📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na brak klimatu i głupie tłumaczenia
« Wróć do forum  •  54 post(ów) w temacie 1 4 5 6
Post #51 23 Feb 2006, 13:26
Nikt już nie wierzy w ryu i słusznie. Po co kogokolwiek straszyć banem jak za kilka dni się go ściaga po delikwent powiedział "przepraszam"? Co mi po jego przepraszam nie był to pierwszy i na pewno nie ostatni raz jeśli się go tu wpuści z powrotem. Dawanie kolejnych szans każdemu kto powie przepraszam z powodu, że szkoda mu jego xx lvl postaci chyba mija się z celem działań pt. "pozbądźmy się nieklimatycznych graczy"... alr to tylko moje zdanie :/
Post #52 23 Feb 2006, 13:57
No cóż , czy nikt nie wierzy ? , ja wierzę , że prawie każdy może sie zmienic nawet o 180 stopni . Wporządku w tym momencie sobie odpuszczam , jednak chcialbym cos jeszcze dodac :

Pewnie każdy z was chodził do szkoły bądź chodzi , nauczenie się pewnego materiału z jakiegoś przedmiotu zależy od naprawdę wielu czynników , min.:

- sposobu w jaki został podany przez nauczyciela
- podejścia nauczyciela do ucznia
- zaangażowania ucznia

Wiec myślę , że w Ryu wytworzył się pewien rodzaj blokady do was , nie słuchał co macie do powiedzenia , wytworzył się pewien rodzaj buntu. Czasem tak się zdarza , no cóż ja nic chyba więcej zrobić nie mogę , ale jeśli istniałaby możliwość zdjęcia bana z Pana Ryu to myślę , że start postaci od 1 lvl byłaby odpowiedną karą dla niego za przewinienia.
hotshot
Post #53 23 Feb 2006, 14:09
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #54 23 Feb 2006, 22:15
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
« Wróć do forum 1 4 5 6

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026