|
Post #11
17 Feb 2006, 15:35
Wiecie co? -WAZELINA. Ciekawe jak by was zabili za free co byście gadali, jestem bardzo ciekaw.Nie powiedzialem ze wcielenie się w guardiansa i rozmowa z nami nie była przyjemna ale jesli nie mial jak nas zabic/bic sie to po co to robil jakas komenda? to psuje caly klimat tym bardziej ze wkurza was bardzo jak komus wymsknie sie "cze" albo "priest" zamiast kaplan. A co do Thorstena: czytaj chlopie uwaznie bo pisalem ze nie mnie zabil tylko mojego kolege.
|
|
Post #12
17 Feb 2006, 16:39
JEst .........dowód na nie trzymanie KLIAMTu.......Jest........
Ja tez kilka razy Ryuonga upomnialem..... Ostatnio.......siedze w Stormwind.........i dyskutuje z Palladynem Waziim.... O upadku i zapsuciu jakie szerzy sie w szeregach palladynów......... wszystko iscie ze Sredniowiecza......... a tu slysze z trzeciego planu............." Jakie Smieszne Teksty" ........ trzecioplanowcem byl pan wyzej wymieniony......Ryuong... Ban albo kopalnia......nie moze inaczej byc........ Nie ma czlowieka..........nie ma problemu......... 😂 Ps. Oby tak dalej Thorsten 😊 😊 z Szacunkiem Mortido |
|
Post #13
17 Feb 2006, 16:52
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #14
17 Feb 2006, 17:34
Jak dla mnie to obowiązkowa chickita bez dwóch zdań. Ale niestety nie widzialem Tomo na ircu od dwóch dni chyba, ale mam nadzieje że jak wróci to rozda bananki w promocyjnej cenie 😀
|
|
Post #15
17 Feb 2006, 19:49
no ladnie:D
Ryong patrzylem Ci na ręce jak widac po 1) miałem powód po 2) z tego co powiedział mi Zibi dostaleś upomnienie za ten tekst z kut**em. nie wykorzystałeś szansy przykro mi a screenow na Cibie podejrzewam jest więcej. Hotshot sprostowanie ten pan mówiący o GM myśli o Versusie Który tam czmychał ja tylko zwróciłem mu uwage przy wszytkim był Mortido. A Tomo z tego co mi mówił teraz ma jakieś problemy z netem i ciężki tydzień w szkole. |
|
Post #16
17 Feb 2006, 21:19
Ale dla osob tak zacnych to nawet sam IPSKISS powinien zejsc ze swego niebianskiego tronu i wlasnorecznie pomoc, coby chopak nie musial sie wiecej zadawac z ludzmi tak dziwnymi, tak niegodziwymi, zekloby sie z wazeliniarzami jak my! Co ma mu sie mozg niszczyc, toz to pewno jeszcze dziecko.
|
|
Post #17
17 Feb 2006, 22:31
Sam mam pytanie- o kim mowisz? Ja nie jestem Ryong, uważam że z deka przesadza ze swoją gadką ale ja nie o tym. Nie wiem co dzialo sie wczesniej miedzy gm'ami a ryongiem ale przychodzac do banku zastalem guardiansa wyzywajacego mojego kompana z gildi od "pijakow" wiec stanąlem w obronie jego honoru a tu baHHH- ryong nie zyje- co go zabilo? wąglik ? Choroba wscieklych guardiansów? nie wiem. Dla mnie to rowne łamianie klimatu przez gm'a jak i zwyklego gracza. Ja tylko tyle, a co do wazeliny to robicie to panowie OJ strasznie
|
|
Post #18
17 Feb 2006, 23:17
Czy ty chłopie nie rozumiesz że mg pod postacia guarda nie mogł zabic go w inny sposób tylko komendą. Wyobraz sobie że był tak potężny że zabił go jednym ciosem. W naszych wypowiedziach ni ema wazeliny tylko starania o porządek i klimat na tym serwie. Pozdrawiam
|
|
Post #19
18 Feb 2006, 09:05
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #20
18 Feb 2006, 17:33
A co do mnie, nie musze sie podlizywac magowi, bo to moj mlody uczen, co to sie sluchac mnie musi tak czy tak. Nie wmawiaj nam ze sie komus podlizujemy, jesti tak nie jest. Zapewniam cie ze znam maga od jakiegos czasu (ba przeca wiekszosc rzczy cosmy na serku zorganizowali to wlasnie z nim), jeszcze zanim stal sie gmem, zreszta i reszzce z nich nei musze sie podlizywac, bo nie czuje takiej potrzeby. Wiec nie staraj sie grac obronce graczy przed skorumpowanymi gmami i ich sluzelacami zlymi graczami,bo cos nie pasuje to do atmoswery serwera... Jesli ktos lamie klimat jest upomniany. Tyle.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |