z palca... btw, jesli byla krytka to trzeba ja umiec przyjac, jak sie nie umie to juz nie moja wina... milej gry zycze innym! Pozdrawiam! |
|
Post #4
10 Feb 2006, 20:05
Elfy geje? klimat?.....
A szerzenie plotek to chodzi o to, co mowiles o KEt.. TOmo Cie wtedy z IRC'a wykopal. |
|
Post #5
10 Feb 2006, 23:34
po tym co wnioskuje z irca to ten ban jest zalosny 😀
nie martwcie sie 😊 nie wroce do gry, to nie moja wina ze kogos poniosly hormony, ja tego nie bede tolerowal! mam swoj honor i jesli ktos nie ma swojego to wspolczuje mu 😢 Pozdrawiam! ps. oczywsicie nie jestem niewinny, ale poza moja 'winnoscia' dalej robi sie strasznie zalosne, az szkoda dawac przykladow z logow z irca :twisted: |
|
Post #6
11 Feb 2006, 06:57
byłeś bardzo dzielny! GMy potrzebowały kogos wykopac na pokaz dla innych jestes bohaterem!
GMy jak co to traktujcie ludzi równo! skoro wykopujecie za "zachowanie na irc" ktore nie ma nic zwiazanego z gra to ban na irc ale nie w GRZE! pozatym skoro tak to ja tez powinienem miec bana! PS: te elfy gaye....umhmhmmmmm... przesadziłeś... nawet nie ma jak cie ratować... |
|
Post #7
11 Feb 2006, 08:05
Brawoo !!!!
NIech zaplona stosy....(juz to raz slyszalem 😊 u pana THORSTENA) Ateraz kara smierci za lamanie kLIMATU !!!!!! Toz to podstawa............hehe Z szacunkiem MORTIDO |
|
Post #8
11 Feb 2006, 08:38
No i dobrze ze cie zabnowali bo nie raz widzialem te twoje dopiski "elfy geye" i "przymierze smierdzi" nie mowiac juz o tym gadaniu na ircu!!!! Bravo gm tak dalej 😎
|
|
Post #9
11 Feb 2006, 09:19
Nie wiem czy mieli racje, ale dobrze, że wreszcie jakieś działania prucz straszenia miejsce miały. Ale skoro poleciał jeden, poleci jeszcze wielu, oj wielu bo jest wielka grupa takowych, co jakby sami się o to prosili. Ale już nie będzie tak łatwo, bo wielu z nich na ircu nie gości, bo po co, strata czasu, można przeca zdobyć lvla!!! Tedy samych sukcesów w walce z takimi wam życze!
|
|
Post #10
11 Feb 2006, 11:10
Ja tez sie ciesze ze w koncu bana dostales wiele razy widzialem te glupie opisy na ircu co mnie denerwowalo Brawo dla GM 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |