|
Post #11
04 Mar 2006, 14:51
Ja nie jestem od komentowania ani od oceniania........zostawmy to bogom..... 😊...
......i Thorstenowi gordowi etc etc........... 😛 Krotko zwiezle i na temat....... Opis jest calkiem calkiem.... Ale jesli imie Baranek przejdzie przez (niby twarda selekcjie)....to zmieniam serv i znac was nie chce........ 😊 hehe....... Zmien imie a bedzie dobrze.......no i nie szukaj pomocy u adwokatów.. 😊 Gord tez mam watpilwosci kto to pisal.....heheh Z szacunkiem Mortido |
|
Post #12
05 Mar 2006, 15:42
pomocy to on u mnie nie szukał. Wyraziłam swoje zdanie, do czego jak mi sie zdaje mam prawo. Z adwokatem mnie nie mylic i do diaska, to nie jest miejsce na klutnie i przepychanki, tylko ocena postaci! A ja pisałam odpowiedz do postow, bo wyobraz sobie ze tez mam cos w glowce i czasem tego uzywam. Jeli uwazam inaczej to nie bede sie zgadac.
P.S. "Tu jest Ork Betty a macie wonty do Baranka" Na to miejsce jest w dziale "SKARGI". no wlasnie... a co tu robisz? i czy ja komus zabraniam komentowac? to mi juz pachnie urażona meska duma, ze ktos moze zwrocic uwage... dorosnac panowie... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |