📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Niepotrzebne rozmowy - przeniesienie
« Wróć do forum  •  29 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #21 18 Feb 2006, 23:24
Co do Sama- posluchaj, o czym ty do mnie rozmawiasz? ja nie mowie o MAGU lol.
Co do Gorda- czlowieku ten gm ktory zabil ryonga niem usial tego wcale robic, bawil sie po prostu ryong nic nie robil jedynie sie rzucal ( uzywajac jezyka klimatycznego) mowiac ze obraza jego honor itd. Wiec po co wogole to robil? wedlug ciebie to nie lamanie kliamtu? gm tez czlowiek ale ludzie, was denerwoje nick napisany duzymi literami a takie cos nie. Ciekawe co byscie zrobili jak by to sie wazm przydazylo
Post #22 18 Feb 2006, 23:34
Jesli cos takiego sie stalo, nic prostrzego jak zrobic kilka zdjatek, dac na forum i nikt ci nie bedzie wytyka, ze przesadzasz. A w takim wypadku nie wiadomo komu wierzyc, bo dla ciebie zabil twegoprzyjaciela bez powodu. dla niego tamten widoczne do tego stopnia obrazil straznika, ze ten go ubil. Nastepnym razem pamietaj, ze printy nie sa tylko na niesfornych graczy, ale i gma mozesz upolowac. I nigdy nie nazywaj nas lizusami, bo za taka obraze mozesz zle skonczyc...
Post #23 19 Feb 2006, 13:59
grand nie mów, że jesteś takim idiotą. Rozzumiesz w ogóle pojęcie wazeliniarstwa?! Jeżeli nie chcę żeby na serwie były takie osoby jak TY i ten Twój kolega o dziwnym imieniu to nie dla przyjemności GMa! Dla siebie to robie bo już nie moge na was patrzeć! Po co miałbym podlizywać się GMom? Co od nich dostane? Złoto? Lvl? Jak kurwa, na forum? Weź stary spauzuj troche bo to co piszesz świadczy tylko o tym jak ograniczony jesteś.
Post #24 19 Feb 2006, 14:39
Amen.
Post #25 20 Feb 2006, 10:21
o Kur... zabil bo Gm o Jezzuuuu mam plakac kurwa... moze mu nagrobek postawimy .... albo pochowek godny krola moze mu strzelic... jak ja bym tak piep...ze mnie Gm zabija to "czlowieku" ten post ciagnol by sie kilometrami fikaliste w banku to macie wpier.. i tyle koniec gadki jak sie nie podoba to baju baju idziesz na funserwerka i tam pier... glupoty eh szkoda slow na 13letniego kolesia z mozgiem małpieatki:)

WAZELINIARZE WSZYSTKICH SERWOW ŁACZMY SIE

the... end...

Ps. PAPA RYU

( a i ja nie jestem GM a tez sie nie boje)
Post #26 20 Feb 2006, 11:05
Co do Wcielania sie w NPCe miło że zauważyliście.... jest tego coraz wiecej coraz wieciej NPC zyskuje Dusze...

A co do sprawy technicznej interakcji NPC ... wykorzystywanie komendy wynika poprostu z niewiedzy, w tym momencie... jest szeroki zakres czarow i oczywiscie mozna zrobic tak ze NPC ztłucze goscia ....
Przy tym tez zauważam że czary uśmiercające są mnijewiecej ze 3 (4 wliczając Samobójstwo 😛 ). Wiekszość działa typu bum - czyli Instant (jak w Harrym Potetrze:P). A jeden dziala prawie jak komenda... czyli zadnego buffu(efektu)
hotshot
Post #27 20 Feb 2006, 11:34
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #28 20 Feb 2006, 11:54
Opanujcie się panowie 😉 nie warto się kłócić o takie głupoty. Ten kto ma dostać bana dostanie, a pana Ryo jak mu tam już nic nie wybroni, niech tylko się skontaktuje z jakimś GM.

Post #29 20 Feb 2006, 12:22
Oj dzialaja czary dzialaj spotkalismy jakiegos tam sluge cieni
"zatrzymajciesi" my jak to gnomy w smiech i zaczynamy gatke z npc przyznaje obrazilem go troszku jak mi blyskawicalancuchowa zapaskudzil to tyle co bylem na swiecie kill i nima Jonteczka tylko dym z ucha lewego mi wyszedl i papap
😀:D

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026