📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na brak klimatu i głupie tłumaczenia
« Wróć do forum  •  54 post(ów) w temacie 1 3 4 5 6
Post #41 21 Feb 2006, 08:18
A czy on musi być katolikiem?!

Ogólnie bezsensownie dyskusja weszła na sprawy religijne. Ban wręczony, koniec rozmowy. Ryu nie raz zawiniłeś także GMowie mają prawo cię ukarać.

Jak dla mnie temat do zamknięcia...
Post #42 21 Feb 2006, 08:31
Ech po co się kłócić o literkę w skrócie. Nie ważne co znaczy jedno "c". Stwierdzenie, że jakakolwiek gra daje większe możliwości od papierowego RPG to herezja, która powinna być karana stosem i torturami. W PRGach ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźnia. Skoro uważasz, że zasady gry i jej grafika jest lepiej rozwinięta od Twojej wyobraźni to... ekhm... polecam czytanie książek. Najprostszy dowód, że tak nie jest:
SPRÓBUJ wyobrazić sobie, że wkładasz miecz do skrzyni... udało się?... A teraz włącz wowa i spróbuj to zrobić w grz..... a nie sory. Masz bana 😛
hotshot
Post #43 21 Feb 2006, 12:58
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #44 21 Feb 2006, 15:26
http://pl.wikipedia.org/wiki/Komputerowa_gra_fabularna
A to stąd, jakby się kto pytał
Post #45 22 Feb 2006, 07:19
Gratulacje! PAn RYU wygrał bilet w jedną stronę transsyberyjską do Władywostoku 😉
Wyślij nam pocztówkę...!
Post #46 23 Feb 2006, 01:21
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #47 23 Feb 2006, 07:55
Po otrzymaniu bana przez Pana Ryu duzo rozmawialiśmy na ircu , zadawalem jemu dosc duzo pytan odnosnie serwera oraz klimatu , jako kaplan (w grze) , staram sie nauczac i poprawiac ludzi a wszczegolnosci czlonkow mojej gildii. Moznaby powiedziec , ze ich przesladuje , wiem , ze istnieje przeswiadczenie - przymierze to gracze , ktorzy nie trzymaja klimatu (w wiekszosci). Kiedys rozmawialem z pewnym MG i mowilem mu wlasnie , ze staram sie zmieniac ludzi (graczy) , sam stwierzdzil , ze podjalem sie ciezkiego zadania , no coz , lubie takie wyzwania , a jesli efekt jest zadowalajacy , wtedy jest naprawde satysfakcja. Wracajac do Pana Ryu , wyslalem mu kilka linkow odnosnie gry , zastanawial sie nad swoimi czynami i mysle , ze sie poprawil.

Hack and slash
Gra fabularna

Przyznam , ze sam sie z tego dowiadywalem co sie z czym je 😀

Przytocze jeszcze pewne zdarzenie :

Pamietam pewnego gracza , ktory zostal przylapany z nieznajomosci regulaminu , a w pozniejszym czasie zostal MG. Widac jak moze sie zmienic czlowiek.

Mysle , ze i Pan Ryu jest zdolny do wielkich zmian , wiec prosze dajcie mu jeszcze jedna szanse.
Post #48 23 Feb 2006, 08:07
Kolejną? Ja mówię- Nie (albo ni 😛 )
hotshot
Post #49 23 Feb 2006, 12:59
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #50 23 Feb 2006, 13:07
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
« Wróć do forum 1 3 4 5 6

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026