|
hotshot
|
Post #21
20 Feb 2006, 13:47
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #22
20 Feb 2006, 13:50
Nie jestem katolikiem, nie jesteś w stanie zrozumieć mojej religii. Lwia część społeczeństwa jest katolikami, ale to nawet nie o to chodzi. Ateistów jest na świecie bardzo niewielu, ale o to też nie chodzi. Chodzi o to, że jak zasrasz sobie życie to niezależnie czy i w co wierzysz drugiego nie dostaniesz. Powiedz gdzie popełniłem błąd zamiast szydzić z cudzej religijności.
Co do reinkarnacji to również nie wiele pomoże tu takie przeniesienie. Bardzo mały odsetek osób pamięta błędy poprzedniego życia... a Ryu nawet swoich nie rozumie... może zasłużył na odrodzenie...zostanie, powiedzmy.... trawą? 😛 |
|
Zibi
|
Post #23
20 Feb 2006, 13:52
Thorsten , troche przesadziłeś odnosnie twojej ostatniej wypowiedzi , nieznane sa przecież wyroki boskie więc nie możesz tak mówić. Co do bana to tak jak było wspomniane był wcześniej niz umieszczony został na forum.
|
|
Zibi
|
Post #24
20 Feb 2006, 13:56
Poprawka Thorsten , przedostatni , nie było jeszcze postu jak to pisałem.
|
|
Post #25
20 Feb 2006, 13:57
Oczywiście możemy wchodzić w teologiczno-filozoficzne rozważania na temat Bóg może wszystko, ale nawet przy założeniu, że ktokolwiek na forum zna osobę, która przeżyła, powiedzmy, śmierć to można je policzyć na palcach dłoni ślepego drwala.
Ryu już raz ostrzeżenie dostał... ile będzie miał żyć? |
|
hotshot
|
Post #26
20 Feb 2006, 13:59
|
|
Zibi
|
Post #27
20 Feb 2006, 14:05
Nie sądze aby za to co uczynił przepraszać IPKISS'a , powinien przeprosić graczy , więc powinien napisać oficjalne przeprosiny , ale czy my potrafimy przebaczac ?
|
|
hotshot
|
Post #28
20 Feb 2006, 14:20
|
|
Post #29
20 Feb 2006, 14:58
wracajac do tematu crpg to niewiem co wy czytaliscie ale powiedzialem ze rpg normalne takie jak wow tak nie ogranicza wyobrazni jak kartkowe wiec mi nie robcie z igly widly
a co do spraw z "klimatem" no to przepraszam jak powiedzial kiedys versus "shit hapens" jestem swiezy w te klocki i sie powoli przystosowuje i probuje sobie wybic z glowy zwroty typu spox cze i inne zwroty ktore sa nieklimatyczne takie jak lev chyba"mob" bo o noob to ja wiem z regulaminu koniec koncow sorry PEACE&LOVE |
|
hotshot
|
Post #30
20 Feb 2006, 15:10
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |